Великобритания - тема [90] Коледно - Новогодишна Омриконска

• 34 195
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • на малък остров в океана
Големият джакпот го изпусна, в петък беше. 😜 Че и някой от вашия остров го спечели - 130 милиона евро.

# 646
Големият джакпот го изпусна, в петък беше. 😜 Че и някой от вашия остров го спечели - 130 милиона евро.
😂😂😂Пак изтървах..
Да са му честити! И да ги харчи разумно.
Аз за сряда някакъв билет взех и понеже гадовете искаха да вкарам £5, викам Айде и едни евромиолини😂Ама играя с random числа, че аз съм пословична как не уцелвам нито едно😂 Поне взех билети за радост на децата за края на март тук при нас. На по-далечните дестинации нямаше дати за когато ще пътуваме.

# 647
  • Bristol
Pampers, мерси 🤗 Аз не играя, но специално за това ще се регистрирам. Отдавна исках да посетя Блетчлей парк, сега имам мотивация да го организирам по-скоро ☺

# 648
Pampers, мерси 🤗 Аз не играя, но специално за това ще се регистрирам. Отдавна исках да посетя Блетчлей парк, сега имам мотивация да го организирам по-скоро ☺
Радвам се и ще чакам снимки.

Пролетта като дойде време, ще ви кажа и за едно списание с карта с отстъпка за градини 🤭 Ние така открихме чудни 3 в близост, дори не ги бях чувала

# 649
  • До хладилника, който обичам
Ако някой иска да поръча мляко и продукти от milk&more, код WELCOMEBACK20 дава 20% отстъпка (еднократно) и на нови акаунти. Аз си поръчах мляко, масло и сметана, да ги пробвам.

# 650
С какъв кош за пране сте?

# 651
pampers, таман с три. Два платнени от тези с подплатено дъно и дръжки, високи около 80см, и една малка плетена кошница. Единият кош живее в детската стая и ми го свалят, като се препълни, аз отказвам да събирам дрехи след тях. Който иска чисти дрехи, да сваля за пране. Другият стои в килера, и пак там плетената кошница за дрехите на дребния. Вече не му ги пера непременно отделно, но ги събирам там, те на тази възраст са генератори на мръсни дрехи.

Благодаря за идеята за кода от лотарията, мушнах една зоологическа градина за края на февруари ☺️

# 652
Бу, може ли линк или снимка?

# 653
Заповядай. Оказа се 60см, не 80. Взех го от Алди, мисля, но в Амазон има много подобни, включително със забавни/остроумни надписи.
Кошницата не ти я снимам, тя е ясна, обикновена плетена от икея.

# 654
  • UK
Като редовен клиент на Milk&More, мога да похваля и тяхното овесено мляко, вече само такова поръчвам, почти не купувам кутиите от магазина.

# 655
  • някъде в орбита...
С какъв кош за пране сте?
Пет, и всичките големи пластмасови. На нас ни трябват издържливи, и обемни, че иначе поколението смазва всичко.

# 656
InaV, определено търся нещо издръжливо. Може ли линк?

# 657
  • някъде в орбита...
InaV, определено търся нещо издръжливо. Може ли линк?
Не знам как да го дам нормално, та пускам пълен.
За сега тези ми издържат най-дълго. Не гарантирам че оцеляват пързаляне по стълбите - някои са ок, други не толкова. Expressionless
https://www.homebase.co.uk/ezy-storage-mode-45l-laundry-basket-g … &gclsrc=aw.ds

# 658
На горния етаж пред банята до парапета на стълбите имам пластмасов кош. Мястото е тясно и съответно исках висок и тесен кош. Обикновен, пластмасов, на дупки, с капак. Предвид къде виждам подобни неща на живо, сигурно е купуван от Асда, Дънелм или Теско. За издръжливостта му - основно аз го ползвам, нормално без нерви, дъщеря ми го блъска в изблик на гняв, че трябва да го ползва, но засега той държи. В килерче под стълбите имам друг - някакъв от полиестер, бивш кош за играчки. Там се хвърлят дрехи като джинси, униформи, връхни дрехи... изобщо дрехи, за които крещя да не ми се качват в спалните щом са носени вън.

# 659
И аз бях много доволна от milk and more. Обаче си затвориха склада за Корнуел и вече ги няма. Сегашния е един местен,който уж ползва същите доставчици като milk and more. Единствения недостатък, е че няма сайт и да си поръчвам понякога допълнително неща, както преди. Но и от него съм доволна, кара си ми млякото.

Общи условия

Активация на акаунт