Професионални серии за коса- тема 153

• 62 908
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Sunshine, аз имам ровента ,ето тази
Моята коса е тънка ,и въпреки това много ме дразни , не може хубаво да опъна кичура ,както с четка ,няма го това изпичане или блясък ,защото струята не е достатъчно силна ,и въпреки опита сега пък съм хвърлила око на тая ,която уж е с по добро покритие ,по малка ,и не се върти ,с надеждата да е по добър ефекта...

# 466
  • София
Sunshine, кой модел Дайсън имаш и какво не ти харесва в него, че обмисляш да го продаваш?

# 467
  • Пловдив
Момичета, можете ли да подредите по степен на хидратация балсамите на Керастаз? Конкретно ме интересуват Нутрив, Еликсир ултим, Генезис и Екстеншънист. Кой ви е най-хидратиращ? Познавам само Нутрив и като че ли ми е слаба серията.
Еликсир ултим съм пробвала шампоан и маска-много маслени ми идват, но пък балсамът е много хвален.

# 468
  • Пловдив
Снощи ползвах старата маска чудо, след доста време пауза, и много ми хареса ефекта (и преди я харесвах, но поради много други продукти и любопитство да ги пробвам няколко месеца не съм посягала към нея). Влизам в ЗР да я видя и се втрещих от цената, 42 лв., а сякаш не беше повече от 32-33, не помня точно. Макадамия и там ми се струват нагоре, ФК и там драстично. Еластисайзър с жасмин 1000 мл преди НГ беше 159лв, онзи ден си поръчах с 20 % намаление, но при редовна цена от 167 лв. Имам още количество, но се запасих, че имам усещане, че ЗР повишават цените доста често.

# 469
Здравейте, отдавна не бях попадала на наистина Уау продукт.
Като основен проблем ми е било прекалено бухналата коса и винаги съм търсела продукти лис, антифрийз, заглаждащи и прочие, ползвах какво ли не. Да не говорим, че цялата ми рутина около миенето на косата ми е била свързана с това, че първия ден на миенето не излизам,, защото каквото и да сложа, тя стои бухнала, но след първото спане започва да се усмирява малко. Та, продуктът на Лалга - Крем за създаване на къдрици, реши проблема ми. И не го ползвам с цел да ме накъдри, а да обере (д)ефектът всеки косъм да е
сам за себе си и да усмири косата. Да, навярно ако ще се изправям с преса не е подходящ, но аз толкова подредена и косата ми да стои като едно общо нещо, а не като разплетена метла, не съм имала.
Олиото на Лалга при мен също не направи кой знае какво, силк нектар серума на Екрю също, но може би защото дали работи даден продукт или не за мен значи да ми подреди косата.
Това е косата ми веднага след къпане след като ползвах крема на Лалга, утре ще е по - прибрана, но по моите стандарти това си е една покорена подредена коса, което наистина не ми се е случвало с друго (ще ме разберат само бухналите Simple Smile)

# 470
Desislava, изпробвала ли си Наши арган Ш и М заедно, или пък Еликсир ултим на Керастаз? Аз си мисля, че те ще ти подредят косата и няма да е така бухнала!
П.С. Освен това косата ти ми се вижда и поизсушена /най-вероятно от изсветляването/, посочените продукти ще помогнат и в тази посока!

# 471
Аз пък мисля, че с малко по-дълги етажи и може би малко по-добър и плавен преход между етажите ще се отрази заглаждащо.

# 472
  • София
Даже без етажи бих казала.
Или с продукта wow dream coat

# 473
Нямаше как без етажи, че от тъмен кестен изсветлявах до това. Има още за изрязване, но почва да се отблагодарява за грижите. Ще пробвам съветите със сигурност, благодаря Simple Smile. Сетих се и че на времето моя приятелка с много бухнала коса ползваше шампоан и балсам за къдрава коса и харесваше ефекта върху обема, та се чудя дали да не взема ш и м на Лалга за къдрава (какво се чудя, даже ги поръчах преди малко, че са и с 20% отстъпка в ЗР).

# 474
Sunshine, кой модел Дайсън имаш и какво не ти харесва в него, че обмисляш да го продаваш?
Dyson Airwrap Complete, харесва ми имам го съвсем от скоро и не мога да дам твърдо мнение, но за сега съм доволна. Дава много добър блясък на косата, за момента съм използвала кръглата четка на цялата коса, изпича ми добре косата. Ще пробвам и другите.
Любопитно ми беше за четката на Ровента дали изпича добре косата, защото това ще е основното, което ще ползвам от комплекта на дайсън

# 475
Десислава, как си сушите косата!?

# 476
Включвам се с едно питане, защото ще ми гръмне главата буквално FlushedJoy
Вижте как ми се е наелектризирала опашката Cry  От какво може да се получава? И дали е възможно да е от Цимент термика? След предното къпане беше същата ужасна картинка, едва изтърпях да стане време за миене.
Като предния път използвах нов хидратиращ Ш, останалото не съм променяла (маска Керастаз, Цимент Термика и коприна Биосилк) + се сресах с Tangle Teezer.
Сега си използвах познатия Ш, филър за коса Олиосета, балсам Тиги, Цимент термика) + се сресах на мокра коса с ОГ NanoThermic Ceramic + Ion Flex Collection(NT-FLEX Combo).
Единствените нови неща са четките за коса и Цимента. Изправям я с преса за коса и косата е гладичка и хубава, но малко след изправянето става това чудо Sad На следващото къпане ще пробвам без горните неща, но все пак с някаква насока ще ми по-лесно. Благодаря.

# 477
И аз съм от тези които много харесват нощният серум на Керастаз. Действа ми като хубав leave in.
Имам и блондинския, като го почна ще напиша ревю
Аз съм от тези, на които не им действа, но моята коса е доста изтормозена.
Пуснала съм го в размените.

# 478

Със сешоар, като я държа на увита опашка, за да не бухва. Преди да намеря този крем,, се налагаше и с преса да поуспокоя горния слой да не е хвърчащ.

# 479

Със сешоар, като я държа на увита опашка, за да не бухва. Преди да намеря този крем,, се налагаше и с преса да поуспокоя горния слой да не е хвърчащ.

Ако правилно си визуализирам действието, то сушенето ви е главният проблем. Няма как да имате приемлива прическа с такъв метод. Защо не пробвате да издухвате с кръгла четка и тясната приставка на сешоара за да загладите? Няма продукт на света, който да ви докара хубава прическа без грам обработване на косата, особено ако типа косъм е по-буен. Има щадящи методи за ползване на четката и сешоара колкото отгоре отгоре да се приглади положението без да опъвате, печете и поливате излишно косата.

Общи условия

Активация на акаунт