Тема 7 - Февруарски мами 2022 г.❄

• 41 538
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Ние ползвахме едни хавлиени подложки за ваната, бяха доста удобни. Бебето не се хлъзгаше и като го сложиш по гръб можеш спокойно да си го поливаш.

# 106
Само ваничка не сме взели, защото ми е заявено, че ще ни купят за подарък. Всичко друго и за мен и за беба май имам, но след нова година ще почна да пера и да подготвям. Моя 45 дневен болничен е чак за 14 януари и имам време, ама то както има така ще мине бързо.
За бебевалежа в групата пожелавам най-нетърпеливите бебенца да дойдат в края на януари.
За дрехи за себе си ще съм си с тези от преди бременността тъй като още ми стават и си ги нося.

# 107
  • София
Аз вече започнах да глася багажа за болницата. На мен ще ми трябват доста малко неща, но все пак ми се ще тия дни да са ми готови.
Да ми останат само документи, зариадно, телефон..неща, които ще се грабват в последния момент. Че ей го, след 11 дни съм в деветия…

# 108
Леле, Ниа... не остана. Как лети времето, момичета.. скоро ще гушкаме бебчетата💙

# 109
  • sofia
Реално някои момичета скоро влизат в 9ти месец. Аз много се вълнувам Simple Smile
На мен на 23ти ми е последен ден на работа. Имам нужда от почивка и към 10 януари ще изпера, ревизирам и подредя нещата.

# 110
Аз да попитам кога влизам е 8 месец? 30ГС или 31гс че малко се обърквам вече, защото в четвъртък започвам 31гс. Тоест сега съм 29+5 което нали е 30?

# 111
8-ми месец започва от 32гс

# 112
Аз съм в 30+4 и си го смятам 30г.с., защото нямам навършени 31г.с. АГ също така ги брои. 31-35г.с. е 8 месец, 36-40г.с. е 9ти.

# 113
  • София
Ами реално мамите, които сме с термин първите дни на февруари, след празниците спокойно можем да очакваме човечето. Аз все така говоря, “след празниците, та след празниците”… 😁 Просто вече съм толкова огромна, ходя като пингвин и нямам търпение. 😭

8ми месец започва в 31г.с. Аз и АГ 30+4 го броим 31ва..

# 114
И аз така, да мине нова година пък после каквото сабя покаже 😁😁 не остана

# 115
Ами реално мамите, които сме с термин първите дни на февруари, след празниците спокойно можем да очакваме човечето. Аз все така говоря, “след празниците, та след празниците”… 😁 Просто вече съм толкова огромна, ходя като пингвин и нямам търпение. 😭

8ми месец започва в 31г.с. Аз и АГ 30+4 го броим 31ва..

И моята ми беше казала, че 30 +4 е 30 завършена и 4 дни от 31, значи от Бъдни вечер съм в 8ми месец  Simple Smile Благодаря. Иначе и аз видях, че е от 31ва до 35та

# 116
Плаша се като чета как се обръща бебето,моята беше седалищно, последно на 13ти декември бях на преглед и се беше обърнала главично,  дано така да си остане! Времето наистина много бързо си минава, аз съм вече 30+5 та се чудех дали съм нанпрага на 8ми месец, че се обърках малко Grinning Купила съм повечето неща, останаха чаршафите , шишета и стерилизатор да си взема.

# 117
Всеки различно ги брои тия пусти седмици 😀😀 аз си го обяснявам, че казвам примерно, че съм на 21 години, защото са ми навършени, а не казвам, че съм на 22 които дефакто ще навърша чак септември 2022. Някоя мама в началото още беше казала, за да не се обърквате смятайте спрямо датата на термина. Примерно моя е за 26.02 тоест 26.01 влизам в 9ти 😀😀

# 118
Аз съм в 30+2 и на 26.12., трябва да вляза в 8 месец, защото той се брои при 31 завършени седмици, тоест от 31++.
Надявам се да стои главично моят, така го усещам, но понякога сякаш си втълпявам, че пак изкача главата му под ребрата ми.

# 119
Всеки различно ги брои тия пусти седмици 😀😀 аз си го обяснявам, че казвам примерно, че съм на 21 години, защото са ми навършени, а не казвам, че съм на 22 които дефакто ще навърша чак септември 2022. Някоя мама в началото още беше казала, за да не се обърквате смятайте спрямо датата на термина. Примерно моя е за 26.02 тоест 26.01 влизам в 9ти 😀😀

Ами по принцип си права, ама са 40гс. А 9 календарни месеца не са 40 седмици... то реално е термина минус 1 ама става това смятане, като си с идеална овулация и цикъл 28дни.. а моята Аг даже брой по лунните месеци, а не календарни.

Общи условия

Активация на акаунт