Пъзели - 35, Коледна тема 2021

• 28 662
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Честита Коледа, момичета, да сте здрави и щастливи! Аз търпеливо дочаках Коледа и днес си отворих подаръците. И доказателство прилагам Laughing Тони, докато успея да снимам подаръците, книгата вече беше изчезнала, остана само картичката Laughing Синът и снахата бяха у нас снощи и казаха, че филмът много ги е впечатлил, затова им дадох да прочетат и книгата, но те бързо четат и скоро ще я върнат. Та до пъзелите си представете и книгата. Още веднъж, много благодаря за подаръците и на Джо за хубавата картичка.

А това е от семейството
Скрит текст:

# 181
  • София, България
Много хубави пъзели, момичета!
Сали, този на Шмидт ти препоръчвам да го запазиш за някой спокоен и светъл летен месец. Joy
(ние преди малко се прибрахме, Джо спи като заклана, а аз наредих хладилника като тетрис. Баща ми игра сигурно над 50 пъти на Дядо Коледа с Джо, мисля си, че и той е припаднал след като си тръгнахме. Joy )

# 182
  • София
Сали, този на Шмидт ти препоръчвам да го запазиш за някой спокоен и светъл летен месец. Joy
Определено! Той е много висока топка за мен, но ми хареса, ще си го редя бавно и с почивки, иначе ще се наложи да прибегна до малки шарени хапченца Laughing

# 183
  • София
Честит празник, съфорумки и съфорумци! Да ви носи здраве, светлина и надежда Рождеството!

Определено си трябва спокойствие и търпение за този Шмидт. Днес започнах другия от серията и е поне два пъти по-лесен, надявам се утре да го приключа.
Скрит текст:

А това ми е подаръкът от sali, чудя се дали не ме е надценила лееекинко Grinning  

Последна редакция: сб, 25 дек 2021, 17:17 от ToniShu

# 184
  • София
Изобщо не съм те надценила. Чисто егоистичен ми е подаръка. Омръзна ми да показвате по два пъзела наредени за един ден Laughing  Поне два-три дни да ви отнеме нещо Grinning

# 185
  • София
Тука не знам дали няма да са седмици вместо дни, ама айде да видим Grinning Красив е, значи си струва! Два за един ден никога не съм редила. Което си е идея... Grinning

М/у другото, ето тези ще ги продавам на обичайната цена, та ако някой си хареса нещо - пишете в следващите два дни, после ги пускам във ФБ Simple Smile
https://www.ozone.bg/product/pazel-anatolian-kraybrezhen-grad-pr … ntse-1000-chasti/
https://www.ozone.bg/product/eurographics-60000961-pazel-eurogra … n-french-walkway/
https://www.ozone.bg/product/pazel-cherry-pazzi-ot-1000-chasti-friends-forever/

# 186
Честито Рождество Христово!
Нека магията на святата Коледна вечер влезе в дома ви и донесе здраве, любов и благоденствие!

# 187
Честита Коледа! Ето нещо коледно и свежо и от нас! Докато си изпуши цигарата и го наредихме! 😀😀😀

ToniShu пъзела на Анатолиан много ми хареса. Може ли  да го взема ако не си го обещала вече на някой. И другия, на Еурографик е хубав, но още не сме наредили картата на САЩ, дето ни я продаде, та не знам как ще ни паснат тия нестандартни части! 🙂

Последна редакция: нд, 26 дек 2021, 09:58 от Vladislav Marushev 707832

# 188
Дядо Коледа донесе на детето пъзел, а на мен - още два ❤️❤️❤️
Ама със снимки де, сега как да си ги представим Smile
А пъзелът с Алиса и на мен ми е симпатичен, но не съм чак толкова фен на Кинкейд и не съм го издирвала.

Vladislav Marushev, давате ми надежда, че не е трудно толкова това момиче. Много ми е симпатична, но знам, че ги затрудни на пъзелмания.

Ето ги и моите подаръци Smile Долният очакван, а горният изненада от детето, много ме трогна. Бях се опитала да го загледам веднъж като минавахме набързо в Ориндж и тя ми го взела после Heart Наистина не очаквах. То малкото отдавна изпя, че ще имам пъзел за подарък, но предполагах, че просто е избрала нещо. А тя милата запомнила, че ми харесал, аз обожавам Приятели и нямам пъзел с тях досега.

Иначе исках да мятам 13-хилядника, ноооо такава купчинка съм си наредила с други пъзели, че май ще изчака поне мъничко.

# 189
  • Варна
На дъщерята Simple Smile

Моите.

# 190
Еконт, спиди, еконт, спиди... реших спиди че са ми в блока и сега изненадаааа. Ще отвори чак в сряда.
А такива планове си правех за другата седмица докато съм сам.

# 191
  • София, България
HighSpeed, този на дъщеря ти е много хубав, ние го редихме с Джо през лятото. Равенсбургерът го бях видяла някъде по групите нареден и ми направи впечатление, че е уникален.
Аз сега чакам Джо да се събуди и ще отворим подаръците от Сали, специално сме си ги оставили за днес, за да им се насладим.

IvanGeorgiew, ама ти нямаш пъзели за редене ли? Казвай ако си от София да ти дам някой да редиш до сряда.

# 192
  • Варна
Аз имам приятелка в Еконт и каза, че понеделник ще бачкат. Само на Коледа почивали, съответно и днес понеже е неделя. За дните около Нова година не съм питала.

# 193
  • София
Честита Коледа на пъзелманиаците Simple Smile
В четвъртък си писах с Озон за липсващата част от пъзела с коледните бисквити и ми обещаха да ми пратят нов да си намеря частта за тяхна сметка. Още в петък вече беше при мене пъзела в Еконт. Много се зарадвах. Намерих липсващото ъгъл , но се оказа че щампа е същата, но картината е малко в ляво отрязана и има разминаване с 2-3 мм. Ще наредя новият пъзел и ако всички части са налице ще им върна стария.
За Коледа получих и аз пъзели. Пъзела с мини частите си е от мене, но с другият ме изненада децата .

# 194
  • София
Весела Коледа!

Аз пъзели постоянно си купувам, та нямаше коледен подарък.
Фалкон е много приятен, вчера и днес по малко и е готов

Общи условия

Активация на акаунт