Спойлери от реалити предавания - тема 2

• 97 904
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
Скрит текст:
Ужасно ми е трудно да повярвам в името на Александра Фейгин, макар че в инстаграм последния й пост е от края на май. Да не е обявила край на състезателната си кариера и да съм пропуснала? Да отиде в това предаване със стари контузии на коляното и идеята да поднови тренировки след него би било... интересна идея.
И аз ще съм страшно изненадана ако Саша е вътре, точно поради посочените от теб причини. След СП останах с впечатлението, че продължава с кариерата си в пързалянето. Ще видим, ако пък участва, ще я гледам с удоволствие.
Доколкото знам,е там.
Даже чух,че до топ 10 стига.

# 466
  • in Wonderland
Да,
Видях.вече, че се е последвала с много бивши участници от ИВ.
Интересно решение от нейна страна, да видим какво ще ни поднесе.

# 467
Има ли нова Мани, понеже тези, които разгледах, ми се видяха все спортяги?

# 468
Има ли нова Мани, понеже тези, които разгледах, ми се видяха все спортяги?
Надявам се, иначе какво ще коментираме. Аз не искам само фитнесджийки да гледам, трябва си и някоя с актьорско майсторство.

# 469
Голям тен имат Евгения и Александра … направо са си препечени .
Явно наистина ще е атлетичен сезон , но все ще лъсне някоя Мани или някой Николай .

# 470
Боже, гледам новите участници. Имам чувството, че са търсили двойници на хора от предните сезони.
Скрит текст:
Тази Звезделина е копие на ..Гичка ли беше, Гинка ли беше, един елемент с видоизменена физиономия, много солариум и мноого непокрито самочувствие. Имат много сходни черти, или пластичният им хирург е един и същ. Дано по характер поне е различна.
Мирела малко ми бие на Ана Мария
Мануела на Елена от последния сезон

# 471
Някой да сподели ИГ на новите участници от ИВ, че не мога да ги намеря.

# 472
  • Вестерос
Евгения Джаферович къде участва, че беше се покрила, а от днес е отново активна в инстаграм?

В игрите беше, пропуснал съм я в списъка, но за нея ви казах отдавна,че е вътре Wink
Ужас 🤦🤦🤦

# 473
За да затвърдя, че Ковида знае всичко пускам ви едно име от новите във фермата, което със сигурност никой друг не е споменавал до сега⤵️

Влад Симанел - тик токър, литовец, живеещ в България
https://youtu.be/T1WxWDGiUNY

Редактирам като добавям и бонус име
Основателят и гайдар на орк. Казанлъшко насторение - Евгени Коев

Последна редакция: чт, 18 авг 2022, 23:41 от Ковид

# 474
  • Вестерос
Хайде сега кажи кой печели игрите и кои са на финал във фермата 😁

# 475
Не че едно кратко интервю при българската Опра(Гала) , дава представа за цялостния характер на човека, ама изглежда симпатичен Литовеца.

# 476
Хайде сега кажи кой печели игрите и кои са на финал във фермата 😁

Бих могъл,но ще пропусна 😂😉

# 477
  • Вестерос
Ееееееееееееее 😁

# 478
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ковид,много ти благодаря за всичката информация,която ни "снасяш".
Аз имам един въпрос към теб - Не се ли притесняваш,че ще разкрият кой си или кои са роднините ти? Ясно е,че си вътрешен човек или роднина на такъв.
Сетих се и за още един въпрос - Като знаеш кое,как ще се случи(може би си и гледал дуели и тн),ще гледаш ли отново по телевизора?

# 479
Боже, гледам новите участници. Имам чувството, че са търсили двойници на хора от предните сезони.
Скрит текст:
Тази Звезделина е копие на ..Гичка ли беше, Гинка ли беше, един елемент с видоизменена физиономия, много солариум и мноого непокрито самочувствие. Имат много сходни черти, или пластичният им хирург е един и същ. Дано по характер поне е различна.
Мирела малко ми бие на Ана Мария
Мануела на Елена от последния сезон

Общи условия

Активация на акаунт