Професионални серии за коса- тема 153

• 62 915
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Peach, много ми беше интересно да чета. Ще се радвам на повече такива постове в темата.
Минус за Златна рибка. При поръчка за 100лв не ми изпратиха уж подаръка, за който съм се класирала шампоан на Лалга тестер. Да бяха сложили друго нещо, ако това се беше изчерпало… нищога не съм ги харесвала, но за съжаление там има марки, които никъде другаде в България няма и се налага да поръчвам.

И за мое нещастие трябва да споделя, че Нуминокс е най-лошото нещо, което съм ползвала - ужасно омазнява и косата ми оредя значително от него. Направо съм втрещена, че на някой му е харесал и дори помогнал. Може би не е подходящо да моя тип коса. Нямах косопад.

Последна редакция: пт, 21 яну 2022, 13:30 от MarilynM

# 451
PeachHoney, жива да си! От адски много време заглеждам серума на инсайт и все не поръчвам. Въпреки че получих вчера две доста тлъсти поръчки с продукти за коса, ще го поръчам и него. Ей така, от любопитство! 😃

За да не е спам, част от вчерашната поръчка беше нощният серум (или както там се води) на Керастаз. Слагам снимка за да не заблудя:

Много отдавна търсех някаква нощна грижа за коса. Нещо, което не е олио или спрей, не утежнява, не прави клечки. И май го открих. Върху моята коса дава адски добър блясък и мекота. Преди да поръчам четох мнения тук и из интернет. Повечето тук не бяха особено ласкави, или поне това открих аз. В интернет пък открих разни блогЕри, които не спираха да го хвалят...
Със сигурност не е нещо, без което не мога, но е глезотийка, която използвам с удоволствие.

По повод златна рибка и арлен, пазарувам и от двете места. Има марки, които ги има само на едното... И все пак доста по-често поръчвам от арлен. Не знам защо, но са ми по-приятни май.. 😃 Не съм имала гаф с нито едните, да отбележа Simple Smile

# 452
  • София
Защо не намирам Joico в Рибката?Установих,че продуктите придават уникален блясък.

# 453
Защо не намирам Joico в Рибката?Установих,че продуктите придават уникален блясък.
В Рибката ги няма. Арлен, Нотино, експертбюти ги има.

# 454
  • Някъде там
Peach, благодаря за времето което си отделила за да напишеш този пост. Прочетох го на един дъх и ми е много полезна цялата информация Kissing Heart.
Искам да попитам за тази  преса за коса
https://www.ivonnecosmetics.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0 … B0-large-upgrade/ дали е добра?

# 455
Относно нощния серум на Керастаз - и аз го ползвам от около 10 дни. Много добър продукт. Не омазнява, а държи изрусените краища в Много добро състояние.

# 456
Първо измиване с шампоан и балсам с кофеин на Орайт. Всички оскъдни ревюта, които съм чела не се оправдаха, а именно че имат лек и приятен аромат на кафе (аз не харесвам) и че шампоана не измива добре тъй като е безсулфатен предполагам. Миришат на спа, но много деликатно. На нещо зелено, току-що откъснато. Шампоана се разпени като всеки друг шампоан. Балсама ми дойде леко слаб, но много по-подходящ за моя тип коса е, не ми трябват силни такива. Косата се заплете една идея повече отколкото съм свикнала, но пък стана толкова жилава, толкова плътна, толкова хубава. Не съм я сушила и слагала стилизант, за да видя истинското лице. Дано това не е магията на първото измиване. Отдавна ми беше интересна марката и мисля, че тази серия е създадена за мен (тънка и мазна коса).

# 457
Ще се похваля понеже имам много продукти успях да се въздържа от пазаруване. Обаче ми прави впечатление че и те доста са вдигнали цените.Confused

# 458
  • Пловдив
MarilynM, аз много харесвам серията с кофеин на Орайт. Не я използвам често, но винаги се отразява прекрасно на косата. Всъщност балсама скоро не съм купувала, но имам шампоана и всеки път му се наслаждавам. Мисля, че е подходящ за всеки тип коса, само за най-сухите и изрусени не съм сигурна, дали ще е достатъчен.

# 459
Лили, добро попадение е. Скалпът ми е много спокоен и чист. Един ДПШ от време на време и нищо повече не ми трябва.

# 460
  • София
И аз съм от тези които много харесват нощният серум на Керастаз. Действа ми като хубав leave in.
Имам и блондинския, като го почна ще напиша ревю

# 461
Здравейте,
Имам следния въпрос:
Боядисах се на 19.01 - сряда, мога ли днес да си направя преуош с Hmilk? Предполагам, че не би трябвало да имало проблем, но все пак да питам ☺️

# 462
Здравейте,
Някой ползва ли въртяща четка и от кой модел сте доволни ? Чела съм доста за Ровента, но виждам, че има различни видове.
Тези, които са с косъм не скубят ли много ? Изпича ли се добре косата ? Ефектът, който търся е добре изпечена коса с блясък и обем.
В момента тествам Dyson, ще му дам малко време, но търся алтернатива, в случай, че реша да го продам.

# 463
Здравейте,
Имам следния въпрос:
Боядисах се на 19.01 - сряда, мога ли днес да си направя преуош с Hmilk? Предполагам, че не би трябвало да имало проблем, но все пак да питам ☺

Milk е плекс, тоест е подходящ за боядисана коса и не би трябвало да има проблем с цвета, така че го ползвай смело (само не го смесвай с масла, те свалят цвета).

# 464
Здравейте,
Някой да знае защо сайта klorane.bg е спрян??? И има друг?

Общи условия

Активация на акаунт