Пъзели - 35, Коледна тема 2021

• 28 432
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Айдеее, още едни с много място за пазене на пъзели... нахалници такива Grinning Върху какво ще редите 4000-ка (я покажи кой е)? И на мен ми се ще, ама масата събира до две, а килимчето до три хиляди само.

# 586
  • София, България
Сашо ако.щеш вярвай този пъзел на SunsOut днес го сложих в любими и се чудех как не съм го видяла.

# 587
  • София
sali, нали ще ми пишеш, преди да поръчаш някой техен, че да се наговорим? Grinning
Е, как Laughing Ако знаеш колко намятах в любими Laughing
Мона Лиза, кой пъзел си пропуснала, да го видя и аз Laughing или си ме сбъркала със Сашо Laughing

# 588
  • Варна
Ужасни сте. Отивам да зяпам и аз.

# 589
ToniShu , кажи за тези Sunsout, лъскави ли са? Имаш ли някакви забележки към тях? На мен ми е останало в главата, че съм чела не особено ласкави неща и съм ги зачеркнала, но точно наскоро си харесах един и мислех да пробвам ако е намален прилично.

+1 точка за Комсед, доставиха ми всичко поръчано Blush Па макар и по Еконт в плик на Спиди Joy

Лампата, която взех е тази - https://xiaomi-shop.bg/index.php?route=product/product&produ … D0%BC%D0%BF%D0%B0
Бях харесала друга на същата марка с акумулаторна батерия, което ми се стори много удобно, без да разнасям кабели, но тя се оказа изчерпана навсякъде. Тази има опции за промяна на силата на светлината и на температурата. Второто ми беше важно, в момента я ползвам на най-високата температура, защото мисля, че най-добре имитира дневната светлина. Вчера я ползвах за малко, като цяло по-добре се вижда, но пак не е като да редиш през деня, може би се надявах на някакво чудо и тъпите парчета на Клементони някак да спрат да лъщят Joy Така че в общи линии улеснява ме, но не съм сигурна, че дотолкова, доколкото се надявах. Може би надеждите ми бяха твърде високи и нереалистични. Но тепърва предстои да я видим и с други марки как ще е, такива, които са по-малко лъскави.
Нещо, което не отчетох когато я купувах, е че не може да се върти настрани. Тоест наляво и надясно, за да пада под ъгъл светлината, не знам дали ме разбирате. Първата, която поръчах мисля, че можеше. И като цяло ми се иска да беше някак по-регулируема откъм височина, което дори не съм сигурна доколко е възможно. Но с времето ако сметна, че си струва може да я сменя.

# 590
  • София, България
sali, нали ще ми пишеш, преди да поръчаш някой техен, че да се наговорим? Grinning
Е, как Laughing Ако знаеш колко намятах в любими Laughing
Мона Лиза, кой пъзел си пропуснала, да го видя и аз Laughing или си ме сбъркала със Сашо Laughing

Ето, човек най-отдадено пише секунди преди да припадне в леглото и телефонът му да обърка Сали и Сашо!
Сали, този, който ти си показала, витрината на SunsOut.

Бухтичка, SunsOut са си много хубави, определено много по-хубави от Master pieces, например. Аз не ги купувам много, защото все са ми трудни.

# 591
Кога ще е разчистването в Озон?

# 592
18-ти каза нашият агент.

Тази сутрин си поредих малко, добре се получава само на светлината от лампата, без да светвам цялата стая.

Мона Лиза, ама лъскави ли са или матирани? Другото ще го преживея някак, но лъскави парчета хич не ми се гледат.

# 593
  • Варна
Значи, чета темата и се подхилквам вътрешно какви сме маниаци... То масички, то постелки, то лампи, пък качествата на отделните марки пъзели как фанатично нищим 🤭 Не че аз съм по-различна, но си мисля, че ако отида да избирам една обикновена лампа, няма изобщо и през ум да ми минат нещата, които Бухтичка е изброила, ако хукна обаче да купувам лампа за пъзелите си, със сигурност и аз ще ги изисквам Simple Smile

# 594
  • София, България
18-ти каза нашият агент.

Тази сутрин си поредих малко, добре се получава само на светлината от лампата, без да светвам цялата стая.

Мона Лиза, ама лъскави ли са или матирани? Другото ще го преживея някак, но лъскави парчета хич не ми се гледат.

Щом е от 18-ти, бройте го на 17-ти, че ще има вече цени.

Бухтичка, аз не ги разпознавам много, много кои са лъскави и кои не, ето Тони казва, че Gold били много лъскави, изобщо не ми е направило впечатление. Мисля си, че SunsOut клонят повече към лъскавото.

# 595
Айдеее, още едни с много място за пазене на пъзели... нахалници такива Grinning Върху какво ще редите 4000-ка (я покажи кой е)? И на мен ми се ще, ама масата събира до две, а килимчето до три хиляди само.
Ето го! Одавана го исках този!

И аз нямам толкова голяма маса, но е разделен на три части в отделни пликове. За тях ще има място. Редим ги един по един, после съединяваме на пода и хайде на стената! 🙂🙂🖼️

# 596
  • Варна
Двойния Фалкон Simple Smile

# 597
  • София
Бухти, по-скоро са лъскави, но в никой случай като Gold. Не редих на лампа аз, но тези дни ще метна един към sali и тя може да пробва. Ако искаш, следващ на SunsOut, който си взема, мога да ти подаря, за да пробваш как ти се струва? Лошото е, че няма да е преди намаленията.

Vladislav, готин е пъзелът и няма да е твърде лесен, струва ми се. Дано сглобката е добра, за да не се разпада при преместването на частите към пода (у вас явно е по-чисто, отколкото у нас Grinning). На земята не бих редила повече, интересно ще е какво ще измисля като дойде ред за някой големец пъзел Grinning  

HighSpeed, как ги редите тези множество нюню детайлчета... пак свалям шапка на търпението аз Simple Smile

# 598
  • София, България
Аз скоро ще редя на SunsOut, защото имам страхотен пъзел от Сали (така известна като Сашо).
Джо много го харесва, а ние го кръстихме пъзела с ,много грозното дете. Joy

Ето го:
https://www.ozone.bg/product/susan-brabeau-confectionary-shop/

Грозното дете е онова със синята рокля до витрината. Joy

Пъзелът е от художничката на бабите и на Критиците - Сюзан Брабо. Имах го в любими, ето това е да си познаваш добре другарчето.

# 599
Последният от магазините на Falcon:

Всички бяха цветни и приятни за редене:)

Общи условия

Активация на акаунт