Пъзели - 35, Коледна тема 2021

• 28 387
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Тони, ако ти е интересно, относно картината:
http://www.johnstephens.com/w.r.grace.html
(Порових се малко, защото и аз си го купих.)
Изобщо не ми мина през ум да ровя, много ти благодаря! В интерес на истината, корабът става все по-грабващ докато го редиш; отначало ми беше само картинка, а накрая му се кефех все едно аз ще плавам с него (ма айде няма нужда, че малко бил потънал....) Simple Smile
Само да бяха сложили някой и друг облак или птичка в небето, за мен щеше да е съвършеният пъзел Simple Smile

# 646
А аз колко се изненадах тази вечер - бях взела от сестра ми един пъзел, който е бил подарък към някакъв друг и си мислех, че вътре е това, което е на кутията. Започнах го с идеята, че е 500 части и бързо ще го наредя, въпреки че не е моят тип картинка и ми изглежда старичък.
Сестра ми не реди пъзели и както го е получила към детския, не го е отваряла.
Почнах да отделям рамката и забелязах, че този пъзел изобщо не е реден - имаше фабрично съединени парчета. Хлабава сглобка. Каква беше изненадата ми когато забелязах, че картинката май няма нищо общо с тази на кутията и всъщност пъзелът е 1000 парчета😳😁
Ето и рамката, нзм дали се забелязва от снимката, че е нещо друго:
Скрит текст:
И сега за първи път редя нещо като пълна загадка 😁 Засега е зарибяващо.

Аз продавам 1500 ч този на снимката ( ако някой се интересува нов е и не е реден), но го има и в 1000 ч. Подозирам, че редиш същия.

# 647
Няма толкова цветове и засега не ми прилича.

# 648
Няма толкова цветове и засега не ми прилича.

Ще чакаме с нетърпение изненадата 😉

# 649
  • София
Хахахах, ама стана си интересно! Много яко!

# 650
  • Варна
И аз казвам да покаже в скрит текст. Интересно ми е какво ще излезе, но не искам да го редя Simple Smile

# 651
  • София, България
И аз казвам да покаже в скрит текст. Интересно ми е какво ще излезе, но не искам да го редя Simple Smile

Да, за редене си трябва според мен да е по-лесен и добро качество, за да не се разпадне на третото сглобяване.

# 652
Това да се разместят в списъка тези, на които им е удобно личното предаване си го мислех, но пък не знам дали на някой друг случайно няма да му е неприятно да го пререждат. За мен няма значение иначе, ако искате ще променя реда.
И точно това си мислех, много забавно се получи с пъзела загадка и определено ми се иска да пусна и един такъв, но чакам да го открия кой ще е все още.

# 653
  • София
Във фб има група на пътуващият пъзел, където картинката е тайна. Записваш се, пращат ти го и редиш без да знаеш какво.

Чудех се дали да се запиша, ама реших, че обичам предизвикателствата. Та тая седмица трябва да го получа. Още се чудя колко време ще ми отнеме да го наредя и дали като го наредя да го показвам тук. Щото ако все пак някоя от вас членува в групата и се е писала, да не се разочарова Simple Smile

# 654
Само за инфо, Пътуващия пъзел на Бухтичка е в Пловдив. Днес го получих, ще се опитам да редя повечко през уикенда, че през седмицата почти нямам сили за това ми удоволствие.
В мен е и детския пътуващ пъзел, който пусна Bella98. Когато сме готови ще се отбележа в темата, за да предам нататък и двата пъзела.

п.п. HotSummeR, и аз съм любопитна да видя картинката.
Първата ми асоциация, когато видях снимката беше за файтон Grinning

# 655
Във фб има група на пътуващият пъзел, където картинката е тайна. Записваш се, пращат ти го и редиш без да знаеш какво.

Чудех се дали да се запиша, ама реших, че обичам предизвикателствата. Та тая седмица трябва да го получа. Още се чудя колко време ще ми отнеме да го наредя и дали като го наредя да го показвам тук. Щото ако все пак някоя от вас членува в групата и се е писала, да не се разочарова Simple Smile
Аз съм в групата и съм се записала и за двата пътуващи пъзела. Ако го показваш, покажи го моля те в скрит текст

# 656
  • София
Йоана, отбелязвам си. И все пак по-вероятно е заради това да не го показвам въобще.

# 657
  • София, България
Ох, много е интересно с тези пътуващи пъзели, но не е лъжица за моята уста.

Vox, реди си спокойно, аз си мисля, че никой не бърза, един ще го нареди за 1 ден, друг за 2 седмици, не гоним рекорд.

# 658
  • гр.София
Аз не бих се захванала да редя пъзел без картинка. Не знам Hot Summer как се справя, но виждам, че напредва.

# 659
Зори, а в озон има ли как да се разпознаят Bluebird кои са полски и кои турски? Все още имам резерви и не съм пробвала марката.

Ако ви пусна таен пътуващ пъзел без картина с колко части предпочитате да е - 500 или 1000? По принцип мислех 1000, но сега се зачудих да не е твърде затрудняващо за някои.

1. emjay
2. Eleyn
3. Vox
4. Mimi_Demi
5. ioana_g
6. мона лиза
7. ТониШу
8. white duckling
9. sali
10. vartoglava
11. HighSpeed
12. R_Dew