Великобритания - тема [90] Коледно - Новогодишна Омриконска

• 34 390
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
  • UK
And just like that аз го гледам на Nowtv.

# 241
  • Манчестър
And just like that аз го гледам на Nowtv.

Платена ли е тази ТВ?

# 242
  • UK
Да, платена е, това е на Слай платформата. Излъчват го и по някой от каналите на Скай, но не съм сигирна точно кой, че от месец сме без кабелна.

# 243
  • на малък остров в океана
Аз къде съм бляла, че съм изпуснала 17 страници.
Дано вече болните да са оздравяли, зъбните проблеми оправени, шарката да е от леките и ковид да ви подминава.
За сърбежа, на дъщеря ми много помагаше вана с овесени ядки, но за кратко, за съжаление. Тя имаше навсякъде пъпки. И в устата, в ушите. Милото дете, чувах я нощем как плаче. Разболя се малко след като пристигнахме в Уелс, дори още не беше тръгнала на училище, откъде я хвана така и не разбрахме.
По apple+  препоръчвам Ted Lasso. 2 сезона са, много ни хареса, при положение, че не си падаме нито по футбол, нито по филми за футбол.
А сега заради някакъв Star Wars сериал активирахме и Disney,  та и там има много за гледане.

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 21:53 от Ujasia

# 244
  • London
Аз днес един час чистих пластилин от мокета. Бива, бива....ама нашия татко никакъв контрол не осъществява. Има балатум за пластилина ама кой да менажира тая ми ти работа ....мъже!:joy:

Ние излизахме днес на парк. От цялата работа само две перални дрехи с якета и маратонки вкупом покрай кал и дъжд. Joy Но поне походихме и подишахме чист въздух, че тия празници само на окръгляване вървят ....Joy

# 245
  • UK
Ujasia, на Дисни препоръчва "The only murders in the building" от много време не бях гледала сериал, с толкова добър актьорски състав.

# 246
La Catrala татковата забавачка е така за жалост...

Завиждам ви за времето да гледате филми. Ние поради липса на такова спряхме телевизията. Може би някой ден децата като пораснат...

Гледам някакви нови увеселителни местенца ще отварят и пак в Лондон😠 Все едно други места в тая държава няма.

# 247
  • London
Обади кои са тия местенца?

При нас всеки си гледа неговото си.....мъжа нещо по Хистъри Чанъл, аз Десафио в Телеграм, децата Блипи в Ютуб.Joy Никога не гледаме нещо заедно или ако го правим е много рядко с мъжа имаме коренно различни вкусове за телевизия. Иначе сме с Булсат от години и хич не обмислям друг тип телевизия. Аз я пускам веднъж годишно на риалити, основно я гледа мъжа.... Риболов и някакви хистори и нечъръл канали.

Ето ги моите ...малкия е като маймуна окачен на брат си. Гледат как някой си пълни количката в супера с различни стоки. Какви малоумни неща снимат хората, а явно и на някои се харесват.Joy

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 23:25 от La Catrala

# 248
Ние кабелна нямаме. Само free view, от които гледам предимно BBC, и то много ограничено.
Вечер гледаме нещо от платформите предимно.

# 249
  • София
Как е детенце с шарката? ❤

За Нова Година сме си у дома - мъжът ми ще изпече на барбекюто пържолки, кебапчета и кюфтета - класика:), ще приготвя да метне и пърленки и Джак патейтоси и разядки разни.
За по-късно - торта без печене (бисквити, маскарпоне, сметана, шоколад:) и моята фурна е зле:) и взех евтино шампанско:)  На сутринта винаги правя баница с късмети.
Взех и някакви куизове-игри,  които ми си сториха забавни за децата. Това е то… нямам големи очаквания за новата година и няма да планирам нищо този път.

Последното, което гледах и ми хареса е сериалът по книга на Дан Браун The lost symbol (Now tv)

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 00:07 от Happythought

# 250
  • някъде в орбита...
Ние сме с много изтънчен вкус вкъщи, гледаме само отбрани класики с високостойностен сюжен. Например Cars, Cars 2, Моана, Croods, Boss Baby Laughing
Майтапа настрана, децата много неща гледат, та да, въртят се детски, ама не е проблем Grin Няма как да гледам мои си неща, с мъжа си падаме по филми дет не стават за деца, и като няква контрабанда си пускаме каквото ни влече само по нощите, като малките спят Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 251
Happythought , отпусна го вече. Имаше 2 много критични дни (ден 3 и 4),но отминаха. Започнали са да завяхват и вече няма нито сърбеж, нито отпадналост.

La Catrala , у нас гледката е същата ❤️
Едното ще е Лара Крофт-у дома мъжете са фенове. Другото го забравих.

Аз умувам в каква форма да са късметите тази година. Решила съм да надпиша 20-на броя по няколко от вид, за да може всеки от нас да си изтегли здраве, например. Като сме си само йие не върви да слагам 12 различни късмета. Сватби, бебета, екскурзии и купони не се очертават така или иначе 😂

Ina, аз изцяло минах на анимация. Трудно ми понася друго. Остарях ли, не знам, но и звуците на филми тип трилър не ми понасят, а действията ме изнервят🙈

# 252
  • София
Радвам се, че сте по-добре, Pampers! Помня моят син я изкара леко шарката, но дъщеря ми се измъчи детенцето …. Но е по-добре така, като мънички да я изкарат.

И ние така бяхме, когато децата бяха малки:) Сега вече гледаме заедно филми или всеки си гледа неговите, имат си собствени акаунти в стрийминг платформите.

# 253
  • London
А на тия платформи сигурно плащате? Аз от арена пиратски си свалям....иначе ги виждам на телевизора сума ти предложения срещу заплащане, ама като го има гратис в торентите хич не ме блазнят да им плащам. Преди много филми гледах, по действителен случай изнамирах всичко и на тема спорт. Но отдавна не съм гледала кьорав филм....май повече чета през последните години. Гледам много и гимнастика.Joy

# 254
Аз не смея да тегля торенти извън България. Плащам Амазон прайм заради бързите и безплатни доставки до Ирландия. Филмите и книгите са ми бонус.
Apple + имаме безплатно за 1 година, така че си го ползваме. Нетфликс плащаме целогодишно, а Дисни го активираме само като има нещо, което да си струва.

Merry, моят yankee candle адвент календар пристигна днес. 😁 Поръчах го в началото на октомври, в началото на ноември ми върнаха парите и аз си поръчах нов от амазон, който дойде за 2 дни.
И днес ups ми донесе най-изтръпналия кашон, който някога сте виждали. Та отброяването до Коледа започва. Отново. 😁

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 13:54 от Ujasia

Общи условия

Активация на акаунт