За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 99

• 28 937
  • 762
  •   3
Отговори
# 585
Е тук вече не съм много съгласна. Детето ми е яло купена храна може би 10 пъти за своята 1г. Имаме градина дори и всичко е домашно, аз му готвя. Домашна извара му правя, мляко. Тъй че за качествена храна, такава е, но това няма нищо общо при нас. Просто хваща вирусни инфекции лесно. Въобще не мисля, че има общо с дрехи, любов и тн, всяка майка го има това към детето си.

# 586
  • София
Искам да поръчам ей такива дрешки на бебето ми, но някакви по за вкъщи, къде мога да намеря и на нормални цени?

# 587
Искам да поръчам ей такива дрешки на бебето ми, но някакви по за вкъщи, къде мога да намеря и на нормални цени?

https://www.sinsay.com/bg/bg/bebe/momche/noshtnici-pizhami
Или в Пепко, но нямат сайт.

# 588
  • София
А някой поръчваш ли е от този сайт? Изглеждат т ми надеждни

# 589
Да,аз давам Биозинчето. Доволна съм. А и като се има напредвид,че съдържа натурални съставки и коластра. Simple Smile
Здравейте. Някой ползвал ли е някой от тези сиропи за имунитет да каже впечатления. Малкия винаги изкарва по 2 зъба накуп, имунитета явно пада много, защото всеки път сме на крачка от болница... А хем и лятото беше така, не е от зимния сезон... Искам да опитам с нещо за подсилване..

# 590
  • Седмото небе

Аз съм поръчвала страхотни ромпъри/гащеризони и от Аnswear.bg, както и доста други бебешки дрешки.
Иначе скоро имаше в Лидл страхотни ромпъри/гащеризони от порядъка на 9/12 лв. Периодично пускат, купувала съм 2-3 пъти за последната година и качеството е Ок.
Сега погледнах и тази седмица са пуснали, но понеже са момчешки и явно затова не съм ги отразила. На 11,99 лв. Тези май са плюшени обаче. Преди месец-два пускаха и от био памук, на 8,99 бяха те. Успешно минава нашия и през сушилня.

# 591
Здравейте. Някой ползвал ли е някой от тези сиропи за имунитет да каже впечатления. Малкия винаги изкарва по 2 зъба накуп, имунитета явно пада много, защото всеки път сме на крачка от болница... А хем и лятото беше така, не е от зимния сезон... Искам да опитам с нещо за подсилване..
Моя син който е на 14 месеца съм му давала биозин кидс сироп.
Но за кратко.Не е лош сиропа .

# 592
Е тук вече не съм много съгласна. Детето ми е яло купена храна може би 10 пъти за своята 1г. Имаме градина дори и всичко е домашно, аз му готвя. Домашна извара му правя, мляко. Тъй че за качествена храна, такава е, но това няма нищо общо при нас. Просто хваща вирусни инфекции лесно. Въобще не мисля, че има общо с дрехи, любов и тн, всяка майка го има това към детето си.
Месо, зеленчуци яде ли достатъчно? Незнам, може и да не съм права, аз все пак говоря от опита си с едно 5 годишно дете, което попринцип е със здрави родители. Но знам, че едно време не е имало Марсианци, имунобор и т.н.
Нямам идея, само изказах мнението си, което е породено от наблюдението над моето дете и думите на педиатърката ни, на която вярвам безпрекословно.

# 593
  • София
Момичета, случвало ли се е на някой след ваксини бебето да не иска да се храни? До преди ваксините се хранеше добре и с апетит а сега отказва.

# 594
  • Пловдив
Мое лично мнение е, че тези сиропчета за имунната система са търговски трик и нищо повече. Няма да му подсилите имунитета с Биозин и всякакви такива.
След като го храните добре, Не го претопляте и го извеждате често това би трябвало да е достатъчно.

За евтини дрешки в sinsay.com има доста. Взимали сме, не са лоши.

# 595
Храната е важна, но не до такава степен  че да зависи от нея дали детето ще боледува или не. Всички знаем какво се предлага на пазара, почти всяко дете е с някакъв проблем.

# 596
  • Пловдив
Моят нищо не го буташе, до момента, в който тръгна на ясла. Нищо не се е променило в ежедневиета му, освен това.

# 597
Да, и аз това казвам.. Храната е много важна, но не е определяща за имунитета. Детето ми въобще не е изнежено, още от бебе спи на по хладно, къпе се лятото навън и тн.. Яде домашна храна.. Но ето, че като излизат зъби винаги лепва някой вирус и сме на крачка от болница. Ще опитам със сироп за имунитет, ако помага не виждам защо да не давам. Благодаря за препоръките за биозина, ще пробвам.

# 598
  • София
Yan, препоръчвам да пробвате и ходене в солна стая паралелно. Правят се курсове от няколко ходения.

# 599
Мами,отчайвам се с избора на пюрета и каши. Единия ден харесва Гербер,на следващия Ганчев. Яде каши на Слънчо,както и оризови на Хип,но ми казаха,че не трябвало да давам нито Ганчев,нито Слънчо,защото били боклуци. Вярно ли е ?  Чувствам се виновно,че давам на детето си “боклуци”,а на нея й харесват и се чувства добре… Както и за проходилката,не се слагало,защото им се натоварвали краката,а аз как да свърша всичко у дома? Омръзна ми от всензнайки,от топ майки,от био майки и изобщо вече предпочитам да си бръмча сама с бебето по улиците.

Общи условия

Активация на акаунт