Спойлери от реалити предавания - тема 2

• 97 977
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
С който сме се засичали в темата на предаването, знае, че на Виктор си му сипах, както си трябва. Обаче този спойлер със скандала ме накара да се замисля.

Както си предполагаме, Виктор надали взима решенията сам. Надали му е позволено. Може би само са му разрешили да си хареса някоя и да си я държи до края.
Ако наистина не са му разрешили да махне Виктория и той се е опитал да го обясни това на Александра, 200% залагам, че тя го е ударила отново на нейния прословут инат. Допускам дори да ѝ е обяснил в прав текст, че тя ще е победителката. Разбира се без особен резултат. Инатът на Александра го знаем.

Не му оправдавам реакцията на Виктор в никой случай. Нито упреквам на Александра ината, породен от накърнено достойнство.
Просто си размишлявам... ако действително са имали някаква тръпка и двамата и има и други фактори за действията на Виктор, както и инатът на Алекс, то е жалко, че не успяват дори да пробват.  

Та той ѝ каза на Виктория: Щом тя е тук, значи аз съм направил своя избор.
На Александра епизод-два преди това ѝ каза: Няма да им се даваш. (Демек: издръж още малко)

Не вярвам, че може да им се получи за дълго връзката. Просто се интересуват от доста различни неща. Не знам къде точно им е пресечната точка. Ама можеше и да им се получи. Имаше потенциал. Поне можеха да пробват.
Жалко!
Жалко и за продукцията!
Жалко и за вероятно несвободните действия на Виктор!
Жалко и за инатът на Алекс!

# 316
Значи Алекс ще откаже розата още като са 3, а не на финала, когато са само две, така ли? (ако изобщо финалът е с две, де, може и да е с 3 участнички)
Е, поне ако са накрая Дениз и Руското чудо, надявам се този невероятен представител на мъжете да "избере" Дениз, не че я харесвам, ама пред руското...

Абе, пълна пародия, нито имаше наистина готина и свестна участничка, нито ергенът става за нещо, нито с някоя изобщо той си пасва за дълга и сериозна връзка май май.

# 317
  • Sofia
Скрит текст:
С който сме се засичали в темата на предаването, знае, че на Виктор си му сипах, както си трябва. Обаче този спойлер със скандала ме накара да се замисля.

Както си предполагаме, Виктор надали взима решенията сам. Надали му е позволено. Може би само са му разрешили да си хареса някоя и да си я държи до края.
Ако наистина не са му разрешили да махне Виктория и той се е опитал да го обясни това на Александра, 200% залагам, че тя го е ударила отново на нейния прословут инат. Допускам дори да ѝ е обяснил в прав текст, че тя ще е победителката. Разбира се без особен резултат. Инатът на Александра го знаем.

Не му оправдавам реакцията на Виктор в никой случай. Нито упреквам на Александра ината, породен от накърнено достойнство.
Просто си размишлявам... ако действително са имали някаква тръпка и двамата и има и други фактори за действията на Виктор, както и инатът на Алекс, то е жалко, че не успяват дори да пробват.  

Та той ѝ каза на Виктория: Щом тя е тук, значи аз съм направил своя избор.
На Александра епизод-два преди това ѝ каза: Няма да им се даваш. (Демек: издръж още малко)

Не вярвам, че може да им се получи за дълго връзката. Просто се интересуват от доста различни неща. Не знам къде точно им е пресечната точка. Ама можеше и да им се получи. Имаше потенциал. Поне можеха да пробват.
Жалко!
Жалко и за продукцията!
Жалко и за вероятно несвободните действия на Виктор!
Жалко и за инатът на Алекс!
Абсолютно в същата посока текат и моите разсъждения.
В темата не пиша,че обикновено я чета с доста закъснение.Ма пък съм изчела почти всичко. Stuck Out Tongue Winking Eye
И да,наистина жалко.И аз смятам,че можеше да им се получи,независимо за колко време.

Поредното опропастено риалити.

