Пъзели - 35, Коледна тема 2021

• 28 556
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Вярно , че и така можело Sweat Smile

# 526
  • София
Много е готин пътуващият пъзел, то си му личи без място за съмнение, че е приятен за редене! Имах го в Любими, а сега ще дойде при мен, без да го купувам Simple Smile Благодарности на Бухтичка!

Голям браво за този пъзел, Тони! На мен много ми беше харесал и като отворих на голям екран картинката и се ужасих Joy
Кои пъзели поръча?
И аз така се ужасих, като го отворих, но подходих с "1000 части са, няма къде да ходи". Оказа се, че все пак има как да се разпознават парченцата и не беше чак такава драма Simple Smile
Пказах я поръчката вече, сега ето линкове:
https://www.ozone.bg/product/steep-hill-1000pc-puzzle/ (този sali го поиска след мен)
https://www.ozone.bg/product/lighthouse-bay/
https://www.ozone.bg/product/pazel-cherry-pazzi-ot-1000-chasti-s … ing-the-wr-grace/
https://www.ozone.bg/product/pazel-cherry-pazzi-ot-1000-chasti-q … idge-in-new-york/

# 527
Тони, няколко страници назад се върнах, не видях къде си показала поръчката 😂 Последните два много ми харесват!

# 528
  • София
На 30-та страница чак, много ни е активна темата Grinning Като ги гледам сега, и на мен последните два ми харесват повече (а заливът на Gibsons го взех просто защото са много намалени и обичам да дкокосвам парченцата на марката) Grinning

# 529
  • София, България
Тони, чудни пъзели! И аз бях изпуснала поста ти и извинявай, че те накарах пак да се повтаряш.

Гледам кои ще редят преди мен, ми то всички са бързи, до края на януари този пъзел ще е при мен! Sunglasses

# 530
  • Варна
Потриваш ръчички май Simple Smile

# 531
Тези, които не слагат пъзелите в рамка - как ги съхранявате? Дъщеря ми обича много пъзели. Прибирам ги в торбички, торбичката в 2 кутии от Икея (30-тина пъзела по 260-300 части.. въпреки, че частите са малки, заемат място). Изглежда разхвърляно. Мен ме дразни, обаче нямам достатъчно въображение. Мислех да й купя маса с чекмеджета отдолу и да ги нареждаме там, обаче тя е на 5 и не може да си хареса маса... а аз нямам други идеи Rolling Eyes

Детските и моите си стоят в кутиите. Моите ги давам на майка ми. На последния някъде му изгубихме едно парче

# 532
От серията "Ани Стоук" на Клементони. Много красив! За два дена го наредихме, затрудни ни само на тъмните части.

# 533
  • София
Един пъзел нареден преди 20г.

# 534
  • София
Тони, чудни пъзели! И аз бях изпуснала поста ти и извинявай, че те накарах пак да се повтаряш.

Гледам кои ще редят преди мен, ми то всички са бързи, до края на януари този пъзел ще е при мен! Sunglasses
Ама как ще ми се извиняваш, бре жена?! Недей така, моля ти се, дори да имаше за какво (пък то аз просто да не спамя, не че не ми се говори целодневно за "кога ще дойдат, дали ще са в добър вид, с кой ли да започна първо") Simple Smile
А след теб съм аз с пътуващия, значи и при мен бързо ще дойде Grinning

# 535
https://www.ozone.bg/product/sgavaem-darven-stativ-za-pazeli-17973/ твърде висока цена - все пак е само дърво и филц, а в Емаг е било 358 лв. Рамка за картина, подпряна на нещо си, на твърд предмет - това ще ползвам.

# 536
  • София
За първи път редя пъзел с нестандартни части и за първи път не мога да си отделя рамката Joy иначе много ми хареса картинката, но много лъскав на лампа и ме дразни.

Сутринта гледам озонци още държат промоцията и викам това е знак и завърших поръчката Stuck Out Tongue Winking Eye
За стойката определено ме зарибихте и ще питам някой друг познат. Дървеното да сглобят, филца ще го измисля.

# 537
Хора, аз имам въпрос - къде редите?
Аз все не мога да си намеря подходящо място...
Един пъзел редихме на едно бюро - ама трябва всичко да разкараме от бюрото, а то се ползва, компютър, принтер има на него... не става.
Един пъзел редихме на земята - ако не го наредиш много бързо, става страшно, подритва се постоянно, прашасва, губят се части.
Чудя се дали има смисъл от килимче за редене на пъзели? Представям си го някак прекалено хубаво - редиш, редиш, като спреш нагъваш пъзела, ТОЙ НЕ СЕ РАЗПАДА Grinning, и другия път разпъваш и продължаваш откъдето си стигнал Grinning

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 12:35 от Змей Горянски

# 538
Кухненската маса. Като ядеш хвърляш покривката отгоре. После продължаваш. Нее хич удобно. Затова не се и захващам често за пъзела.

Дойде ми кучето и котката. Като го наредя ще покажа.

# 539
  • София
На масата в хола, по-малките пъзели, до 1000 части. Ама гледам и бързо да ги наредим, че иначе пречи. 2000 части на кухненската маса редим, че е по-голяма, но нея тогава не я ползваме за нищо друго и ядем на масата в хола.
Има го обаче това, че кухнята и холът са в едно помещение и така или иначе кухненската маса я ползваме повече за склад отколкото за хранене....

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 15:24 от Eleyn

Общи условия

Активация на акаунт