Професионални серии за коса- тема 153

• 63 125
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Леле света сте изписали Grinning.

lili_78  благодаря за прекрасно оформената тема Heart

По въпросите за запис...
Ковид поне осъзнато не съм карала все още,но продукти за скалп и грижа ползвам постоянно. Косата ми си расте бързо,но косопад ме връхлита доста често дори в момента имам въпреки всички щуротии,които пия и с които се клепам.
 Лятото тоя път ме пропусна косопада от жегите благодарение на вълшебството,но от октомври до сега е ужас.
Всъщност не съм и предприемала нещо кой знае колко различно от рутинната грижа,защото подозирам,че просто така е устроена моята коса -непрекъснато да си пада и да расте нова.

За плексовете - фен съм на Олаплекс и го ползвам от години при боядисване. Руса съм на ниво 9-10 и имам здрава и прилично изглеждаща коса благодарение на Олаплекс. Ползвала съм и Колорплекс и бях доволна. В момента имам Hmilck и го слагам към сместа за обливка на дължините,но вътре си има и Олаплекс де Grinning та клепам едни манджи с грозде.

Откритие на 2021г са ми Ш и Б за боядисана коса на Кингсли-прелест за жадни коси,а най-новото ми откритие е Маската Olaplex 4 In 1 Moisture Mask https://makeup.bg/product/586734/  . Купих я по черен петък и от тогава я ползвам на всяко миене.
Балансиран продукт,доста подхранващ и овлажняващ. След нея косата е жилава и подвижна. Има аромата на Олаплекс 6/за който го познава/. Спокойно казвам,че за една балансирана коса е абсолютно достатъчна и не е необходимо да се редува с нищо. За 6-7 измивания подред не съм правила нито преуош нито някаква терапия освен ампули по скалпа и масла пак там,но те не оказват влияние на дължините.
Ползвала съм я с всякакви шампоани от ДПШ през Архитект и Шу Ултимейт до Генезис и тоя за боядисана коса на Кингсли- с всички действието е прекрасно. Финиши - някой от термиците на Керастаз с малко от капките на Oway.
Разочарование - чак разочарование не бих го нарекла,но никак не съм впечатлена от Лалга за къдрава коса. Никаква разлика не виждам от класическите Лалги,но имайки предвид,че тях си ги харесвам не ги броя за калпава поръчка. Виж за олиото бях с големи очаквания,но не е нещо невиждано. Макадамия беше казала,че е сравнимо с капките на Oway-ами за мен не е. За тая цена очаквах нещо поне от сорта на Ланза кератин,а то определено е далеко като действие. За момента предпочитам блондинското,но ще видим напролет като се постопли може да му дойде реда да го харесам.

Последна редакция: пт, 24 дек 2021, 18:15 от prinzesata

# 121
Току що пристигна Екстеншънист серума ми на Керастаз, а моя милост вчера дори намери половин бутилка серум на Ланза в кутията с военния резерв, да не забравяме Нуминокса и Целагена, които купих в големи разфасовки, та сега сериозно обмислям дали да не обявя 2022 за година до дъно и без купуване на продукти за коса, кожа и грим!

# 122
  • Пловдив
Prinzesata, коя е маската, не успявам да отворя линка?

# 123
  • Варна
lili_78 оправих го Heart
Агентче ода можем да напишем  тук за дълбокия шкаф и тайните,които крие Grinning.
Аз тая година орязах покупките почти до 0 на тема коса,но по никакъв начин запасите не намаляват да им се не види....

# 124
  • Пловдив
И мен не ме впечатли олиото на Лалга. Стои си в шкафа и ще го пробвам по нататък отново. От както си купих oway drops към друго не посягам. Уникални са, заслужават си всяка стотинка.

# 125
Здравейте момичета! Препоръчайте ми щадяща боя за коса, която също така да не изсушава косата.

# 126
  • Някъде по Дунава
та сега сериозно обмислям дали да не обявя 2022 за година до дъно и без купуване на продукти за коса, кожа и грим!
Агент, не вярвам Simple Smile
dreamer, аз също напоследък ползвам само капките на Oway.

# 127
  • Някъде там
Агент, всяка година се заричам, че ще е до дъно и си обещавам, че няма да взимам нищо.
Имам въпрос към вас.
Коя е най хидратиращата термозащита, която сте използвали до сега?

# 128
Нектар термик.

# 129
Екстеншънист термик за мен!

# 130
И при мен Екстеншънист термик е с най-хидратиращо действие и много ми допада. Аз съм от редкия типаж, който не харесва нектар термика, но харесва дисциплин термик,  блондинския и екстеншънист термика.

# 131
Някоя от вас ползвала ли е фузио доза и бустер и в каква комбинация. Страшно много се зарибих и бих пробвала. Също така откъде си ги набавяте.

# 132
  • София
Честита Коледа на всички, бъдете здрави, успешни и много щастливи. Flowers Hibiscus

Аз пък да попитам коя термозащита е най-уплътняваща?

Досега не ползвах сешоар, оставях косата да изсъхне сама, но ми подари ММ за Коледа сешоар Дайсън и ще е грехота да не го ползвам. Ще го ползвам предимно с дифузера, защото търся винаги обем, плътност и чупки Laughing

# 133
  • Пловдив
Mihaela, Цимент термик при мен е много уплътняваща. Косата ми става двойна и малко по-твърда.

# 134
Честита Коледа! Пожелавам Ви да сте много здрави и щастливи. Бъдете благословени и разбира се с най- хубавите коси.
Момичета, има ли такава термозащита, която и да хидратира, и да уплътнява?

Общи условия

Активация на акаунт