Аз реших да давам със шише 24 часа,да засека колко яде и по колко.Засега засякох,че яде по 70 мл,което за бебе на два месеца ми се вижда малко,но добре наддава.За месец е качил 1.100.Първия месец качи 700 гр,но нямаме цял месец,понеже стояхме 10 дни в болницата,та за 20 дни ги е качил.Сега ще видя колко ще е общото количество,четох в групата за кърмене,че се смята 150 ми на кг/телесно тегло.Той е 4,200 и трябва да изяжда 630 мл.Ще видя дали ги изяжда.Другото,което се чудя дали не трябва да взема следващия размер биберон,че с тази,която е S,много бавно яде,над 30 мин ги яде тези 70 мл.Почнах да се чудя дали не трябва следващия размер.Най вероятно ще купя и е опитам нищо не пречи,ако е голяма ще я оставя за по нататък.Сега се опитвам да вкарам и режим на спане,като спазвам интервали на будуване.Ще видим докъде ще го докарам.Нещо въобще не ми се получава,трудно заспива,или го слагам по късно,или по рано.Консултснта по сън казва,че трябва лесно да заспива,ако сме уцелили точното време.Вашите деца в колко лягат вечер и в колко се събуждат сутрин.
Моето заспива в 9,после след 15 мин се събужда и с 300 зора го приспивам отново до към 10-10.30 и в 6 сутринта се е ококорил.Къде бъркам не знам.Малко ли се изморява,преуморен ли е....Въобще не мога да му хвана края на това с режима за сън.
То май на нищо не мога да му хвана края.

Привет! Аз съм от ноемврийките,но следя и вас. Моята госпожица е на 2м. и 10 дни. Тя е изцяло на АМ,защото нямам кърма. Относно биберона ние още сме с този 0м. Имам едно шише,което с по-голяма биба,но като че ли не й допада. Тя яде около 90-120мл и е 5кг близо. За спането като цяло през деня е почти мираж,вечно мрънка,вечно е кисела,отавам го на това,че се превъзбужда. Но дори да успея да я приспа,сънят й е кратък,неспокоен и къс. Буди се и или почва да плаче или да мрънка нещо. Вечер обаче спи! Последното й хранене е в 22:30-23:00 и заспива до към 08:00-08:30. Да не повярваш хаха. Забелязала съм колкото повече не спи през деня толкова повече спи вечер. Лично за мен дрямката вечер между 19:00-22:00 ако е възможно аз я измествам и гледам да спи до към 17-18:00 часа. После си играем,къпем я и то минава времето,храня я в 22:30 и заспива. Но да ако бебето е много преуморено се получава така,трудно приспиване и става нервно и кисело бебе.