Великобритания - тема [90] Коледно - Новогодишна Омриконска

• 34 379
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • Великобритания
аз само да кажа , че точно по време на първия локдаун ми се наложи спешно да търся зъболекар , там където съм записана , ми даваха час за след 2 месеца , и по препоръка на местната група , звъннах в една друга практика , обясниха , че ако искам към NHS трябва доста да почакам , но пък ако искам на частно могат да ме вземат още същия ден..
Аз имам страхотна фобия от зъболекари , до такава степен , че получавам разстройство, повръщам , втриса ме .. а бе всичко накуп. Ама толкова ме болеше вече , че отидох и си седнах на стола без рев. Ма много хубав зъболекар ми се падна , млад , индиец ... само го гледам и слушам , че и хубаво ми говори , и майтап си прави .. отпуснах се и прас - няколко упойки и ми извади зъб , дето ме мъчеше почти 6 години , чак накрая се разплаках от облекчение
След време ми звъннаха да ми кажат ако искам да ме запишат като NHS пациент , обаче при друг зъболекат , Категорично им отказах , и предпочитам да си плащам повече , обаче да съм при зъболекар , който харесвам и който вече ми знае номерата .. та не се знае , може да е българин , англичанин , индиец -когато има подход , ще е харесван и препоръчван

# 166
Блу, в смисъл, че не са те отписали още след първата пропусната профилактика, а са чакали да мине толкова много време.

Мими, съчувствам. Баба ми имаше такава фобия та знам за какво говориш. Радвам се, че си намерила специалист, на който да се довериш.

Ронка, то никак не е успокоение, че и други хора са недоволни. Дано бързо намерите някой, който да ви допадне! И дано не се налага по празниците да ви трябва зъболекар!

Честити да са и двете рожденички! Радвам се, че сте имали хубав празник!

# 167
Весели празници момичета Kissing Heart

# 168
Даже не се напъваме да ходим на зъболекар тук. По NHS няма никой свободни места наоколо. Ако се наложи да се ходи, ще е на частно или по спешност. Два пъти търсих места. Само децата успях да запиша, те ще ходят в края на януари. Така или иначе лятото в България аз ходих, заедно с каката. Оправихме каквото имаше за оправяне.

# 169
Хубаво е човек да има стоматолог и да ходи на 6м. на профилактичен преглед. Практиките имат и различни допълнителни пакети.
Според мен проследяването на 6 месеца предпазва от доста главоболия......

# 170
Да, хубаво е. Ама ето на, че няма как да се случи. Пък и не сме деца, можем да усетим когато има проблем.

# 171
Номера е да се избегнат проблемите.
Ние също сме сменяли практика заради часове.
Но пък не мога да си представя да планувам почивка за зъболекар или лекар...
Повече от 5г. не сме се прибирали до България.....
За нас ваканцията си е ваканция.

# 172
  • Истински се вижда само със сърцето.
Лейдибърд, абсолютно съм съгласна с теб!
Аз съм с изключително проблемни зъби и венци от дете. Профилактиката много ви помогна. Детето от както е на годинка я водим за за свиква с кабинета и сега спокойно отваря устата и правим прегледи.

Весели празници пожелавам на всички вас ❤

# 173
За мен обидното беше, че от клиниката не ми пратиха никакво съобщение, че ще загубя права като НХС пациент. Значи ние се опитвахме да ги пазим, защото по подразбиране пациенти и клиенти разнасяме ковид, стаф - никога, а те не могаг да направят елементарен жест да те предупредят?

# 174
  • London
Блу мен така са ме отписвали от джипито ми. Не бях ходила 2 години....ами нямала съм проблем. И се наложи пак да се регистрирам наново там. Joy А не ме бяха викали на никакви прегледи, не знам защо така се беше получило като детето си фигурираше ...в същата клиника и са общували с мен като са ме търсели за някакви неща покрай диагнозата му. Та явно се случва....

# 175
  • Истински се вижда само със сърцето.
Блу явно практиката не е струвала. Нашата ни уведоми, че спират профилактика и при първа възможност почнаха да ни викат миналата година.

# 176
Весело посрещане на празника довечера!

Аз имам отговор от куриера, че ще се свържат с магазина за изасняване на недоразумението. Трябвало е да заплатя само £21 и ще съдействат за връщане на надвзетото. 😁
Имах подозрения, че тук е проблема с цялостното им отношение. Куриерът до сега винаги е бил много коректен и бърз.

# 177
# 178
Ох, мен пощальоните вече ме знаят, последно ме видя с малкия на улицата, спря колата и вика: “Да ти дам пратката”. 😆

# 179
Момичета за преглед за очен лекар за дете къде се ходи? В някоя оптика ли?

Общи условия

Активация на акаунт