Пъзели - 35, Коледна тема 2021

• 28 726
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря много! Не е истина, аз съм го търсила по всякакви чужди магазини, а той е бил под носа ми... Поръчах го и добавих и малко Cherry Pazzi,  нямаше как да пропусна 🙂 Досега се удържах, но разкошният виадукт на White Duckling беше последната капка.
Скрит текст:
Мъжът ми видя, че се чудя кои пъзели да добавя, и пита: "Ама ти и други пъзели ли поръчваш?", аз му викам: "Еми за безплатна доставка!", той: "Значи за да спестиш 5 лева ще купиш още пъзели?". Що за въпрос е това, не може да схване елементарни неща значи 😂

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 20:29 от Ghibli

# 121
  • София
Сали, жива ли си или петлите те довършиха?
Жива съм още, малко на зомби избивам тези дни . Редя Снежанка, Хензел и Гретел и Алиса. Масата ми е заета от Лего и петлите са консервирани. Така като гледам, ще ги редя на Нова година.
Скрит текст:

GrinningGrinning

# 122
  • гр.София
Сали, откъде е този пъзел със Снежанка? На малкия много му хареса

# 123
  • София
Mimi_Demi, през последните дни цяла София( или поне нашия квартал)  е заляна с пъзели на Касторланд, и детски и за възрастни.

# 124
Festive labs, 1000 части на Eurographics

# 125
Този Eurographics със стандартните части изглежда една идея по-добре, поне няма как да изрежат твърде тънко частите. Ще видим и моят как ще бъде.

Цветните дарове на природата
1000 части
Black Sea Puzzle

Този пъзел просто ме зовеше да го сортирам по цветове (откакто си взех новите сортери на Heye спрях да го правя), ами пак ми беше супер досадно. След като го сортирах стана съвсем лесно реденето. То напослесък всичко имам чувството, че само ми се реди.

Вчера си прибрахме Анна и Елза, Бел и Звяра от амазон и детето каза "този като го наредим искам да го сложим в пликче и да го запазим" Laughing Та така, сега освен тези, които аз искам, трябва да пазя и другите, които тя иска Joy И после спомена, че еднорозите на Black Sea също си ги искала. На мен ми харесаха по принцип, но честно казано нямах намерение да ги редя пак и ги бях пуснала за продажба, но накрая и тях ги свалих Satisfied

# 126
  • София, България
Ето пъзелът, на който наистина му липсва едно крайно, но не се трогвам толкова. Беше много хубав и лесен, направо детски, 750 части, скоро Джо ще го реди.

Липсващото парче е там при камиона.

Бухтичка, свиквай, Джо не дава да продавам нищо, запасява се за черни дни, ама като гледам какво става, може и да има право.

Аз за сортери ползвам две кутии от пъзел и това е, имам и още две по-малки кутийки, от по-малък пъзел и тях евентуално за отделни елементи ги използвам.

Някой беше редил този пъзел, да не би да беше Бухтичка, и все се каня да питам дали е много труден.
https://www.ozone.bg/product/pazel-1000-el-fantastichna-moda-14996/

Сега точно сме отворили този:
https://www.ozone.bg/product/pazel-falcon-ot-1000-chasti-vintage-car-rally/

# 127
Бухтичка, свиквай, Джо не дава да продавам нищо, запасява се за черни дни, ама като гледам какво става, може и да има право.
Laughing Не е само моята значи. Но скоро наистина ще сме затрупани, аз само изхвърлям и изхвърлям от мазата (всичко, което не е пъзел), успях да накарам мъжа ми да сложи още един стелаж високо на стената, за да оползотворим последното празно място, но още не е готов Joy

А пъзелът беше много лесен, един от най-бързо наредените ми Blush Аз много си го харесвам, близо година го търсих. На тази цена не бих се колебала и минута дали да го взема.

# 128
  • София, България
Откраднато от един друг форум

Бухтичка, благодаря за информацията!
Аз в Айтос бях натъпкала до пръсване пъзели под едно двойно легло на свекървата, а тя решила като сме си тръгнали да премести леглата и си представям физиономията й като е вдигнала матрака и отдолу са се показали около 40 пъзела Joy

# 129
Така да сме всички - с кралска осанка, перлена огърлица и отделна маса за пъзели 😁

Мен ме настигна разочарование - както се зарадвах за пъзела с морската битка, той се оказа изчерпан в Малчугани. Има надежда да заредят пак, но ще е след време.

Вчера от томбола в Макдоналдс спечелих нещо дребно, но приятно:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 22 дек 2021, 11:50 от Ghibli

# 130
Нямате изчитане, какво ли да ви настигна с реденето 😁
Аз се чудя, защо ми върви бавно реденето, а то защото не съм си сложила перлите 😜. Ще взема да сложа и някой пръстен с диамант, та да потръгнат нещата 😁

# 131
  • Варна
Мен ме настигна разочарование - както се зарадвах за пъзела с морската битка, той се оказа изчерпан в Малчугани. Има надежда да заредят пак, но ще е след време.

В немския амазон го виждам, на 28 евра.

# 132
Вече е готов, беше един от най-трудните, които съм редила

А този е следващия

# 133
  • Варна
Този Трефл и мен ме чака Simple Smile

# 134
И мен също 🙂

Благодаря ти много, HighSpeed, обаче засега няма да го поръчвам от немския амазон. Служителката от Малчугани беше много любезна и ми обеща да ми звънне като заредят, така че съм поела ангажимент да го купя от тях. Ако не стане с тях и все още го има в Амазон догодина - живот и здраве.

Ти нали търсеше един зимен с къща. Не съм го виждала, но вчера разглеждах какво има на Springbok в Озон и има два леко подобни като изображения. Помислих си, че има вероятност някой от тях да ти хареса:

https://www.ozone.bg/product/pazel-springbok-ot-1000-chasti-yuletide-cottage/

https://www.ozone.bg/product/pazel-springbok-ot-1000-chasti-christmas-cottage/

Общи условия

Активация на акаунт