За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 99

• 28 859
  • 762
  •   1
Отговори
# 690
  • София
То аз не си разбрах като се върнах да прочета...... 🤣
Количката си е съвсем здрава

# 691
  • Пловдив
Много хора продават колички на символични цени, не е нужно да е в насипно състояние. Аз на бебето почти всичко така разчиствам.

# 692
  • София
Може, аз свястна количка комбинирана за 100 лв ми е странно.

# 693
  • София
Намерих още една даже в лв Левски

# 694
Здравейте,

Чудя се дали едногодишно би играло с такъв тип играчка:

Дъщеря ми е доста тромава, но си обожава люлеещото магаренце, та се чудя на тази сърничка. Вашите на година - години и половина играли ли са с такъв тип неща?

# 695
Здравейте,

Чудя се дали едногодишно би играло с такъв тип играчка:

Дъщеря ми е доста тромава, но си обожава люлеещото магаренце, та се чудя на тази сърничка. Вашите на година - години и половина играли ли са с такъв тип неща?
Обожавам такива неща... много се харесват на децата.
Заведете в магазина-поставете, регистрирайте реакцията... просто е.

# 696
  • София
Подариха от такъв тип кола на малкия. Почти на 1г4м и хич не я поглежда. Само се катери и пада, дано до 1г6м поне схване какво да я прави. Ще му разнообрази разходките и мен малко може би ще улесни.

# 697
От каква възраст започнахте да слагате бебето на възглавница. Моето е на 6 месеца и ми се струва още малко, държа й главичката на една пеленка, която сутрин сменям?

И друго, бебето ми се роди с косми на цялото челце, поразредиха се, но още ги има и от близо си личат. Трябваше вече да паднат, лекарката каза към шестия месец, а аз започвам да се тревожа.

# 698
И дъщеря ми имаше косми по ушичките, приличаше на елф с косми, паднаха към третия месец , тя е русолява  и не си личаха толкова.От хормоните са.

# 699
  • Пловдив
Моят от новороден е с възглавничка.

# 700
От каква възраст започнахте да слагате бебето на възглавница. Моето е на 6 месеца и ми се струва още малко, държа й главичката на една пеленка, която сутрин сменям?

И друго, бебето ми се роди с косми на цялото челце, поразредиха се, но още ги има и от близо си личат. Трябваше вече да паднат, лекарката каза към шестия месец, а аз започвам да се тревожа.
И ние имахме и по ушичките . Ще се махнат спокойно 😌 не го мислите. Аз даже не си спомням кога са се махнали. Не съм и питала педи.

# 701
  • Германия
Никога не съм слагала дъщеря ми да спи на възглавница. Не мисля и да я слагам. Педиатрите, които съм питала казаха, колкото по-късно, толкова по-добре. Като по-малка връщаше мляко, бях повдигнала матрака с одеалце.
Космите не са проблем, моята е нямала, но мнооого бебенца на познати са имали. Нито едно не остана космато. Много са ми сладки, мишленцата.
В ибей всеки ден виждам обяви с колички за подаряване. Някои по-изхабени, други доста запазени. Моите ги пазя, искам да ги изпратя в България и да ги раздам там. Някои неща съм ги изпратила вече и се ползват от две дечица. Ако имам второ дете нищо няма да купувам от магазини, всичко ще е втора ръка.😀

# 702
И аз не слагам възглавница за сън, а само ортопедична през деня, защото бебето има плагиоцефалия и поръчах една доста качествена от Гърция.

Най-безопасно за бебетата е да няма нищо около тях..

# 703
  • София
Възглавница му сложихме на 1г2м. Значително му подобри съня (+ повдигнахме матрака пак с антирефлуксната), преди това все на нашите лягаше или търсеше как да му е върху нещо сложена главата. Неговата е около 1см дебела.

# 704
Възглавница - като станаха на две години, но все още не я ползва активно малкото. По-добре да спи без възглавница колкото може по-дълго.

Общи условия

Активация на акаунт