Лакове за нокти - 157

• 46 547
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Благодаря за темата! Весели и светли празници на всички!

Утре ще си снимам коледния маникюр, хареса ми как се получи.

# 76
  • Пеликания
Ей докато се наканя днес и аз да си поръчам Seche той вече не беше наличен. Изкупихте го ей Grinning

# 77
Така стана и по черния петък, докато се почудя и за мен нямаше. Помня че някой тогава изрази съмнение дали ще е каквото трябва за тая цена, то затова му се и чудих... ама не помня някой да е споделил отзив за закупен на този черен петък Сеш. Поръчах си и аз пък каквото - такова.
Да не бързам да се радвам де, поръчката ми още не е обработена, а е от сутринта. Да не стане както с на Лили промоциите Grinning

# 78
Аз изразих мнение - страхотен е Satisfied

# 79
Ето и лаковете от календара на Essie. Аз съм им фен, но честно казано не бих си го купила. Прекалено много мини лакчета Confused Но ММ реши да ме зарадва за Коледа Heart Eyes
Скрит текст:

# 80
Аз изразих мнение - страхотен е Satisfied
Благодаря, явно пак съм чела по диагонал и не съм разбрала че е било конкретно за поръчан тогава топ, решила съм че е по принцип. Ами супер значи, остава и да ми пратят поръчката. Особено и с безплатната доставка излиза още по-хубава цената.

# 81
  • Варна
Китайче Cairuo 06 и SNB Петя, Cuccio A star is born

# 82
Тина, страхотно! Heart Eyes
Ох, аз от толкова лакове и декорации, така се пренаситих, че по половин ден не мога да реша как да се спретна. Днес цял преди обед се чудих как да се лакирам и в крайна сметка това е резултата:

Скрит текст:
Арт версията

И стандартната версия:

А преди това се бях нагласила така:
Скрит текст:

но не се харесах и изтрих.

# 83
Джаста, Тина, 😍😍😍
Минавам набързо само да се похваля, че съм спечелила Комплект Голдън роуз от играта им (трябваше да се регистрира бележка за покупка над 10 лв от сайта им).🤩 Много приятно ме изненадаха днес, по-късно ще мина през офиса на Спиди да си взема пратката и ще разбера какво всъщност има вътре.🙂
Надявам се преди Коледа да успея да се включа пак!🤗

# 84
  • София
Еми една скромна Марина и това ми е коледното маникюрче Christmas Tree

Весели и светли празници, момичета Heart

# 85
# 86
Как се лакира с този глитер?
Имах същия и го изхвърлих. Беше мъчение! Изключително лепкав, гъст, въобще не можеше да седи на нокът.. Аз ли съм попаднала на нещо "гнило", или наистина са ужасни тези глитъри?

# 87
Китайче Cairuo 06 и SNB Петя, Cuccio A star is born

Страхотен е.А декорацията лепенки ли са?

# 88
Как се лакира с този глитер?
Имах същия и го изхвърлих. Беше мъчение! Изключително лепкав, гъст, въобще не можеше да седи на нокът.. Аз ли съм попаднала на нещо "гнило", или наистина са ужасни тези глитъри?

Без проблеми. Като изключим отвратителната четка, разбира се.

# 89
  • Варна
Лилипан, декорацията са стикери.
Джаста, първият вариант на маникюра ти ми хареса повече, но и така е хубав. Много красив цвят холограм, сега се чудя дали ми трябва или е много подобен на един КА, който имам.
Весели и спокойни празници на всички!

Общи условия

Активация на акаунт