Професионални серии за коса- тема 153

• 62 913
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Девойките, които подавахте сигнали към xpertbeauty да споделят опит моля.
Че им вдигнах мерника !!!

# 481
Абсолютно подкрепям горното мнение на пийчхъни. А ако се оправят и пластовете, според мен ще е съвсем друга косата и по-лесна за обработка.

# 482
И аз ще ударя едно рамо на PeachHoney & Snowwhite!
Няма коса, склонна към бухналост и фриз, която да се укроти и да изглежда прекрасно само с продукт - а аз съм потрошила толкова пари за продукти от мързел да си правя косата, че е подсъдно! Да, тези за къдрици и подходящи маски хидратират силно и поукротяват, да - връзване по време на сушене и след това може да даде малко вълни, обраност и форма, да - доброто подстригване много помага, НО въпреки всичко ако не се пипне с четка и сешоар (или преса за косите, които носят на такива издевателства редовно) не става!

# 483
Момичета, мислите ли, че мога да си позволя да измивам понякога косата на дъщеря ми (10г) с ДПШ? Имам този на Лакме. И лавандулова вода след измиване в корените, за да контролираме омазняването дали е подходяща?

# 484
Задължително е измиването с ДПШ, ако се ползват стилизанти или продукти с полу или неразтворими силикони, ходи се на плуване и тн.

# 485
🔴‼Момичета, имайте предвид, че маската Абсолют рипер за плътен косъм (новата опаковка) е с различен състав от предната визия. Тея дни ще тествам как е. Олиото в новата опаковка , състав 1:1 като старата опаковка.

# 486
Задължително е измиването с ДПШ, ако се ползват стилизанти или продукти с полу или неразтворими силикони, ходи се на плуване и тн.
Не ползва стилизанти или агресивни продукти, сега е с безсулфатен шампоан, много лек. Мислех за почистване с ДПШ от време на време, защото много се омазнява косата. Въпреки че мисля, че се дължи на хормонални промени, може би навлиза в пубертета, колкото и да ми се струва рано това на 10г. Значи не мислите, че е много агресивен за нея ДПШ?

# 487
След като не ползва такива продукти, може би ще е излишно. Най-вероятно са хормонални промени.

# 488
Според мен ще бъде силен за детската косичка и скалп. Ако много държиш да използваш ДПШ, в ДМ има нелош на Балеа и е доста по-нежен.

# 489
Благодаря ви много!

# 490
Момичета, мислите ли, че мога да си позволя да измивам понякога косата на дъщеря ми (10г) с ДПШ? Имам този на Лакме. И лавандулова вода след измиване в корените, за да контролираме омазняването дали е подходяща?
И моята е на 10 с подобен проблем от навлизане в пубертета. Взела съм й скраб за скалп за обем IKOO ползва я на около 2 седмици, страх ме е да не прекалим. Ш и Б са хидратиращи и до момента съм доволна

# 491
Искам да си взема олиото на Nashi арган, но в страницата им във ФБ не ме отразиха въобще. Дали слу0айно някоя от вас знае от къде мога да си закупя малка разфасовка? В момента съм в Бургас и бих закупила от тук ако мога. Ако няма как и някоя от вас има възможност да ми изпрати ще бъда благодарна.

# 492
Аз си пазарувам Наши през страницата им в инстаграм, даже ми бяха пратили pdf файл с каталога на всички продукти за коса и тяло.

# 493
Аз си пазарувам Наши през страницата им в инстаграм, даже ми бяха пратили pdf файл с каталога на всички продукти за коса и тяло.
Може ли да те помоля да ми я пратиш на лични?
Благодаря предварително!

# 494
  • Някъде там
Може ли мнение за този продукт.
Косата ми не е руса, но искам хидратация и премахване на отенъци на пепелно кафява коса.

Общи условия

Активация на акаунт