Великобритания - тема [90] Коледно - Новогодишна Омриконска

• 34 386
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
  • UK
Само да добавя, че днес по ББС тръгва "Around the world for 80 days" .

Brumm, честита Коледа!

# 226
  • Bristol
Само да добавя, че днес по ББС тръгва "Around the world for 80 days" .
О, мерси, че ми напомни, вече две серии има пуснати на BBC iplayer. Видях и че A very British scandal е тръгнал по BBC също. Отделно се присетих за новия сериал по Five, All creatures Great and Small, бяха обявили, че ще пуснат последната серия от втория сезон за Коледа. В програмата на 30ти декември е включена Simple Smile

# 227
При нас вали от вечерта на 24. Днес за малко видяхме парченца небе и после пак заваля. Мисля, че вече полудях. Изгледахме Emily in Paris и сега го повтаряме. Емили, в частност и актрисата, откровено ме дразнеше в началото, но ми стана по-симпатична, когато разбрах, че Лили Колинс (Емили) е дъщеря на Фил Колинс. Размечтахме се за разходка из Париж, което поне не е болезнена мечта, все ще отидем идната година.
Around the world in 80 days и A very British scandal вероятно ще ги изчакаме целите, че наведнъж ни е по-интересно.
Kahoot го изграехме по едно време, май още първия локдаун.

# 228
  • Великобритания
опитах се да гледам british scandal , Ми не ми върви , скучен ми е
Емили много ми хареса и на мен , сега тъкмо си пуснах и продължението на сексът и града , и там малко разочарования
нещо ми писна от празници , банк холидеи и повтарящи се Коледни филми .. айде да минава всичко ,
и да кажа , че имам още сърми и пуешко в хладилника и никой не ги ще ..  вчера бяхме на пържени картофки със зелена салата
няма да готвя за Нова година , отсега да си кажа ххаха

# 229
Само една баница за късметите ще спретна. Laughing

Олежахме се и ние. Тук е мъгливо, ръмящо, мрачно...поне не ме яд, че не можем да излизаме. Утре ще разнообразя с ходене до офиса.

# 230
  • Bristol
И ние сме с много пуешко останали 🤪 ще търся рецепта за пуешко къри за утре 😁

Very british scandal били само 3 серии и трите са на iplayer качени. Подобна история, но в по-модерни времена и пак по действителен случай бях гледала The Trial of Christine Keeler, още е на iplayer. Повечко серии е, но само един сезон.

И както се мотах из iplayer минах през новата коледна серия на Call the midwife и някаква коледна на Shaun the sheep, не знам нова или стара е била, не бях я гледала Simple Smile

Вариант на Around the world in 80 days филм с Джаки Чан имаше на Нетфликс. Иначе отметнах и двете серии на BBC, добре са направени, с нетърпение чакам продължението.

# 231
  • London
С тия сериали все едно ми говорите на китайски, ако искате ми вярвайте последния американски сериал дето съм гледала е като дете Спасители на плажа. Ако е бил американски, а не австралийски, защото май такъв беше.....не помня вече.Joy

Днес мъжа готви и определено ми харесва друг да шета и готви. 🤣А дано скоро пак се наеме.Stuck Out Tongue Winking Eye

И тук времето е ужасно.

# 232
  • UK
Мери тъкмо гледах ей тази пуйка днес на Джейми, рядко му готвя рецептите, но обичам да ги гледам 😄
https://fb.watch/ab4dXaAyW5/

# 233
Ние вече изядохме яденето пт Коледа, но то и не беше много. Месо не сме готвили за самата Коледа, изяждахме от Бъдни Вечер. Аз три дни редих един пъзел 1000 части,но го наредих.
За Нова година пак няма да готвя, ММ ще спретне една баница, аз пак ще съм на работа 😂

# 234
Нашето почти всичко отиде в кофата. В нас ако два дена нещо не се яде, абсурд някой да го погледне. И вместо да ми стои на плота, реших да се оттърва и да не ми ьаема място.
Днес успях да завъша нещо, което почнах преди Коледа. То празници, всички вкъщи, нямаше време  но днес вече успях. Весело посрещане на Нова година, пожелавам ви догодина по Коледа всички да сте на такова място 😉

# 235
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ние много малко сготвихме и всичко се изяде и за НГ пак така ще е.

Аз вместо филми си пуснах абонамент за сладкарски класове и си гледам онлайн уроци 🤣

Реших и тортата каква ще е и сега 4 дни занимавка ще имам, само дано утре бустера да не ме нокаутира, че ММ беше два дни с главоболие.
И тук валящо и мрачно... искам слънце и ясно небе, преди да ме хванат паник атаките от тъмнината.

# 236
  • UK
Brumm, много хубав плаж!

Нашата храна от Бъдни вечер свърши оше на следващия ден, за Коледа само едни пържоли направих на грила. От няколко години готвя минимално, не прекаляваме с храната, наблягаме на коктейлите.
Децата гледаха филмчето с Шон овцата, казаха че било ново.
Оххх тази Коледа ми е много скучна, хич не ни се ходи из Лондон,а от два дена вали даже до парка не можем да отидем.
За Нова година ще се събираме четири семействата и сме поръчали кетъринг, но пак на коктейли ще наблягаме.

# 237
  • Манчестър
опитах се да гледам british scandal , Ми не ми върви , скучен ми е
Емили много ми хареса и на мен , сега тъкмо си пуснах и продължението на сексът и града , и там малко разочарования
нещо ми писна от празници , банк холидеи и повтарящи се Коледни филми .. айде да минава всичко ,
и да кажа , че имам още сърми и пуешко в хладилника и никой не ги ще ..  вчера бяхме на пържени картофки със зелена салата

Mimmito, къде намери продължението на Сексът и града?

Празниците минаха добре, минимално готвене, за НГ ще се събираме в едни приятели.

Вече два дена се мотам из Лондон със стара приятелка от БГ, няма да казвам от колко години се знаем….Определени, въпреки лошото време е по-добре от цял ден в къщи с пижамата…

# 238
Мразя Лондон, но много искам една коледна почивка там, без деца по възможност да се надладя на украсата и атмосферата. Да видим коя Коледа обаче...

Аз сготвих съвсем малко, като за 2 дни за Коледа. Още нямам идея какво ще е НГ меню.

Днес съм в офиса. Страхотно разнообразие, схванах се у нас последните дни.

Илейн, и аз реших да правя торта, но с готови блатове. Тази фурна не става за сладкиши, само реване пече. Повече от 150 градуса не вдига😤А така ми се яде кекс, пухкав и мек.

# 239
  • Великобритания
filmisub . com
с бг субтитри е , първите 4 серии
изскачат реклами , ама пък качеството е приемливо
моя мъж днес се събуди и каза , че му се дояло боб с ребра
завих го презглава и му казах да си доспи , че да му мине таз идея

Общи условия

Активация на акаунт