За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 99

• 28 862
  • 762
  •   1
Отговори
# 675
Ако някога скоро се добера до Мол, че най-близкото Пепко ми е там, ще погледна. Иначе може да видя на това Пепко, което е срещу Баухаус, когато ходим до Виа Тракия. Дано са им в асортимента навсякъде.
Ама то такова нещо, ако се ползва самостоятелно, трябва да има и нещо попиващо отгоре. Че то иначе ще се разтече навсякъде... но да, точно за ползване с пелените май ще ми върши работа!

Ами и според мен ще се разтича всичко, този нашия повивалник не става за самостоятелно ползване, именно заради това, че няма къде да попие, отгоре слагам такава еднократна подложка. Ползвала съм го и самостоятелно, ако са свършили подложките, отгоре само с една хавлия или муселинова пелена, защото от самото начало сменям памперсите само на спалнята и се е случвало да има инциденти и си е голяма занимавка после Grinning ама в началото като новородено най-редовно се напишкваше или наакваше, ама бебетата на кърма имат доста по експлозивни изхождания и си беше мнооого интересно Joy

# 676
Здравейте, по колко време на ден държите бебчовците по голо дупе/без памперс и на каква възраст са?

# 677
Давате ли пробиотици на децата си и какви?
На нас педиатърката ни каза, че помагали малко против запек и като цяло било хубаво да се приема. Но се чудя дали наистина е така, защото пък не ми се иска много да давам нещо излишно да детето (1,8 год.)

# 678
  • София
Никога не съм давала пробиотик

# 679
  • София
Използвахме многократна подложка известно време (няма какво да попива като покритие). Имало е 1-2 инцидента само иначе не ни е пишкал/нааквал и не виждах смисъл от такива подложки. После мина на гащички и става много бързо смяната.

Пробиотик давах единствено няколко дена на морето, че лапаше каквото намери по плажа, а пясъкът беше основното. Иначе не давам, не е нужен за здраво дете. Запек като е имал съм давала разхлабващи храни просто.

# 680
Бихте ли ми казали вашите бебета на 5 навършени месеца какви обиколки са имали(имам предвид на главата, гърдичките).

# 681
Здравейте, по колко време на ден държите бебчовците по голо дупе/без памперс и на каква възраст са?
.

Прекалено е студено у нас и рядко съм успявала през лятото да я оставям по дупе. Ако имах условия и всеки ден бих я оставяла за малко. Под шест месеца, после стана много подвижна.

mariamp28, главичката е била към 42 см, гърдички никога не са ни мерили, само глава и дължина на тялото.

# 682
Бихте ли ми казали вашите бебета на 5 навършени месеца какви обиколки са имали(имам предвид на главата, гърдичките).
Глава 43 см, гърди 43 см.

# 683
  • Пловдив
Лятото живееше почти само по памперс. Пробиотикт съм давала първите няколко дена вкъщи, след родилното. Една опаковка биогая

# 684
  • Германия
Пробиотик и аз една опаковка дадох в началото, после не съм давала повече. Най-вероятно и тя е била излишна де

# 685
  • София
Аз вече не се втилясвам чак толкова след като разбрах за първия пробиотик,който не съм дала..... Само за това че ако не наддава в кг ми е притеснено, защото скоро четох за такъв лош случай, за който по добре да не пиша
Сега сме на мислили да купуваме количка, една жена от Люлин продава за 100 лв та ще я видим нея
За ядене Боби имаше 3-4 дни в които не ставаше през ноща и следват та стана да яде в 4, иначе храненето ни е на 3 часа и половина понякога и на 4 и половина
На 4 януари беше 6,070кг а е изписан 3,860

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 13:01 от Станислава5642

# 686
  • София
Каква е тази количка за 100 лв, лятна?

# 687
  • София
Каква е тази количка за 100 лв, лятна?
И зимна, поне така по спомен мисля че беше

# 688
  • София
В насипно състояние.

# 689
Аз вече не се втилясвам чак толкова след като разбрах за първия пробиотик,който не съм дала..... Само за това че ако не над дава в кг ми е притеснени, защото скоро четох че и ало такъв лош случай, за който по добре да не пиша
Сега сме на мислили да купуваме количка, една жена от Люлин продава за 100 лв та ще я видим нея
За ядене Боби имаше 3-4 дни в които не ставаше през ноща и следват та стана да яде в 4, иначе храненето ни е на 3 часа и половина понякога и на 4 и половина
На 4 януари беше 6,070кг а е изписан 3,860

Извинете, но нищо не ви се разбира от написаното Grinning

Общи условия

Активация на акаунт