Великобритания - тема [90] Коледно - Новогодишна Омриконска

• 34 401
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
  • UK
Честита Нова Година! 🎉🎉🎉
Дано новата е по-добра от тази която изпратихме!

# 271
  • Bristol
За много години 🎉!

# 272
  • След завоя в дясно
За много години! Много здраве и повече усмивки през новата 2022 Ви желая.

# 273
Какво си изтеглихте от баницата с късмети?
Да ви се сбъдне многократно!

# 274
За много години!

# 275
  • На острова
Честита нова 2022! Здраве и късмет от сърце!

На синът му се падна учението - книгите вземи, в учението ти ще върви + едно нестихващи веселие ще бъде твоето ежедневие! Перфектните късмети за ученик в У7 😁
На мен и Мм любов 😍, на дъщерята - повишение 😂

# 276
  • ENGLAND
Честита Нова година, желая само здраве на всички!
Аз не правих нищо специално, дъщерята е при приятелка, аз все още не съм добре, мъжа ми работи дневни и снощи посрещнахме нова година в леглото. Дано да е първото и последно посрещане така.

# 277
  • UK
Честита Нова Година на всички! Бъдете здрави и успешни!

Кучето отмъкна едно парче баница и то точно там се криеше и парата. Sweat Smile

# 278
  • Bristol
От гостито снощи изтеглих ски почивка и от нашата баница тази сутрин отново. Само французите да отменят забраната за транзит и тръгваме! Така да съм зажадняла за снежните склонове!
Другото, печалба от лотарията и от акции. Ще трябва да пусна нещо за Евро милионите явно, а акциите ги гледах и съм на минус. Мъжът каза да не бързам, още финансовите пазари не били отворили 😂

# 279
Мери, французите отмениха забраната.

# 280
  • Истински се вижда само със сърцето.
Честита Нова Година момичета! Бъдете здрави и много щастливи и вие и семействата Ви и дано новата година е по-спокойна и нормална!

# 281
  • Leeds, UK

…..и нека е спорна и добра, пълна с хубави и новички неща😁!
На мен ми се падна късметчето “ Бяла спретната къщурка с две коли отпред”. Ха, дано! 😁

# 282
  • UK
За много години! Да сте здрави и успешни и тази година.
Падна ми се Коледа на плажа, никакви ски даже нямаше в моите късмети, обаче този с новата кола не излезе никъде и понеже аз по стара традиция на майка ми ги крия вътре в баницата, подозирам че някое дете го изяде барабар с алуминиевото фолио, дали ще му стане нещо?

# 283
  • UK
Моята преди години изяде един станьол от шоколад, нищо и нямаше,ако може да следиш дали ще излезе. Мисля, че до два дена трябва да го намерш.

На мен ми се падна здравето, доволна съм въпреки че ние си тръгнахме рано от гостито, пв налката ми вдигна Т. На ММ се падна пътуване, дано успеем поне един холидей да направим тази година.

# 284
Честита нова година! Нека ни донесе повече смисъл, вяра, добро и любов!
Падна ми се нова работа и усмивки.

Общи условия

Активация на акаунт