Великобритания - тема [90] Коледно - Новогодишна Омриконска

• 34 385
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Илейн, дано скоро получите добри новини за татко ти!
Памперс, още малко и ще се разкара тази година! По - добра ще е следващата, то няма как иначе!:)

Първо цепиш, после във вода, печеш. Така не са сухи, а стават много крехки и добре изпечени. Ще пробвам да намеря едно кратко видео. От форума си го имам:)
https://youtu.be/e74yIIlQcj4

https://youtu.be/e74yIIlQcj4

Последна редакция: нд, 26 дек 2021, 14:22 от Happythought

# 211
  • Истински се вижда само със сърцето.
Благодаря момичета!

Памперс, вариола или т.н. една шарка е обявена за изчезнала в природата. Тя е и изключително смъртоносна ако е причинена от вариола майор.

Племенника ти може да е с рубеола евентуално.

# 212
  • London
Не знам за шарката ама от вчера съм с някаква брутална хрема.Joy Честно....вече искам празниците да свършват.Close

Илейн, бързо подобряване и изписване на баща ти желая.

# 213
  • Leeds, UK
Илейн, стискаме палци за татко ти.
Мисля, че вече едра шарка казват на лещенката, защото тя вече е най-едрата останала след изчезването на другата. Ама доктор да каже “едра” вместо с правилното й наименование и то😁 Аз ако бях щях да го разцепя тоз човек

# 214
Лещенката е варицела, да беше казал наистина доктора точното име, едра шарка е супер несериозно.

Чудя се какво да гледам аз, ще ми се нещо леко и весело....
Предните дни ремонти на къщи гледах 🤣

# 215
Илейн, ние гледаме анимации. По-леко от това не знам😂

И аз се втрещих като казаха и изрично питах, едра казал лекаря. И си признавам много се притесних това нещо да не пламне по детските градини🙈 Ма щом на Варицелата викат така, успокоихте ме.

Сложих кестеноте да се киснат. Ще пълня и пиле за довечера.

Вече съм на вълна новогодишни късмети. Поръчахме и бенгалски огън, пък то дойдоха едни малки пръчици😂Чудя се дали да не взема детско шампанско и дребните да се радват. Ние и без това не пием.

# 216
Памперс Енканто пуснахме 🤣

# 217
Честита Рождество Христово, момичета!

Илейн, стискам палци за добри новини за баща ти!

# 218
  • Bristol
Илейн, дано баща ти по-бързо се стабилизира и да стъпи на крака 🤗

Готвене, ядене и пиене при нас, ужас просто. Вчера уж само една пуйка, но покрай нея сума ти други дребни неща, поне още два дни ще се храним 😂 Приятелката на сина дойде у нас заедно с майка си за коледния обяд и към 9 вечерта си тръгнаха. Играхме куизи, дъщерята ни открехна на едни онлайн. Каза, че учителите й по науки, като се чудели как да ги занимават и им пускали по един куиз от този сайт 😂 Има и много, които са подходящи и за по-малки деца. Сайтът е https://create.kahoot.it/
Тази сутрин се чувствах много зле заради всичката храна и късното лягане. Но излязох с колелото за около 4 часа и се освежих, времето при нас е много хубаво
Скрит текст:

Ако ви се гледа лек филм, по Нетфликс пробвайте Emily in Paris. Мен първият сезон ме грабна, много красив е, снимано е в Париж и френски актьори са включили, не само американци. Гледах го втори път с дъщерята и преди Коледа пуснаха втория сезон Simple Smile

# 219
  • Leeds, UK
Аз гледам “Красавицата и звяра” в момента.😁 Изгледах “Емили в Париж”, “ Вещерът” и “Дневниците на вампира” последно. Сега си търся нещо ново. Иначе съм по хванала подред книгите на Стивън Кинг и имам още един куп набелязани ама дето се вика трябва и да се работи и домакинства😁

# 220
  • UK
Нали бяхме под карантина, точно седмицата преди ваканцията, изгледахме "Вещерът" точно за един уикенд. Вторият сезон много ми хареса. Започнахме новия "Декстър". Оказа се, че ММ не е гледал първите и ги почнахме, аз съм го гледала до втори, но и без това не помня много.

"Kahoot" ползват много и в нашето училище, понякога ме карат в къщи да им правя куизове.

Илейн, стискам палци баща ти жързо да се възстанови.
На болните-бързо да св оправят!

# 221
Емили я изгледах и аз Simple Smile, Вещерът не ми се гледа макар че харесвам такъв в тип филми. Ще потърся нещо Simple Smile

# 222
  • UK
У дома сме на Merlin и гледаме семейно всички заедно, децата са големи фенове, супер е за тази възраст, моите са 8г и 10г, PG e рейта.

И аз гледам новия Декстър, много го харесвах преди от години, сега от носталгия по-скоро гледам 😄

Оздравявайте болните, тази Коледа е лудница явно навсякъде. Памперс дръж фронта, и това ще мине, Илейн стискаме палци за добри новини само 🙏

# 223
При нас Коледа е снежна - не е достатъчно за шейна Laughing

# 224
Честита Коледа!

Ние захапахме Apple TV. Изгледахме първо Финдацията, след това Invasion, сега сме на втория сезон на Servant. Май по-ми допадат тук сериалите. На Netflix по- не ми вървят.

Общи условия

Активация на акаунт