Лакове за нокти - 157

• 46 558
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Лакът е  GR ice chic 41 + воден стикер, който реално е по-червен

Скрит текст:

# 91
Джаста, направо не знам кой е този цвят от Cosmic Crystals, който не ти е харесал 😜 Аз взех 3 от 4 цвята, като "голямото зареждане" при нас беше по 2 или 3 бройки от цвят, а от "розовото" дори имаше само една-единствена бройка...🤪 Ако така зареждат лимитираните серии, ясно защо почти нищо от тях не съм виждала...

Скрит текст:

Щях само да проверявам дали ги има, но като видях "големите" наличности...☺
Влезнах и в ХМ...Някои техни лакове направо ми вадят душата...🤧😭❤ Например един страхотен червен брокат с холо частици- Celebration Expectation...На снимките изобщо не си личи красотата му, жалко, че забравих да го снимам...

Просто страхотен лак, поне в шишенцето...Мисля да си го поискам като коледен подарък. 🤩
Скрит текст:
Взех наградата от Голдън роуз. В подаръчна чантичка с лого ГР имаше металически течни сенки, мат дълготрайно червило и фон дьо тен. Доволна съм 😊

Последна редакция: пт, 24 дек 2021, 00:53 от dolce miele

# 92
Все забравям да покажа и моите придобивки.
Снимах сега, но на тази светлина цветовете не са съвсем реални, особено на Есито.

# 93
Пастел 610 с какъв тип завършек е, има ли шимър? Гледам го от вчера и не мога да разбера 🙂 Всъщност, лаковете от серията Pure с еднакъв завършек ли са?

# 94
Долче, не са с еднакъв. Много не разбирам, но 610 май е пастелен, а 611 бие на седеф. Нека и други да кажат, че не ме бива да ги определям. Колежката много хареса 610, но се беше изчерпал.

# 95
А като какъв цвят определяш 610- много светло сиво? Поне аз така го виждам по снимки, само за шимъра не бях сигурна (че снимките в Мейкъп не са от най-точните)...

# 96
Напиши в гугъл pastel 610, излизат доста снимки. Синьо-лилав е сякаш.

# 97

https://www.instagram.com/p/CXxwp80MeLd/?utm_medium=copy_link
Весели празници скъпи съфорумки!!! Светли Коледни празници и прекрасни коледни маникюри !!!! 😘😘😘

# 98
Идвам с инфо специално за Софийските лакоманиячки Grinning На Графа има магазин, в който има огромен стелаж с Пастел. Магазинчето е за някакви парфюми до входната врата обаче са подредени и лаковете. Не успях да вляза, защото беше затворено вече, но тези дни ще поправя грешката.

# 99
  • В полите на Пирин планина
Аз... Такова... Защото нямаше да купувам лакове... 😋

# 100
  • София
Значии, мен не може да ме хване манията да купувам лакове, обаче сте повлияли на скъпия Joy

# 101
И моите скромни попълнения

Този първият няма нищо общо със снимката в сайта.

Весели празници, момичета!

# 102
Тези топове имат ли разлика в действителност?

# 103
fsyyy, разликата е голяма. Този д гел ефекта още на втория ден се напуква, пожълтява и почва да се бели само той. Бързосъхнещият е страхотен!!!!! Имам сигурно 10 шишета запас от него. Лакът съхне мигновено и блясъкът е чуден.

# 104
Моят коледен маникюр.Весели празници,момичета!

Скрит текст:

Другата ръка...

Всички нокти със снежинки трябваше и пряспа да имат в края като кутрето,но нямам време да чакам да изсъхне червенят изцяло и проби през белия,затова само кутрето Simple Smile.
Лака е флормар 048 .Отделно да кажа,че зеления 416 на Ши от ДМ ми боядиса ноктите в жълто въпреки базата и няма да го ползвам ...

Последна редакция: пт, 24 дек 2021, 14:58 от reninel

Общи условия

Активация на акаунт