Великобритания - тема [90] Коледно - Новогодишна Омриконска

• 34 383
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Честито рождество Христово момичета, здраве, мир и благоденствие да влязат в домовете ви !
Скрийте всички кантари и теглилки и се насладете на празниците  😀

# 196
Весела Коледа!
Пъпки вече има 10-на. Да видим как ще е.
Иначе подаръци се разопаковаха със замах сутринта😂
На всички болни - да оздравявят!

Още не сме намерили паричката. Останаха 3 парченца питка, там ще да е😂

Не знам какво да кажа с тази шарка. Съседката, директор в начално училище, каза че такова чудо не е виждала от много години - бум на шарка и чревни вируси.
А племенника в Бг е с едра шарка😱Уж изчезнала отдавна, ама не би...

Много здраве да има за всички в новата година!

Хапвайте сега колкото ви е сладко. Празници са. Ще спортуваме догодина.

Последна редакция: сб, 25 дек 2021, 16:31 от Pampers

# 197
  • London
Весела Коледа! Паричката голямата в мен. ХО-ХО-ХО.... За поредна година аз съм чорбаджийката.Joy

Мажи я с някакви гелчета или пудра за сърбежа. На моя вече завехнаха...., Но то и мина близо седмица откак почна всичко. Проблема е, че боли и гърло ....и температурата няколко дни не беше приятна, но общо взето леко минава. Аз я карах на 16....с адски много пъпки и по скалпа и по цялото тяло. Беше кошмарно и с много висока температура и гърлобол, та казват колкото по-малко е детето по-леко минава и забравя. А не да го хване като дърт както дядо ми....то тогава и херпес зостер се казва и си е бая сериозно. Та който го е хванало навреме да се радва и черпи.

Друго което знам от майка ми е че ако хапнеш нещо кисело с оцет.....разбирай избива по-лесно шарката.

Аз си отворих една 🍺 та наздраве....

Вчера ...до 2:00 нощес сме разопаковали подаръци, играли ....сега кой ще чисти пластилина от снасящата пластилинови яйца кокошка не знам. Аз не искам да съм.Joy

# 198
  • Великобритания
след толкова много подаръци - 2 чувала с боклуци .. излизам да ги хвърля в казана , гледам пред комшиите същата история , само че чувалите са повече , аз си мислех , че ние сме прекалили хаха
няква малка играчка с по 1 тон опаковки .. пуу , хич не обичам така
а да не казвам колко си играх да опаковам , че подгъвах ъгълчета , да е красиво , панделки , бля бля
детето само къса и бърза за следващия подарък

# 199
Ужас са тези опаковки. И аз съм в потрес. И играчките закачени с безброй скобички и незнамсиощекакво😤 То децата не могат да ги отворят сами и без инструменти.

La Catrala, ай честито! 😂

А вие слушахте ли? Какво ви донесе дедко?

# 200
  • На острова
Честита Коледа! Здраве и щастие, топлина и уют в домовете и сърцата 🎄🍷❤

Днес си бях казала, че няма да правя нищо. Дори пуйката сложих снощи да се пече overnight, руска салата също си бях направила вчера и днес само нареждане на масата и зареждане на миалната после. Сега се загледахме в бенефиса на златните момичета и релаксираме на софата. Малката си играе от сутринта с така чаканата Barbie Doll house. Батко и се кефи на новия гейминг стол.

Весели почивни дни!

# 201
Christmas TreeЧестито Рождество! Да сте здрави и с късмет! Nature Snowman
Днес сме си вкъщи, не готвим, не се напрягаме, само едни пържоли ще сложа и останалото от вчера. Детето много си хареса подаръците и изглежда много щастлива. Heart
Утре на гости с приятели.

Шарката и аз я карах тук, някъде на 27-28г. Изтърпява се, всичките 200-300 пъпки ми бяха на лицето и главата, но нямам белези.

# 202
  • UK
Честито Рождество момичета! Бъдете здрави!

Ние мързелувахме доста тези два дена. Вчера имахме гости, но всичко  мина с минимално готвене и шетане от моя страна. Нооо, с много коктейли. Днес и аз хвърлих едни пържоли и каквото има от снощи.

