Благодаря ви за Лъчето!

• 15 507
  • 392
  •   1
Отговори
# 60
Миличкото бебче!Герой!!!
Ще се оправи,Иги и ще ти гука  все по-сладко!Стискам ви палци,кураж!Всичко ще  бъде наред!

# 61
Мамо Иги, плаках с теб и след тези емоции, които прочетох в поста ти нямам думи, които да бъдат достойни да напиша!!!
Нека Бог Ви даде сили на Лъчко и вас!

# 62
 Мамо Иги, много, много сили и кураж ти желая. Много сили и на малкият Бебок.Прегръщам ви и ви изпращам цялата си положителна енергия. Hug

# 63
  • The wild, wild west
Мамо Иги,
Толкова много можем да се учим от тези малки борци... Те имат невероятна сила. Лъчето ще се пребори и ще бъде здраво и щастливо дете - вярвай в това!!!
  bouquet

# 64
  • София
Мила Мамо Иги,съжалявам ,че прочетох късно темата за даряването на кръв и не можах да се организирам!  Cry
 На всичкото отгоре бях болна/незнам дали има значение за даряването.

Това не е толкова важно сега , важното е че имаше хора,които реагираха бързо и успяха да помогнат!

Еми , Иво и останалите ,които не познавам  ,които реагираха бързо и успяха да помогнат -БРАВО - вие сте страхотни Хора!

Сега се моля всяка минута  Praynig , да се възстанови бързо прекрасното бебенце Лъчко!  
Мамо  Иги , бъди силна !

С цялото си майчинско сърце ти пожелавам бързо да си приберете Лъчко здрав у дома!  Heart Eyes    bouquet

# 65
Мамо Иги, прегръщам те  Hug  Вярвам и ще се моля от цялото си сърце за здравето на малкия Лъчко, сигурна съм, че ще се пребори и ще расте, здрав, палав и усмихнат!  Heart Eyes Praynig

Това са наистина неща, които са тежки, но пък се израстват и знай, че Лъчко ще порасне голям и силен мъж! Аз също съм се родила с междукамерен отвор, но с друг тип манипулация, лекарства и лечение до към 6 годишна възраст съм го израстнала и сега, да чукам на дърво, съм си напълно здрав човек! А знам от нашите, че други деца, които са били заедно с мен, но са опреирани също са го израстнали и са се оправили напълно после, така че усмихни си и представи двамата ти мъже големи и силни  Hug Heart Eyes

# 66
Здравейте Иги и Лъчко!Бъдете силни! Пожелавам Ви мого здраве и щастливи мигове заедно.Да не забравям и бате Мишо.Целуни Лъчко.Всичко ще бъде наред,щом сте попаднали при д-р Митев.Той е голям специалист.

# 67
  • софия
Мамо Иги,силно  прегръщам теб и  малкия Лъчко  Hug!Моля се с вас   bouquet!

# 68
  • Стара Загора
Успех на цялото семейство  Hug Hug Hug

# 69
Прегръщам ви всички вас- това силно семейство и най- вече малкия герой! Hug
Чакаме хубави новини!

# 70
Мила мамо Иги,желая ви всичкото здраве на света Hug
Прегръщаме ви силно с малкото смело човече Hug
Успех и много бързо оздравяване Praynig

# 71
  • Пловдив
Моля се, малкото борбено детенце да се пребори с трудостите и да порасне голям мъж.
Мамо Иги - кураж   bouquet

# 72
  • София
Мила Иги

Желая ти да си силна и да издържиш и на това изпитание.
Цункай Бебочев по крачето и от нас, когато те пуснат да го видиш.

# 73
  • софия
Мамо Иги,
моля се Господ да е с вас и много скоро да си гушкате едно здраво и щастливо бебче  bouquet

# 74
  • София
Иги, ти наистина си силна жена. Кураж, мила! Лъчко ще се оправи! Вярвам в това и се моля!
 Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт