Великобритания - тема [90] Коледно - Новогодишна Омриконска

• 34 381
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
  • Великобритания
аз харесвам Specsavers , доволна съм , цялото семейство ходим там
за деца до 16 мисля , очилата до 89£ са безплатни
нас ни викат на 6 месеца за да следят очите не детето , и всеки път взима нов чифт , сега на 11 имаме апойнтмънт за преглед
И персоналът е на ниво ( това поне в нашия клон)

# 181
  • Bristol
Pantofka, да, в оптиките. Даже можеш онлайн час да запишеш в някои. Аз ползвам Specsavers Simple Smile Ако нямате проблеми, а е само профилактика, децата ги викат на 2 години.

Ние с Хермес куриерката сме така, обменя и идеи за готвене и градински цветя 😂 Но то е заради тинейджърката основно, тя пазарува дрехи от разни сайтове, които Хермес ползват 🤪

Започна великото готвене. Малко закъсняхме, но вчера вечерта с дъщерята загряхме с коледни бисквити. Днес ставам, горният ред го няма. Питам моите, защо ги пипат, те са за 25ти! Мъжът виновно, само една си взел, дъщерята и тя каза, че 2 изяла. Аз пак гледам подозрително и дъщерята, а май 3 бяха, а мъжът допълва, а моите 2 😂 Пренаредили ги, всеки поотделно, да няма гапс, но горното ниво го няма. Прибрах ги в една кутия и  ги скрих 😁
Скрит текст:

Синът и приятелката му идват днес. Болни били, но тестовете им били отрицателни. Казах му, то ние със сетра му го изкарахме, баща си да пита 🤪
Още мирис нямаме с дъщерята 😔

Последна редакция: пт, 24 дек 2021, 15:26 от Merry

# 182
  • Великобритания
и аз вчера посред нощите направих едни линцери , домързя ме да им изрязвам дупки на горните
ама пък така ги нацелих на вкус , винаги ги правя на око и слагам на половина захар , че не ядем толкова сладко
наредени , прибрани в една метална кутия , пълна догоре , сега я погледнах - то останало половината .. Мъжа ми вика да направя още малко , че да занесе на работа другата седмица , викам то да направя за нас още , че свършиха хаха
хич не ми се готви за довечера ..постно никой не яде , само ще кълват

# 183
  • Истински се вижда само със сърцето.
Много красиви сладки Мери.
Аз само едни локумки правих за колегите и други сладки няма да правя, защото си ги ям сама основно. Тази година и баклава не правих, купихме малко от Бирмингам вчера.
Имам една торта да правя другата седмица за един колега за мостра, че държи да му направя аз тортата за разрязване на сватбата, а аз не съм убедена, че изобщо ще имам време, но обещах 🤣.

# 184
Весели празници, момичета!
Да са пълни къщите ви със смях, обич и здраве!

# 185
Тeзи Specsaver колко вземат за преглед?

Илейн, не знаех, че правиш торти. Да я покажеш после.

На нас дедко Мраз ни донесе подранила изненада - chicken pox. Веселбата продължава. 🙈 Никой от нас не я е карал. Големият я донесе. Неотдавна имаха няколко случая в училище, вкл дете в неговия клас...

Утре белобрадият да ви донесе много любов, мир и веселие в дома! И най-вече здраве!
Весела Коледа!

# 186
  • Великобритания
Честита Коледа момичета , здраве и щастие на вас и семействата ви

# 187
Памперс правя само за в къщи, веднъж носех на колегите, освен сладките които им правя понякога и сега са влюбени в тази торта 🤣.
Малко ми е притеснено да отговарям за сватбена торта, но колегата каза, че искал вкусна торта, за гостите щяло да има друга 🤣

# 188
  • UK
Ах Памперс, как така, шарка, моите деца също не са карали, а са дърти магарета вече, ние поне сме, де. Стискам палци да се разминете всички леко и бързо да оздравява синковецът.
На моят син пък тъкмо му свършва карантината днес и от вчера и дъщерята е с ковид и сега и тя 10 дни вкъщи, ще си караме всички празници сами вкъщи и цялата отпуска затворени в нас. 😪😣 И ъо като шарката явно, няма да изкараме всички заедно, а ще се влачим един по един и в изолация кой знае колко. Страх ме е, че дрехите няма да ми стават вече като се върна на работа, от ядене и стоене.
Илейн, успех с тортата, мен не ме бива Simple Smile
Весела Коледа момичета на всички!

# 189
  • London
Тeзи Specsaver колко вземат за преглед?

Илейн, не знаех, че правиш торти. Да я покажеш после.

На нас дедко Мраз ни донесе подранила изненада - chicken pox. Веселбата продължава. 🙈 Никой от нас не я е карал. Големият я донесе. Неотдавна имаха няколко случая в училище, вкл дете в неговия клас...

Утре белобрадият да ви донесе много любов, мир и веселие в дома! И най-вече здраве!
Весела Коледа!

И моя малкия май е с това....но има блистери само по лицето. Но на брадата....доста грозна картинка стана. Вече се оправя де ...но 2-3 дни имаше температура и гърлобол съпроводен с тези пъпки блистери. По тялото няма нищо.....🤣 Предполагам, че е това...., Защото четох че не е задължително да са много той няма повече от 3-4 общо и то вече завехват.

Ще видим големия и той не е карал никакви шарки досега....Joy

Ето го ...🤣 Това долу го разчеса....реално с него се почна и стана така.  Но вече сме на оправяне....не мога да кажа,че нещо особено разбрахме от шарка. Като се сетя аз на 16 каква я карах.....ужас просто.

Последна редакция: сб, 25 дек 2021, 02:40 от La Catrala

# 190
  • някъде в орбита...
Ние също играем тази игра. Дребното първо разцъфтя с шарка преди няколко седмици, и сега голямото. Обикновено точно голямото носи неща от училище, ама сега ни изненадаха от трета глуха, щото бебето не е като да има активен социален живот Laughing

# 191
  • Шотландия/Абърдийн
Весела Коледа момичета. 🎄🎅🎄

# 192
  • Leeds, UK
Честито Рождество! Здрави, щастливи и успешни.
Pampers, може и да сте карали и да не сте разбрали. Има хора я карат и без 1 пъпка. А моят братовчед така и не можа да я хване. Малкият я кара тук преди 3 години с десетина пъпки. Ние с баща му сме я карали като деца. Ще мине,  само не се чешете.😁

# 193
Честито Рождество Христово! Бъдете здрави и много щастливи и вие и семействата Ви!

Всички болнички дечица бързо да оздравяват!

И моята госпожица не е карала варицела, а беше контактна и в градината и сега в училище имаха няколко случая в класа. Ние с баща и сме я карали поне.

# 194
  • Bristol
Честито Рождество!
Болните да се оправят, за да могат да се насладят на празниците 🤗
И край на Ковид пожелавам! 🤪 Сигурно сте виждали това да се върти по социалните медии

Общи условия

Активация на акаунт