Както си предполагаме, Виктор надали взима решенията сам. Надали му е позволено. Може би само са му разрешили да си хареса някоя и да си я държи до края.
Ако наистина не са му разрешили да махне Виктория и той се е опитал да го обясни това на Александра, 200% залагам, че тя го е ударила отново на нейния прословут инат. Допускам дори да ѝ е обяснил в прав текст, че тя ще е победителката. Разбира се без особен резултат. Инатът на Александра го знаем.
Не му оправдавам реакцията на Виктор в никой случай. Нито упреквам на Александра ината, породен от накърнено достойнство.
Просто си размишлявам... ако действително са имали някаква тръпка и двамата и има и други фактори за действията на Виктор, както и инатът на Алекс, то е жалко, че не успяват дори да пробват.
Та той ѝ каза на Виктория: Щом тя е тук, значи аз съм направил своя избор.
На Александра епизод-два преди това ѝ каза: Няма да им се даваш. (Демек: издръж още малко)
Не вярвам, че може да им се получи за дълго връзката. Просто се интересуват от доста различни неща. Не знам къде точно им е пресечната точка. Ама можеше и да им се получи. Имаше потенциал. Поне можеха да пробват.
Жалко!
Жалко и за продукцията!
Жалко и за вероятно несвободните действия на Виктор!
Жалко и за инатът на Алекс!