Лакове за нокти - 157

• 46 572
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
  • В полите на Пирин планина
OPI Red heads ahead&Topface party glitter 123:

https://www.instagram.com/p/CX5sENIrcxR/?utm_medium=copy_link

Весела Коледа!!! ♥️

# 121
  • Варна
Честита Коледа! Да сте живи и здрави!

Голдън Роуз наистина е 2012 купуван мисля, със сигурност го няма, но имам доста лакове с изтекъл срок, а нищо им няма и затова не съм ги хвърлила.

# 122
  • Бургас
Весела Коледа мили момичета, бъдете здрави и нека усмивките не слизат от лицата ви.Джасти, разкошно е.Heartpulse

# 123
  • София
Който търси,намира.В четвъртия магазин успях да открия.

# 124

Бъдете благословени и винаги усмихнати!!!

# 125
Честита Коледа! Пожелавам Ви да сте много здрави, усмихнати, щастливи и разбира се с най- красивите лакове за нокти. Бъдете благословени.

# 126
Весела Коледа, момичета! 🌲 Бъдете здрави, щастливи, лаково вдъхновени и добронамерени към Света и любимите хора! Нека има светлина в душите ни и любов и смиреност в действията ни!🤗
Това е моят коледен маникюр, от около седмица съм с него. Реших, че ми се носят мини коледни овалчета 🙂 Лаковете са СНБ Искрен, Детелина, ГР Екстрийм Глитър мисля номер 210 и TwentyOne 19 (фин златист брокат):

Скрит текст:

Другите коледни маникюри, които обмислях, бяха ярко червено със златен брокат или с червения брокат на Бел, имам идеи и за зелено, синьо. Обаче този се оказа коледния.😃 Ще имам и следколедни маникюри със сигурност.

Преди това бях освежила зеленото с пласт холограмен ГР 01:
Скрит текст:

Получих и това подаръче, което направо ме прободе в сърцето онзи ден- H&M Celebration Expectation ❤:

Скрит текст:

Върху СНБ Искрен:

На блистера, без никаква основа, без и със светкавица:

И на нокътче върху СНБ Искрен:

В сянка под определен ъгъл изглежда обикновен червен дребен брокат, но на слънце и под лампа е чуден! Има приятни топли отблясъци, мисля, че самите червени брокатчета са холо, а и е някак по-забележим брокат, въпреки че не е с големи частици. Имам предвид, че на моменти по-едрия червен брокат на ГР Екстрийм Глитър 210 не се забелязва особено, а този на ХМ се забелязва добре, погледнат от всякакъв ъгъл.🙂 Може би именно заради по-топлите и холо отблясъци.

Няма да ви споменавам поименно, но видях чудни и вдъхновяващи маникюри! ❤❤❤

# 127

Весела Коледа!

# 128
Джулс, честит рожден ден със закъснение! 🙂🎂🍰🥂

# 129
Честита Коледа, момичета! Бъдете здрави и благословени, вие и вашите семейства!!!

# 130
  • София
Ами, туй то. Не мога повече.
Белият Бел е много млечен, на 3 слоя е Astonished

# 131
Дайс, 03 е плътното бяло на Бел. 😉 Аз бях купила 04 с идеята, че е покривно бяло- иначе си е много хубав цвят.

# 132
Impala 34 номер.

# 133
  • Варна
Честита Коледа! Бъдете здрави и щастливи,  момичета!
Аз съм с A England - Maxim Heart

# 134
  • на последния етаж
Честито Рождество! Да сме здрави, по-добри и по-усмихнати! Christmas Tree
Днес Flormar 313 и Flormar PL454:

Общи условия

Активация на акаунт