Великобритания - тема [90] Коледно - Новогодишна Омриконска

• 34 400
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
  • Великобритания
оф ние сме от тия с многото платформи , амазон, нетфликс , дисни .. сега имам мерак за дискавъри , ама трябва да се откажем от някоп от другите , харесва ми , че могат да се споделят между членовете на семейството , и да се гледат от различни устройства ..аз гледам бг телевизия предимно , и тук таме нещо по английската, макар че гледам е силно казано  - предимно за фон ми е тв.
мъжа ми само спорт , детето иска английските детски и е по цял ден на таблета и глупавия роблокс , само се киска , а аз гледам тъпо и не разбирам кое е смешното , честно - играем заедно , тя умира от смях , аз не зацепвам нищо
14 градуса е при нас , ама какъв вятър само, кучето иска да излиза навън , ама само си подава носа , помирисва и се врътва обратно Grinning

# 256
  • Bristol
И ние сме с Prime, заради доставките, Netflix делим със сина, дъщерята от приятел докопа Дисни. Иначе BBC iplayer и подобни имат и ITV и Five са безплатни, там също има много опции.
Вчера попаднах на една BBC продукция с Ричард Гиър 😁 Малко странна е, втора серия гледам.
Втори сезон на Фермата на Кларксън нямаше ли да я пускат по Prime сега декември?! Това го чакам с нетърпение Simple Smile

# 257
  • Истински се вижда само със сърцето.
И ние сме с Амазон прайм, дисни и нетфликс .... май ще пуснем и епъл тв в рамките на безплатния период да я видим как е. У нас детето основно си гледа на нетфликс и дисни, направили сме и детски акаунт, ние ако има време.

# 258
  • UK
Мери, Mother, father, son ли гледаш? Simple Smile страхотна роля на Р. Гиър, а Хелън Макрори ми е любимка и още тъгувам по нея. Първата серия едва я изгледах, но после се развива. Ти ли си падаше по драми с дисфункционални семейства? Ако да, ще ти хареса Simple Smile

Прайм и аз имам, спирам и пускам по няколко пъти в годината, според сезона и както дойде, и по празниците го пускам обикновено заради доставките, не гледам толкова там колкото Нетфликс. Имам fire stick и гледам нетфликс и ббс най-вече. Имам апп с чужд акаунт на булсат на таблета и много рядко го пускам да видя какво има по бг тв, но обикновено нищо не гледам там. Ако някой знае вариант как да го сложа на стика, ще съм благодарна да сподели.

# 259
Ние сме с Дисни и Прайм, едното заради анимациите, другото заради Пепа пиг и Кученцата. Моето “гледане” е 20 мин превключване и избиране на нещо и след това се отказвам тотално и предавам дистанционното. Гледах Bake off и това ми беше за седмицата. Тая година Амазон ми се стори, че нещо става. Всички коледни филми, които гледахме мин година и бяха безплатни, сега са платени-гринч например беше такъв.

# 260
  • Манчестър
Всичко имам и всичко гледам - Амазон, Нетфликс, Булсат...детето има Дисни и не знам още какво си да гледа Испанското първенство...

Гледам БГ ТВ основно. но на английската също...имам и кутия да записвам. От 6 Януару започват новите сезони на The Apprentice and Dragon's Den.

# 261
Ние не гледаме ТВ и даже фрий вюто спряхме, след като се усетихме, че не сме гледали изобщо над една година. Българска телевизия не гледам поне 15г. Новини четeм в ББС и др медии или гледаме клипове в youtube.Имаме прайм и понякога гледаме филми и сериали там или пък теглим. Видях в темата, че е излязъл нов сезон на Декстър, беше ми любим и сега го подхванахме.

# 262
  • някъде в орбита...
Ние нямаме платформи. Амазон се активира ако ще сме вкъщи повече от месец заради доставките, тогава преглеждаме и филмите. Иначе на тв-то имаме приложенията на BBC  ITV, My5 и няколко други, плюс някои любими филми дет сме натрупали с годините.

# 263
  • София
Със смарт телевизори сме, плюс всеки си има собствен компютър/таблет  - само през стрийминг платформи гледаме и си плащаме. Не гледаме жива телевизия, не сваляме нищо, не гледаме бг тв.

# 264
Момичета, пожелавам ви лошото да остане в старата година, а новата да е изпълнена само с хубави неща!
Весело посрещане!

# 265
  • Шотландия/Абърдийн
Момичета весело посрещане на новата 2022 година 🎄🍾🍸🥂

# 266
Весело посрещане на новата година! Бъдете здрави!

Липсва ми лондонската заря и атмосфера тази вечер! Ще гледаме онлайн. 🥳🥃🎄🥂⭐

# 267
  • Великобритания
весело момичета , здрави да сме всички

# 268
Почти изпратихме старата, дано новата е по-добра.
Весело посрещане на Нова година, момичета! Дерзайте!

# 269
Честита да е 2022! Много здраве да ви донесе!

Общи условия

Активация на акаунт