Лакове за нокти - 157

• 46 533
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Днес видях, че имам 2 повтарящи се лака от комплекта на флормар, а не 3. Забелязах и разминаване на цветовете между един и същ номер.
Първият (от ляво) е най-стар, след него е който бях взела лятото за резерва, третият е от новия комплект

Скрит текст:
Отново първият е стар, а вторият купен за резерва лятото

Скрит текст:
Забравих да сравня наличния ми berry brown с този от новия комплект ...

# 646
Aмини, Flake it ли? 🙂 Кои други взе?
Тина, много хубав цвят, кога ли ще му дойде ред да го пробвам и аз...☺ Декорацията си изглежда добре. F5 на Перфект ли е или марката се казва така?
Ел,
Скрит текст:
аз имам почти всичките Флормари от комплекта, който си взела... 😆 Като част от другите 2 комплекта или купувани поотделно. Затова издирвах зеленият дълго време на бройка  че не вървеше да купувам заради него 5 лака 😁 Не съм се сещала да видя дали има разлики при моите повтарящи се бройки. 🙂

# 647
  • София
Набързо 03 Lumosi

# 648
Долче, като си легнат дечурлигата ще снимам, хич не помня имена.

# 649
Тина-страхотен цвят.веднага надзърнах в мейкъп-ама там много розАв..изобщо не е същият цвят.... https://makeup.bg/product/192847/

# 650
  • Варна
Благодаря, но той изобщо не излиза реалния цвят. По-наситен и тъмен е, повече се доближава на снимката в мейкъп. На телефона му е най-трудно да снима в тази гама, а и със сигурност вие го виждате по друг начин на вашите дисплеи.
Долче, F5 на perfect, на едната снимка си личи отчупено и надигнато на връхчето, ама ще изкара още 2 дена.
Ел, разлика в партидите има и при други серии и марки, което е кофти, понякога се търси точно определен цвят, а той се оказва различен.

# 651
Ето и моят двуцветен маникюр:

Лява ръка- червено. Дясна ръка- синьо. 😄
Скрит текст:
Участниците са+ H&M Flake it:

Слагам повече снимки заради H&M Flake it ☺ На няколко нокътя се наложи днес да изпиля леко с пила, че стърчаха частици- изобщо не си личи, че съм пилила, бързо стана. Вероятно щеше да е добре да мина с още един пласт топ лак вместо да пиля, обаче това ми се стори по-леесно.
Поомазах се снощи, но бързах. 😆 Топът ГР Куик драй ми е сгъстен и се е поотдръпнал днес, но на живо бива. То си личи кои снимки са от снощи и кои от днес, след отдръпването. 😁 Трябва спешно да си купя нов бързосъхнещ топ...
Тина, този Бел 54 е много, много приятно мастилено желе. На един пласт е доста по-светъл, чак на два пласта става мастилено, почти черен. 💙🖤 Като консистенция е доста течен, но с четката се нанася добре. Знам, че имаш слабост към желета...🙂
П. С. Flake it е точно като много фино натрошени златисти играчки за елха, от стъклените. На вид, иначе са по-тънки частичките. 🙂 Все се чудех на какво ми напомня толкова много...☺

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 21:34 от dolce miele

# 652
Ооо тези частици са прекрасни! Heart

# 653
Аз съм напук на студеното зимно време

Essie Mod Square 798

# 654
Точно с онзи стар Префект с флейксове се намазах и аз днес, но само за акцент Grinning

Зеленото утре ще кажа кое е, че забравих нонера. На ГР е иначе.

# 655
Блъд, всичките тези прекрасни Есита от тазгодишния календар ли са?

Ето лаковете от HM

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 23:36 от amini

# 656
Амини, честити 🙂 Чудесен избор.

# 657
  • София
Много са ви красиви маникюрите!
Този на НМ Flake it трудно ли се сваля? Като другите глитери?

# 658
Amini, да, пробвам тези от календара.
Гел топ-а на Еси е направо страхотен. Съхне супер бързо и е много лъскав. Ще видя кога ще се сгъсти, както става с повечето такива.
Вчера вечерта се лакирах и след час си легнах. Ноктите са ми супер на сутринта, няма чаршафи.

# 659
  • Варна
Долче, знам го този Бел 54, само че имам ГР color expert 86, който е доста подобен. Да не трупам все едни и същи, че отново не ми стигат кутиите за лакове.
Много красиви маникюри на последните страници!
Джулс, този Есънс не е ли същият като един на cuccio, не помня дали ти го показва.

Общи условия

Активация на акаунт