Пъзели - 35, Коледна тема 2021

• 28 549
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
white duckling, чаках да го покажеш 🙂 Чудесен е!

# 496

Само ей толкова ми остава 😂

# 497
И после като започнат да отпадат кутиите една по една чувството е великолепно 🙂

# 498
Като за добро утро , един бърз Гибсън от 500 части

чудесни парчета,сглобка и цветове 🥰 само едно парче имаше разнищено , което леко ме разочарова

Повече 500 части не мисля да взимам, много бързо заминават и не ми е оферта 🤣🤣🤣

Бухтичка ми то не останало 🤣🤣🤣
В реда на мислите за поставката , аз пробвах и на маса и на килимчета, но установих ,че в една рамка за снимка от Юск за 13,50лв ми е най-удобно ,размера е 48х68 и ми побира идеално 1000 части, местя си я навсякъде и не се разпилява заради рамкираното от страни. А как само се пързалят парчетата за да ги намествам … чудничко 🙈🤣 , на този етап след 4 наредени хиледарки си ми е точно каквото ми е удобно Hug

Ето я рамката

Последна редакция: сб, 08 яну 2022, 11:07 от Аничка.86

# 499
Аничка86, по същата причина и аз не купувам от 500, въпреки че харесвам много картинки. 1000 ги редя бавно, но тъкмо имам за по-дълго време.
Това с рамката от Юск е добре, но мен проблема ми е, че искам да е повдигнато, иначе като се навеждам по-дълго време и на главата не ми е добре. Ще търся в строителните магазини някакви триъгълни елементи за повдигане на горната част на рамката.

# 500
Най-сетне намерих време да наредя пъзела. Определено останах очарована от марката, толкова бързо пъзел от 1000ч не бях нареждала...

# 501
От бързане да се поФаля, че успях да наредя 1500-те парчета ви качих среднощна некачествена снимка. Сега изпратих пъзела на другарче от темата, снимах го на части и на днешната мрачна светлина - вали при нас....
 и си търся нов пъзел за редене, ако може "варненски пъзел" Simple Smile
А това са снимките от днес, преди да разглобя и изпратя:

И аз искам нещо като дървен статив за леко повдигане- като при рисуването. Иначе съм редила и върху вече рамкиран пъзел, застлан с картон - това с цел да се пренася и да си освобождавам масата. Този го редих на покривка, а като се хранехме, слагах поднос върху пъзела и така редях и докато ям, че не ми се откъсваше от процеса Simple Smile

# 502
Чаках да го снимам днес на дневна светлина, а то такава няма. Цял ден мрачно и вали🥴

Сега забелязах, че те са и по сезони - пролет, лято, есен и ми остана зимата(антикварен магазин).

# 503
  • София, България
Summer, просто невероятен пъзел.

Влязох да се оплача, че в озон още държат намаленията и се дразня. Искам да ги махат вече, че да пускат нови после 😂

# 504
  • Варна
Cobble Hill 1000 Френско селце (благодаря ToniShu).
Мнооого труден Sweat Smile

Двама души го редихме днес от сутринта до сега...

# 505
  • София
Днес вдигнахме покривката и го завършихме. Приятен за редене

Мона Лиза и аз съм добавила в количката няколко и се чудя няма ли да свършва това намаление вече Joy на ръба съм да ги поръчам

# 506
Мона Лиза, още малко им остава на тези намаления, тепърва се задават новите Grinning Сега от 18-ти януари започвало Голямото зимно разчистване, което по думите на отговорника пак включвало намаления на всички продукти.. Още не знае с какви проценти, също не е чувал и дали ще има нещо специално за Деня на пъзела, но съм го инструктирала като чуе нещо за пъзели да ми докладва на мига. Joy
Зори, видях, че и ти като мен си изостанала с темите, радвам се, че не съм само аз Grinning Но сигурно вече си наваксала, аз ще се връщам назад някоя вечер, че ще пада голямо харесване и спамене.
Да ви се похваля и оплача едновременно. Получих леко закъснял коледен подарък от приятелката, която не обича да реди и ми даде онзи пъзел, който се оказа с 1 липсващо парче. С моите критерии за шарен и детайлен пъзел с този подарък ме нацели тотално.

С такова желание го започнах, редеше се много бързо и лесно, но като видях как ми остават 14 празни места и само 13 парчета рязко ми се стъжни Simple Smile Досега не ми се беше случвало, все аз съм си губила парчетата. Дано не ми върви така цяла година, че поръчах един пъзел за една друга приятелка, пъзел маниачка като мен и ще правим размяна Grin

По-хубава снимка нямам на наредения пъзел, защото ми беше тъжно да го снимам. Disappointed Relieved

# 507
Чаках да го снимам днес на дневна светлина, а то такава няма. Цял ден мрачно и вали🥴
Да Confused През седмицата редя само на тъмно, надявах се събота и неделя да не е така, а то същото и през деня. Хранех някакви минимални надежди да я завърша тази пуста част този уикенд, но се е видяло, че поне още седмица ще се влачим, почти не напреднах.

Bella98, ще чакаме значи 18-ти, благодаря за информацията Blush
И моята количка беше пълна, но я изпразних. Беше се изчерпал пъзелът на детето (за няколко дни, те тази седмица го получиха, егати) и се отказах нацяло. Даже влязох и си посъкратих списъците с любими.

# 508
  • София, България
Bella98, големи благодарности за информацията за 18-ти. На 15-ти ще стане 1 месец, откакто не съм купила нищо от Озон, ама преди това добре ги уважих с първи и втори черен петък и Коледните намаления.
Аз сега редя гибсъна и да ви кажа, много косми много нещо Joy

# 509
  • Варна
Моят Гибсън ли бе?!?

Общи условия

Активация на акаунт