Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на нервност и сърцебиене след COVID-19?
Какви са причините за ниския хемоглобин и как може да се лекува анемията?
Какви са възможните причини за нисък кръвен натиск след COVID-19?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на нервност и сърцебиене след COVID-19?
-
Какви са причините за ниския хемоглобин и как може да се лекува анемията?
-
Какви са възможните причини за нисък кръвен натиск след COVID-19?
-
Какви са възможните причини за висок пулс след прекаран COVID-19?
-
Какви са потенциалните причини за тревожност и депресия след COVID-19?
Здравейте това са резултатите на детето ми , прикачвам снимка. След тези резултати които са окей 10 дни по късно започнаха всички симптоми на базед отново.. повишаване на телесната темп до 37 градуса сутрин( преди съм я измервала била е под 36), непрестанно сърцебиене по време на сън.. пулс около 100, (преди беше 70-80) потене на дланите, трудно заспиване. Тирозола не го е спирала изобщо но при тези резултати правени преди 10-12 дни ендокриноложката ми каза да остане на тази доза.. аз се притеснявам че нещата ще излезнат извън контрол отново и предпочитам да се подсигуря като увелича дозата. Почти сигурна съм че се касае за рецидив..и да попитам понеже сме на морето често консумира морска храна (богата на йод).. дали това е повлияло за рецидива или по скоро са жегите. Благодаря предварително. И да попитам понеже като увелича дозата т4 пада, тсх се качва , а т3 винаги стои на горна граница. Как може да се повлияе на т3 да падне малко.., просто от страх предпочитам т3 и т4 да са малко под средните референтни.. Извинете за дългия пост