Пъзели - 35, Коледна тема 2021

• 28 569
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Аз скоро не съм гледала Красавицата и звярът, но май ще Simple Smile
Ето ги слончетата ми готови. Малко ме затрудни този път Bluebird - доста парченца пасваха на грешното място, което по принцип не пречи толкова, но с тези треви беше малко предизвикателство Grinning

# 226
  • София
Много е приятен за редене.

# 227
  • Варна
Пък аз от бързане да се докопам до този пъзел, взех два еднакви Simple Smile Така че единият ще заминава, а другия ще си го запазя и редя.

# 228
  • София
Нали знаеш, че моят такъв ще идва при теб? Grinning

# 229
  • Варна
Дааа, знам, с другарче даже Simple Smile Този го наредих и ще го пускам в групите, а твоят си остава за мен. Отдавна съм си го заплюла.

# 230
ToniShu, игралната версия с Емма Уотсън е приятна. Понеже само нея имаше в HBO Go я пуснах на детето, хареса му и сега не иска да гледа анимационната Smile Но щом е за пъзел става де Joy

Happy eyes, много са симпатични Лего пъзелите Blush Само да не бяха на Galison, иначе с удоволствие бих ги  пробвала.

И да споделя малко опит на тема килимчета за редене. Казвала съм и преди, но ще повторя - аз си имам едно 15-годишно такова на Равенсбургер, върши си ми работа и не виждам смисъл да го сменям (малко ме дразни ярко жълтия цвят, но не е болка за умиране). Сега за 13-хилядника обаче ми трябваше по-голямо и след като сравних всички килимчета, които намерих изчислих, че това на Heye за 2000 части е с идеалния за мен размер. Все си мислех, че на едно килимче няма кой знае какво да не му е наред, това е един обикновен филц и някакъв тубус. Оказа се, че има. Сега като почнах да редя големия и реално го усетих никак не останах очарована. Първо филцът е много по-мек и стои един такъв безформен, гъне се навсякъде. Второ - не съм си давала сметка, но надуваемият тубус явно също ми допада повече, не знам как до го обясня, но просто заема нужната форма. Накратко казано това меко килимче да го навивам около този твърд тубус никак не ми беше приятно, постоянно имах усещане, че всичко е много хлабаво и частите ще се разместят. А пък аз хич не обичам да се мъча и да си причинявам такива неприятни усещания, та още днес цъфнах в Комсед и си взех по-голямото килимче на Равенсбургер, а с Heye-то ще се сбогувам. Филцът определено е по-дебел и твърд, тубусът отново е надуваем. Малко по-особено е с по-голям размер, но искрено се надявам да се спогодим.

# 231
Нещо нямам късмет напоследък. Отново нов пъзел с липсваща част. Този обаче не е взиман от България и нищо не мога да направя:( Нова и непозната за мен марка - Captain Albatross. Лъскави парченца, частите пасват на повече от едно място, иначе се вдига целия нареден. Хубава и плътна сглобка

# 232
  • София
Еее, Йоански, покъртително прекрасна картинка си избрала (пак)! Cъжалявам за липсващата част, но пък наистина не я загледах, останаха ми очите в кученцето Simple Smile

# 233
Еее, Йоански, покъртително прекрасна картинка си избрала (пак)! Cъжалявам за липсващата част, но пък наистина не я загледах, останаха ми очите в кученцето Simple Smile
Да, и аз много го харесвах и много ме е яд. Писах все пак на производителите, да видим какво ще кажат

# 234
Съвсем не по темата, но куч е такава порода. Кавалерче.

# 235
  • София
При мен породата няма значение, живо ли е - обичам го (без космати паяци, де)

# 236
  • София
Кучо е трепач, да му имам очичките и шалчето Grinning Ще го изям, с частичка или без, няма значение Grinning

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 20:04 от sali

# 237
Приятно сме очаровани от пъзела купен от Лидъл - 1000части! Хубаво качество и картина, добра сглобка, не е гланциран, много приятен за редене,  и....евтин!🙂🙂🙂Определено си заслужава, чак ме е яд, че не купих всички от серията!

# 238
ioana_g, симпатичен е пъзелът. Марката не я бях чувала и отворих да погледна. В сайта им има формуляр за липсващи парчета, според мен можеш да пробваш да видиш какво ще ти кажат.
Хареса ми шантавия пъзел с животните Joy - https://www.aliexpress.com/item/1005002102931431.html
Но предвид формата на парчетата и факта, че са лъскави, не бих рискувала.

Сложиха ми допълнителния стелаж на стената в мазата. Сега остава да отида да го запълня. Свекърът се хванал за главата като видял колко пъзели имам...нормално ли било това Neutral Face

Богинята на Севера
1000 части
Black Sea Puzzle

# 239
  • Срещу планината:)
Един Bluebird 1000 части, носещ много коледно настроение. 🎄🤗

Общи условия

Активация на акаунт