Пъзели - 35, Коледна тема 2021

• 28 657
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Jumbo загадката е готов. Първият Jumbo пъзел, който редя. Хубава марка, и картинката е много забавна.

Кучето, което мислех, че ще направи белята, се оказа изненадващо послушно Laughing

Реди се по-лесно от загадката сватба на Равенсбургер (благодаря на Бухтичка), защото кафенето не се променя.

Ето го нареден:
Скрит текст:

# 196

Master pieces, glitter 500 части.

Цялата къща е в брокат Simple Smile

# 197
  • Варна
Хохохо, и аз идвам със същия пъзел като на предната страница Simple Smile От сутринта до преди малко го редих. Ама много кафета изпи Simple Smile

# 198
  • София
Няма да повярвате какво ще ви покажа Laughing Петлите, разбира се. Много са красиви, супер доволна съм. Затрудни ме реденето на лампа вечер, вчера на дневна светлина нещата тръгнаха изведнъж.

П.П. Мъжът ми ходи и нарежда "Много са хубави петльовците, аз затова ти казах да ги купиш" Laughing Според мен просто се радва, че ще види масата свободна ..... за известно време Laughing

# 199
  • София
Готова с балоните, страхотен кеф за редене са Simple Smile Започнах да редя подаръците - първо слоновете от voх Simple Smile

ToniShu пъзела на Анатолиан много ми хареса. Може ли  да го взема ако не си го обещала вече на някой. И другия, на Еурографик е хубав, но още не сме наредили картата на САЩ, дето ни я продаде, та не знам как ще ни паснат тия нестандартни части! 🙂
Къщичките те чакат - пиши ми да се разберем кога ще ги вземете Simple Smile

Последна редакция: нд, 26 дек 2021, 16:38 от ToniShu

# 200
  • Варна
Тони, аз освен двата пъзела, които сега са в Дали, нещо друго от теб заплюх ли си? Защо ми се мотае нещо в главата, че още един пъзел ме интересуваше?

# 201
  • София
Ха сега, направо ме срази. Нямам спомен аз за нещо допълнително... Дано не съм продала нещо, което ти искаш Sad Но нямам друго, освен трите за продажба. Два си беше заплюла Зори (този с балоните и Piatnik-a с елените) и затова не ги броя. Да не би онзи 2000-ник, който се оказа, че не ми е бил подарък и ще го връщам нареден?

# 202
  • Варна
А, не. Аз него го имам в рамка Simple Smile

Добре, значи няма. Аз съм се объркала.

# 203
Завършихме втория пъзел, първият ми беше 2000 части и си помислих, че този от 1000 ще е детска игра, ама не би...
Сега е ред на този, като гледам частите, ще ми отнеме поне месец , подарък ми е😂

# 204
Disney - All aboard for Christmas!
1000 части
Ravensburger

Изненадващо детето избра този, мислех, че никой няма да бие Анна и Елза, но съм грешала.
Имам още цели два недокоснати коледни пъзела, които не знам кога ще редя и един миналогодишен. Но ме сърбеше да отворя 13-хилядника. Аа, и другото коледно Дисни, което има шанс да пристигне преди нова година.

Първо размишлявах с кой пакет да започна, мислех да избера някой по-лесен, но накрая от толкова мислене реших, че няма нужда да отделям енергия за това и ще си ги карам по ред. Та започвам с пакет А, който е горния ляв ъгъл. Отворих го вчера и започнах да разхвърлям в сортера. Гледала съм клипове за реденето на този пъзел и жената каза, че има нужда от сортиране. Аз пък ще пробвам наобратно без да го сортирам Smile Както казах сортирането на 1000 части ми е доста досадно, а какво остава за 2200. Ще видим как ще се получи.
Първото ми впечатление от пъзела - не ме кефи колко са гланцови парчетата и изобщо отгоре как се усещат. Но това е очаквано. Надявам се само сглобката да не е хлабава, че ще стане трудно със съхранението и пренасянето (имам идея да го снимам извън къщи).

# 205
  • Варна
Аз започнах единия от двата Анатолиана, които се прежалих да купя и установих, че кофти мнението ми за тях никак не се е променило. Клементонито го реабилитирах, но този тц. Едва ли ще купя марката повече.

# 206
Кое точно не ти харесва?

Аз захванах един SunsOut и не виждам голяма разлика межу него и Anatolian по отношение на вида и състоянието на парчетата - гланцови са и имат много стърчащи ъгълчета. Изключвам формата им, тя е по-особена и уникална.

# 207
  • Варна
Много е гланциран, аз харесвам по-матови.

Значи SunsOut са същите. Да си знам Simple Smile

# 208
Може би са една идея по-малко лъскави, но да, гланцирани са 🙂

# 209
Благодаря, значи ще продължавам да стоя настрана от тях, аз не съм ги и пробвала дори Satisfied

Детето се събуди, видя, че съм започнала големия пъзел, погледна ме с големите си пълни със сълзи очи, Анна и Елза трябвало да наредим първо Neutral Face Явно ще почака големият отново.

Общи условия

Активация на акаунт