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 18:25 от avi10

# 318
  • София
А публиката или поне по-голямата част от зрителите щяха да са толкова щастливи от финал Александра и Виктор. Ама не било…

Редактирам се - аз хем щях да съм щастлива, защото ги харесвам като двойка, хем щях да съм хепи да видя как злобарките се изяждат от яд.

# 319
А публиката или поне по-голямата част от зрителите щяха да са толкова щастливи от финал Александра и Виктор. Ама не било…

Редактирам се - аз хем щях да съм щастлива, защото ги харесвам като двойка, хем щях да съм хепи да видя как злобарките се изяждат от яд.
Дааа, признавам, че и аз щях да се радвам много. Но пък и в отказа на розата виждам смисъл - съзирам достойнство и гордо вдигната глава и посланието, че нищо не е на всяка цена, независимо от всичко. И че човек трябва да има самоуважение. Дори още един ден само в имението с това същество, за да се бори за мъж, който поне на пръв поглед не я подкрепи като хората, не си струва. Simple Smile

# 320
Мисля си разни работи.
Оправдания може да има всякакви, реакцията на Виктор е неприемлива и държа това да го сложа пред скоби преди да напиша каквото и да е.

Много е нелогично. Виктор е избухлив. Сам си го определя като най-голям негостатък. Виктор беше бесен на онази пейка. Беше бесен и когато ѝ даваше розата на Виктория. Виктор няма никакви сантиментални чувства към нея. Гаври се с нея още от вечерта на първата им самостоятелна среща - пуска я по пързалката, гледа я изпитателно и ехидно, докато тя си говори глупостите. Не я харесва за сексуален партньор. И то не защото е грозна, а заради маниера и. Когато я кара да го целуне, отново си личи, че си играе с нея. Нищо не влага.

Как така излезна накрая, че я избира да остане, след като той ѝ е бесен, а и не физически толкова привлечен от нея, а граници са прекрачени определено?
Нещо не се връзва.

Пак казвам, че нищо не го оправдава. Дори да е бил принуден да я остави вътре, то е защото си е продал Д-то с договора, който е подписал. И по тази хипотеза- пак да си понесе упреците, като част от цената на хонорара.

И все пак е нелогично.

# 321
Гери, и за мен няма нищо към нея, но много хора смятат, че понеже му се дърпала, му била интересна и я гонел като ловец, за да си докажел нещо си. И аз не намирам за себе си логика да я остави...

# 322
Това със скандала между двамата е логично. Може би тя е искала отговори. А ако той не е можел да и каже всичко. И затова сега да се показва да се извинява, че сгрешил. Мисля, че ако има някакъв скандал между нея и Виктор поне част от него ще видим. Не вярвам да го направят така че една романтична среща и накрая аз си тръгвам не ме кефиш щото .... Яд ме е, че няма да се види развръзката на тези отношения. Дали са се срещали след финала двамата за да говорят ми е чудно. Според мен неговото его ще е много наранено и незнам. Тя пък ще се инати, че няма първа да вземе мерки.
А защо няма да има Афтър епизод също се чудя?

# 323
Да, щеше да е интересно да съберат отново всички заедно да споделят как са се видяли от страни.

# 324
Това излезе току що във фейса.
Снимката е от днес

# 325
А такаааа... Ама и видео да имаше със субтитри, какво е това сега? Joy

# 326
Я, тази снимка ми харесва, но Алекс ми изглежда много сериозна!

# 327
  • София
Не бих бързала да я приема за автентична. Най-малкото не би трябвало да се показват заедно преди финала.

# 328
  • София
Аз виждам следното - една дълбоко умислена жена, която слуша как един осрал се мъж й се обяснява. Grinning

Ама може да е, ‘щото така ми се иска, нале. Wink

# 329
Аз виждам следното - една дълбоко умислена жена, която слуша как един осрал се мъж й се обяснява. Grinning

Ама може да е, ‘щото така ми се иска, нале. Wink
На мен не ми се иска, ама и аз това виждам.

Общи условия

Активация на акаунт