Пъзели - 35, Коледна тема 2021

• 28 471
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
Вторият от магазините - Falcon, 1000 части:

Този път с активното участие на дъщеря ми(за първи път). Досега никой не е редиш с мен голям пъзел и съм малко със смесени чувства 😁 Обаче редя отново активно от 2 г, а тя чак на този пъзел се вкл и то адекватно:)

# 361
  • Русе
Честита нова година на всички!
Пожелавам ви здраве,късмет и много поводи за радост и щастливи мигове!Да си пожелаем новата година да бъде по-добра и да се сбъдват повече мечти и желания!

Това успях аз да наредя за всички почивни дни, Rolling Eyesвреме за пъзели нямам,замествам успешно с други домашни задължения.
Много сте нардили и изписали,ще наваксвам и аз с четенето и реденето.
Bella98,радвам се да те видя отново в темета,ще наваксваме заедно с теб.
Отивам да чета назад,мислех да пиша някакви неща и да отговоря на въпроси,но така няма да стане,ще си водя записки и пак ще пиша

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 13:55 от Зори

# 362
Опитах се малко да пренаредя “скровищницата” с новите стелажи. За съжаление стълбата я нямаше и не можех да стигна до най-горните. И пак не са всички това, имам още по кашони, но те май са само редени.

# 363
  • Варна
Ето го малкото Фалконче, наредено основно от мен и с минимално участие на щерката. Няма да стане пъзел маниачка, виждам, но не съжалявам. Един луд в семейството е достатъчно разоряващ Simple Smile

# 364
Здравейте!
Отдавна Ви чета, но не съм се включвала до вчера.
Ето да се похваля и аз с първият ми пъзел за тази година (Gibsons, доволна съм от качеството, здрави и дебели части, сглобката не е от най-стегнатите, но пак може да повдигнеш пъзела без да се разпадне много):

# 365
И от мен един панаир 1000 части

# 366
  • София, България
Опитах се малко да пренаредя “скровищницата” с новите стелажи. За съжаление стълбата я нямаше и не можех да стигна до най-горните. И пак не са всички това, имам още по кашони, но те май са само редени.

Показала си страхотни пъзели, повече от половината Равенсбургери са ми в любими.

# 367
  • София
Добре дошла, emjay Simple Smile
Бухтичка, то подредено и съблазнително като в Booktrading-а Grinning

Аз завърших приключението и реших, че трудните пъзели ще трябва в отпуск да ги редя Simple Smile Нито веднъж не се изнервих, че не върви бързо и че губя ориентация кое парченце вече съм пробвала на съотетното място и кое не съм Simple Smile Благодарности отново на sali, че ми даде толкова интересно предизикателство! 

# 368
  • София
Ох, Тони, ти си за пъзела с руската салата Laughing

# 369
Здравейте! Надявам се приемате нови запалянковци, открили наскоро удоволствието от пъзелореденето!
Започнах преди около година и имам само 2 наредени пъзела. Flushed

Скрит текст:

и
Скрит текст:
Въпреки броя части този от 500 ми беше по-труден, от време на време ме изнервяше, но е едно такова, някак си приятно изнервяне Simple Smile
Началото на декември се захванах с този :

Надявам се до края на седмицата да го завърша и да покажа лична снимка.
Харесах си едни намалени пъзели от Ozone с нарушена опаковка, мислите ли, че ще имам някакви проблеми с частите на пъзела?

# 370
  • София
elfi_f, привет! С тези клони и тревички си цопнала направо в дълбокото, браво! Аз към тях подхождам вече с повишено внимание Laughing Слончетата са много симпатични. Относно разопакованите пъзели - към всеки пъзел е показано какво точно е нарушено на опаковката, според мен е само външната кутия, вътре би трябвало пликчето и самите частички да не са засегнати. Прави ми впечатление, че в повечето случаи намалението на тези пъзели е съвсем малко - 10 %, в момента има много добри намаления на редовните пъзели, освен, разбира се , ако не държиш на конкретен пъзел.

# 371
Ако някой срещне  от същата серия "imagination" или иска да се раздели с него, ще бъда безкрайно признателна ... И благодарна Blush

За всеки случай да кажа, че има още два в Озон и в момента са намалени Simple Smile
https://www.ozone.bg/series-heye-free-colours/

* * *

Привет на всички, които сега се включват в темата! Simple Smile

# 372
  • гр.София
Оооо, Тони, това небе как го подреди? Много труден ми изглежда този пъзел, браво на теб Simple Smile

# 373
  • Варна
Започнахме гарата на White Mountain:

Частите са уж стандартни, но не съвсем. Това обаче направи реденето на небето много лесно. Нужната форма се вижда с "невъоръжено око".

За сега впечатленията ми от марката са положителни Nerd

# 374
  • София
Оооо, Тони, това небе как го подреди? Много труден ми изглежда този пъзел, браво на теб Simple Smile
Не знам как го наредих, ама аз и за камъните не знам, така че... само тревата и рамката ми е ясно как станаха Grinning

Общи условия

Активация на акаунт