Много неприятно с тая шарка. Аз я карах, с малката когато беше бебе, но на мен ми изписаха Ацикловир, а оше кърмих и ме предупредиха че аз може и да не изградя имуните и бебето също, заради антителата в кърмата.

# 203
  • Leeds, UK
Pampers, племенникът ти не е с едра шарка /вариола/. Последният случай е регистриран през 1977 г, а през 1980 СЗО обявява пълното й изкореняване в природата благодарение на ваксината. Вирусът се съхранява само в лаборатория с най-високо ниво на сигурност.  Вероятно е обичайната варицела /chicken pox, лещенка/. Просто пъпките може да са по-големи.
Паричката се падна на къщата при нас.
Дедко ми донесе почивка от 5 дни и време със семейството. Аз доволен!

# 204
  • ENGLAND
Весели празници на всички. Аз продължавам да мързелувам, още съм с дрен и трудно се навеждам за да правя нещо, бавно но се оправям.
За Бъдни вечер направих бобена салата и тиквеник, ще си ги ям цяла седмица, моите не ядели това.
Преди ваканцията в училище имахме шарка в департмента по науки, един учител, над 45 годишен се разболя, зарази един куп колеги, но сред децата нямаше болни. Колегите се шегуваха, освен ковид и шарка и да затворим училището. Аз съм карала като дете какви ли не шарки, но дъщерята нищо.
На болните да оздравяват бързо, на другите да не се разболяват.

# 205
  • Манчестър
Весела Коледа.

Правя нищо вече втори ден. Храната приготвена от 24-ти…
Подаръци нема….С ММ решихме да спрем и с нещо малко за под елхата…. То няма и какво да си поискаш…Тийна е на пликчета с финикийски знаци……няма кутии и опаковки….От баницата ми се падна нова кола…ми то тъкмо гледах какво има на пазара😀
Ще ходя да видя колко ще дадат за моята…

# 206
  • София
Весела Коледа, момичета!

Pampers, ох милата, нямат край вашите приключения!
Как ги правя аз кестените - режа с нож, остър, откъм изпъкналата част - една черта или на кръст. Накисвам ги в студена вода за час или два. Слагам ги в еърфраера за около половин час стават чудесни!

# 207
  • Истински се вижда само със сърцето.
У нас Коледния ден започна добре и по обяд ни се обадиха, че баща ми е постъпил по спешност в болница. Инсулта го изключиха, пред отлагат нещо сърдечно, но още те се знае, а преди няколко дни го изписаха след операция на простата. Та така тези дни ще сме на тръни за новини и да се молим да се подобрява.

Ние подарък само за детето взехме, минимално опаковане, за нас нищо.
Днес йога правим с детето да се раздвижим, че съм като хипопотам аз 🤣

# 208
Илейн стискам палци всичко да завърши добре!

# 209
Хепи, и аз това се очудих. Обаче диагнозата е от лекар...То има ли въобще друга, на която също да казват едра🤔

Илейн , бързо да го стабилизират и скоро да е у дома!

Happythought, не е нашата тази година и до последния ден е решила да ни мъчи. Вече целият е в пъпки, има и една възпалена зад ухота. Явно като е спал и се е търкала в завивките. Ще я следя и ако не утихне, ще звъня на 111. И на клепча му излиза😤Дребната и тя вдигна температура нощес с нейните зъби.

Благодаря за рецептата! Кога ги киснеш-преди или след като ги сцепиш? Довечера мисля да ги пробвам.

Ние винаги си слагаме нещо малко под елхата. Аз имам чаша, която да замени счупената ми любима черна котка,която си бях взела от Шотландия. Детето също изяви желание да ни купи подаръци със скромния си бюджет от £10,но се вместихме де. Дори знаеше какво точно иска да ни вземе - на тати инструмент, на мама пръстен. Беше толкова щастлив да ни ги подари❤️

Аве, повечко £ да ти дадат и скоро да се похвалиш с нова!
И аз нищоправя пореден ден. Ще готвя чак довечера.

Дорет, надявам се не са го карали тежко!

Покрай нас и на север и на юг вали сняг, но тук подминава. Така и така сме у нас, поне децата да се порадват...

Общи условия

Активация на акаунт