Пристигна ми пратката, започвам на Гибсънс Steep hill-a, макар че в тази тъмница може да се наложи и на лампа да редя. Днес звънна алармата в 8:30 си викам "нещо ми е твърде тъмно" и дръпнах пердето... и почти се отказах да се надигам
Мъгла при нас не е имало даже есента, а днес изобщо няма намерение да се вдига. Поне осмислих деня и почерпих куриерът Емо с мъфини, че ми донесе първите пъзели за тази година
Змей, точно така е с килимчето - не се разпада, най-много да се размести малко (моето килимче е на Art Puzzle). Проблемът е, че него също трябва някъде да го сложиш на твърдо - аз го слагах на земята и филцът полепваше много косми и прах; чистех го с четка или с прахосмукачката преди и след всеки пъзел. Но от гледна точка на съхранение е много удобно и ако го разгъваш върху маса/бюро, според мен ще ти е добре. И виж да е някакви по-неутрални цветове, защото на моето зелено трудно се редеше зелен пъзел и също така белите разчертания ми пречеха доста.
Вече имам маса за пъзели, но килмчето си го пазя, защото за 3000 части не мисля, че съм мяркала нещо по-подходящо.
и да започна да го редя.

Много ми е спокойно,когато знам,кога ще е началото на нещо голямо,по-спокойно ми е и се старая да не влизам всеки ден в сайта,че списъка с любими расте всеки ден Т