Пъзели - 35, Коледна тема 2021

• 28 624
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Наредихме и ние сърцето Heart определено, ако не беше мъжът , нямаше да го започна и довърша... Но въпреки всичко с две деца на главата и празниците за 3 дни го приключихме. Залепихме го и отива при другите във входа.

Скрит текст:

Баткото след това ме хвана да редим неговите на едука супергерои някакви.. еми ужасно е да редиш пъзели, които не ти харесват, на отделно и сглобката е под всякаква критика.

Сега подготвям една поръчка от озон за новата година Joy

Допълвам :

Ето ми я поръчката, не знаех, че вече се плаща доставката до адрес. Нищо де, до четвъртък ще дойде поне Laughing Не съм редила Фалкон, но нещо не мога да си харесам картинка.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 14:36 от Happy eyes

# 211
  • гр.София
Весели празници и от мен с третия коледен на Фалкон. Засега този ми е фаворит, най-приятен ми беше за редене. Съжалявам, че снимката е така, но като я завъртя много се сплесква и не се вижда хубаво

# 212
  • Варна
Trefl 200. Почти целият нареден от 5 годишния:

# 213
Раждането на Венера 1500ч

# 214
  • Варна
Ето го, Анатолиан 1000. Картинката е много готина, заради това се прежалих.

# 215
  • София
Моят последен Анатолиан не ми се видя кофти. Техните от 1000 части ги считам за окей пъзели, може би малко излишно скъпи. По-големите им обаче... никога вече Simple Smile
Но явно аз нямам проблем с гланцираните парченца; за мен гланцирани в буквален смисъл са Gold (и въпреки това са ми сред любимите марки), другите са ми "нормални" Simple Smile

# 216
Най-накрая и от мен един коледен пъзел

# 217
Само ви чета и ... се дразня, че не съм в София да си редя пъзелите. Grinning
Нещо скромно от мен, наредени преди да се изнеса извън София.
Пъзел Master Pieces от 500 части - Цветни сгради Blush Малко ми беше... за следобедното кафе беше супер компания.

Пъзел Gibsons от 1000 части – Коледно настроение Blush

# 218
Споделям с вас няколко пъзела (съжалявам за качеството на снимките Pensive  ). Най - вероятно ще се разделя с тях. Доволна съм от качеството им, но за съжаление няма да ги слагам в рамки и не виждам смисъл да ги задържам.

# 219
Beauty and the Beast
1000 части
Ravensburger

Случайно някой да знае дали намалените артикули в онлайн магазина на Комсед са намалени и във физическите?

# 220
  • София, България
Ето го моя Фалкон, сега сме отворили един на Master pieces, но не ми харесва особено.

# 221
Пак приказни и вдъхнлвяващи пъзели!
Благодаря ви и светли празници!
Аз си наредих единия коледен подарък

Castorland 1000 части Afternoon tea
Изключително красив, приятен и разтоварваща за редене. Доволна съм от качеството. Имах 2 разлепени части.

А точно вчера гледах Beauty and the Beast и отварям темата и виждам пъзел Hands ThumbsupBlushHeart
Пожелавам ви през новата 2022 година да наредите най-красивия и цветен пъзел, така както искате вие - ЖИВОТА!

# 222
Попаднах на една интересна статия. На мен фаворит ми е номер 3... обаче положението е "толкова много пъзели, толкова малко време"... https://www.ozone.bg/blog/review/top-10-za-2021/top-10-naj-inter … ampaign=top102021

# 223
  • София
Бухтичка не е отразено на цената в Комсед намаление

# 224
Скоро не съм се записвала.
Един много приятен и полезен

Общи условия

Активация на акаунт