Благодаря ви за Лъчето!

• 15 501
  • 392
  •   1
Отговори
# 345
Целувки на господин Бебочев и силна прегръдка на мама  Hug А за зъбарят... къде му е бил акъла, нали си му казала изрично, че кърмиш  newsm78

Последна редакция: чт, 16 ное 2006, 09:19 от elia_gg

# 346
  • у дома
Мамо Иги молим се за вас, всеки ден  Praynig и се надяваме да се разпишеш скоро в новата ни августовска темичка АВГУСТовските слънца,чакат ЛЪЧКО у дома!   Praynig Hug   bouquet

# 347
Иги многократно говорих ме и се срещнах ме с теб ,дадох ти подкрепата си ,но сега искам да ти кажи само това -искам да бъда силна като теб .Аз имам същия проблем чакат ме същите изпитания ще тръгна по трудния път по който ти вече се връщаш .Възхищавам ти се.Обичам ви . smile3541 Дано по скоро се приберете и се радвате на щастлив и безгрижен живот.Лидка

# 348
Здравей Иги,
Досега не съм писала, но следя темата и също плаках като разбрах за проблемите на твоето съкровище.
Дано се оправи бързо малкия човек и да те радва дълги години...
Ако не бива да кърмиш с арсен, дали няма начин да ти пращам кърма? Децата ни са на същата възраст, сигурна съм че щемога да изцеждам поне 200-300 гр. на ден единствения проблем е че живея в Банско. Мога да пращам по автобус (пътя е 3 часа), с много лед и опаковано във фолио за изолация. Ако искаш, пиши на лични. Бих ти помогнала по всякакъв възможен начин, засега само се моля за малкия Лъчко Praynig
  Hug

# 349
Миличка, надявам се че са те приели при Лъчко в болницата, за да сте заедно с малкото ви геройче и затова не пишеш  Heart Eyes
Много го нацелувай от нас и му говори колко много лелки мислят за него, възхищават му се и го прегръщат силно!  Hug

Целувам ви   bouquet

# 350
  • София
Ако не бива да кърмиш с арсен, дали няма начин да ти пращам кърма? Децата ни са на същата възраст, сигурна съм че щемога да изцеждам поне 200-300 гр. на ден единствения проблем е че живея в Банско. Мога да пращам по автобус (пътя е 3 часа), с много лед и опаковано във фолио за изолация. Ако искаш, пиши на лични. Бих ти помогнала по всякакъв възможен начин, засега само се моля за малкия Лъчко Praynig
  Hug
Идеята е страхотна. Аз имам близо 5 литра замразена кърма от последния месец. Живея в Младост, ако ти потрябва, пиши ми на лични, венага ще я придвижим. Иначе ви пожелавам бързо да си дойдете при нас, че вече ни липсвате. Прегръщаме ви силно с Ина. Целувки!

# 351
Иги е при Лъчко и се надяват в понеделник да ги изпишат  Hug Дано всичко да е наред с бебочев и да ги пуснат да си се гледат на топло и уютно в къщи!

# 352
Иги е при Лъчко и се надяват в понеделник да ги изпишат  Hug Дано всичко да е наред с бебочев и да ги пуснат да си се гледат на топло и уютно в къщи!

Дано!!!  Praynig

# 353

Praynig дано по скоро стане това

# 354
  • София
Някой знае ли как е Лъчето....Много ми е притеснено...от 15.11 незнам нищо....

# 355
Надявам се Лъчко да се възстановява след това тежко изпитание и скоро да чуем добри новини от мама Иги  Praynig

# 356
Мами току що разбрах.....и ви моля...

Молете се за Лъчето да е добре, защото днес има шанс да ги изпишат  Praynig Praynig Praynig

# 357
# 358
  • Кацнала на едно дърво.
Дано вече да си е у дома, милото момченце.  Hug

# 359
Хайде във вкъщиииии  Hug Hug Hug

Чакаме новините  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт