Пъзели - 35, Коледна тема 2021

• 28 742
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • гр.София
Снощи разглобявах един Фалкон и доста време ми отне. Наистина е много здрава сглобката и трябва да се внимава да не се нарани картона.

# 106
Точно така, за Фалкон и Шмид говоря. Арт пъзел не съм редила, но хората са разочаровани обикновено. Имам два техни де, но не съм ги редила още.

# 107
С жената редихме на скоро Арт. Специално заради картината го взехме, за стената. Хубава картина, но лошо качество. Сглобката е много хлабава и частите изкачат нагоре, иначе картината е уникална. По хлабава сглобка не съм редил /не че имам голям опит де😀/. В крайна сметка, след като едвам го залепих с лепило за пъзели отпред и двойнозалепващо на гърба, се получи добре.

# 108
  • Варна
Аз съм редила няколко Арт. Не съм доволна. Супер хлабава сглобка, само да бутнеш нещо по невнимание, всичко се разпада. Откъм дебелина и цветове нямах оплаквания. Отписах я тази марка, даже последния 2000-ник не го наредих, директно го продадох, нямах нерви.

# 109
За Арт Пъзел съм виждала негативни мнения. Аз обаче съм редила един и ми хареса качеството. Както казах, за мен по-хлабава сгробка не е проблем, но и не помня да е била много хлабава, добре си пасваха парчетата (по личното ми усещане). Покритието не е много лъскаво, което за мен е плюс. Имам още няколко техни пъзела в запас и смятам да си ги редя, не очаквам предварително нещо лошо от тях.

Като говорим за трудно разглобяване, пъзелът на White Mountain, който редих, беше такъв - разделях едно по едно.

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 12:37 от Ghibli

# 110
  • София
Изтървах ви няколко теми, но се връщам предколедно Simple Smile

записвам се с последно наредения, 1500 части на Bluebird :

Скрит текст:

довършвам наличностите на Bluebird , не знам с кой акъл съм ги взимала такива шантави, но съпругът каза да си ги наредим и тогава ще поръчваме нови. Като гледам темпото няма да е скоро...

Скрит текст:

# 111
  • Варна
Между другото, двата малки Фалкона няма да ги запазя. Ако някой има интерес, да пише тук. След ден-два ги пускам по групите.

# 112
Happy eyes, много интересни пъзели, този с розовите цветя е показван тук нареден (не помня от кого). Сега като идват почивни дни бързо трябва да ги наредите.

Аз чакам с голямо нетърпение почивните дни около празниците, решила съм да редя колкото мога повече.

# 113
  • Варна
CherryPazzi 1000 Glenfinnan Viaduct:

Много сме доволни от качеството. Дебели парчета с уникална форма. Сглобката не е твърде стегната, но и не се раздробява при повдигане.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 15:25 от white duckling

# 114
Поръчах 2х2000 от озон. Получих и бонус езплатна доставка.
https://www.ozone.bg/product/pazel-eurographics-ot-2000-chasti-t … store-by-les-ray/
https://www.ozone.bg/product/pazel-trefl-ot-2000-chasti-parizhki-sledobed/
Дано стигнат до понеделник.

# 115
  • София, България
Уникални пъзели сте показали и на Иван много ми харесаха поръчаните, но 2000 части никога не бих си причинила, ще умра от скука.
Сали, жива ли си или петлите те довършиха?

# 116
Всеки път като почна да редя пъзел от 1500 части (всичките са ми такива) си казвам "добре че не взех по-голям". На последния ми е отнело 20 дни.
Сигурен съм че ще си скубя много косите, ама...

ПП: Във ФБ намерих група за размяна на пъзели:
https://www.facebook.com/groups/1073377126327077

# 117
Току що Дядо Коледа пристигна при нас! 🙂🙂🎁🖼️... Сега остава да измислим къде ще го редим и на коя отпуска!😀😀😀  Поне знам къде ще го закача! 🙂🙂

# 118
О, честито! Този пъзел го харесвам, но мислех, че не се намира вече. Откъде се сдобихте с него?

# 119
О, честито! Този пъзел го харесвам, но мислех, че не се намира вече. Откъде се сдобихте с него?
Благодаря! От "Малчугани". За два дни го доставиха.
https://malchugani.com/castorland-c-400102-morska-bitka-pzel-4000-chasti/

Общи условия

Активация на акаунт