Пъзели - 35, Коледна тема 2021

• 28 450
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
  • гр. София
Аз по принцип съм доволна от килимчетата, имам три, но сега не. Редя пъзела с животни, страхотно се реди, сглобката е стегната, но относно качеството забележките си стоят, редила съм на Фалкон, които също са марка Jumbo, както и пъзелите загадки, но такова нещо не съм срещала. Разслоени парчета. Повърхностният слой е много крехък, повредени парчета още от самото движение на частите в кутията, не от редене. Вчерашното навиване не се отрази положително. Планирам повече да не го навивам. Такъв проблем не съм имала. Ще редя и ще го преместя в папката.

# 556
в Озон пише, че е 100х68 (масата ми е до 100 см) Sad

Излъгах ви. 97х69 е. И моята маса е 100, ама си е гадно за редене особенно в началото.

# 557
  • София
Ако по-нататък реша да го взема, като гледам какво е било при теб, май размерът няма да ми е най-голямата тревога Grinning Засега ще изчаква, ако някой ден не намирам нищо по-хубаво, ще му дойде ред Simple Smile

# 558
  • София, България
Идвам да покажа цели 2 пъзела.

На Гибсън 636 части, уникално готина панорама:

И един малчо от 500:

Две по 500 не правят един от 1000 обаче Laughing

# 559
  • гр. София
Чудесен Simple Smile

# 560
  • София
Хареса ми, въпреки трудното редене на лампа. За първи път ми се пада пъзел с липсващо парче, но късмет...

# 561
  • София, България
Happy eyes, много труден изглежда този пъзел, огромно браво, че си успяла, как ги редите тези сложнотии не знам.

Оля, прекрасен на вид е този Jumbo, жалко за качеството, не съм редила никога от марката, винаги само на Falcon съм поръчвала. Интересно е да се види дали всички Jumbo са така или само някои.

Ние с Джо вчера отворихме един на Bluebird, отдавна не бях редила марката и бях позабравила колко са хубави. В случая е от същата поредица на Гари Уолтън, от който редих 2 на Шмидт и трети ме чака. Шмидт е по-хубав де, но и този пъзел е страхотен, в момента е много намален, препоръчвам го.

https://www.ozone.bg/product/bluebird-the-clothing-emporium/

Бухтичка, нареди ли първия пакет? Коя лампа избра?

# 562
  • Срещу планината:)
Хареса ми, въпреки трудното редене на лампа. За първи път ми се пада пъзел с липсващо парче, но късмет...

А какво представя самото изображения, прилична на мозайка Simple Smile

# 563
  • Варна
Аз се забавлявам с коледните си пъзели и чакам третия от Англия, за който получих мейл, че пътува. Двата от Германия не знам кога ще дойдат, че там познат ми ги носи и зависи кога ще му скимне да се прибере Simple Smile

# 564
Аз се забавлявам с коледните си пъзели и чакам третия от Англия, за който получих мейл, че пътува. Двата от Германия не знам кога ще дойдат, че там познат ми ги носи и зависи кога ще му скимне да се прибере Simple Smile
HighSpeed, пазарува ли от eBay Германия? Ако да, как плаща, че съм чувала, че не искат PayPal повечето. Аз за това все от eBay Англия съм поръчвала

# 565
  • Варна
Беше тя тая да не искат. Сега почти всички искат Simple Smile

# 566
  • София
Мона Лиза, Благодаря Simple Smile
като цяло много обичам шаренийки и са ми приятни.
Напоследък ми трябва нещо за успокоение, а те ми действат точно така.

R_Dew, да мозайка е
https://www.ozone.bg/product/pazel-eurographics-ot-1000-chasti-e … -thailand-mosaic/

Пристигна ми поръчката от вчера, ще пробвам довечера Cobble Hill , че ми е интересен

# 567
Трудни ми се виждат тези пъзели, браво , аз се мъча с моя 2000ник вече 4ти ден , дано нервите издържат Joy

# 568
Положението е "Омм, ще издържа, ще издържа, ей го къде е 18-ти". Току вляза и хвърля нещо в количката, после го местя в любими. И вкусът ми много се мени, днес харесвам едно, утре друго. Определено ми влияе какви пъзели гледам наредени, а тук и в инстаграм примерно са коренно различни. Трябва някак да приема факта, че не мога да наредя всичко.
Попаднах на някаква супер мила жена във фб, която предложи да ми даде да наредя един пъзел, който искам от мноооого отдавна, даже ми е първия в списъка с любими, но заради цената и неотговарящото качество не съм купила. Направо умирам от кеф, не съм очаквала.
Май са почнали да махат намаленията най-сетне, някои още стоят с процентите, но като ги отворя не са намалени.

Мона Лиза, не съм го наредила, но скоро и това ще стане. Останаха само 4 сортера с части Satisfied Планирам до края на седмицата да е готов. И после не знам просто, толкова неща чакат, че....
За лампата ще дам отзиви утре, довечера ще я взема и ще я пробвам.

Venislava Todorova, кой 2000-ник редиш?

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 14:17 от Бухтичка

# 569
На Clementoni

Общи условия

Активация на акаунт