🐑 Фермата 7: след финала & Между два сезона - тема 16 🐄

• 116 815
  • 1 791
  •   1
Отговори
# 105
Може би е коментирано, но с кратко търсене не го откривам та да попитам: Кирил доил ли е животните, обгрижвал ли ги е? И само той ли не е бил ратай?
Не е бил ратай, но е доил животните.

# 106
Може би е коментирано, но с кратко търсене не го откривам та да попитам: Кирил доил ли е животните, обгрижвал ли ги е? И само той ли не е бил ратай?
Не е бил ратай, но е доил животните.

Доил е той...бика е доил...

# 107
И кои се събраха с нея? Все магнити, Любо, Киро, Ива, малките, Тедка, Коце.
Ми като изключим лагера на Живка състоящ се от 5-6 човека другите си бяха все около нея,дори Стефан в началото я харесваше. Може да не я харесваме, но нека признаем, че явно жената има някаква харизма с която дърпа хората към себе си

Не се заяждам, дай ми една причина да я харесам, една.
Не агитирам да я харесваш,то и аз не я харесвам, но гледам обективно. За да привлече толкова народ около себе си явно има с какво

# 108
И кои се събраха с нея? Все магнити, Любо, Киро, Ива, малките, Тедка, Коце.
Ми като изключим лагера на Живка състоящ се от 5-6 човека другите си бяха все около нея,дори Стефан в началото я харесваше. Може да не я харесваме, но нека признаем, че явно жената има някаква харизма с която дърпа хората към себе си

Не се заяждам, дай ми една причина да я харесам, една.
Не агитирам да я харесваш,то и аз не я харесвам, но гледам обективно. За да привлече толкова народ около себе си явно има с какво

Ако трябва да сме честни никой от Final 4не заслужаваще да спечели, най-малко Кирето и Мартинка, но при такъв избор... Живка си беше логичен победител. Пацо имаше известни шансове, но той се провали в битките с алфа мъжкаря.

# 109
  • Другата България
Не е вярно, че само Кирил не е бил ратай.
И Живка не е, и Мартина не е.
Това с ръката не го броя, тя тогава беше търтей, не ратай.
Ако говорим за финалистите.
Иначе и Любо не помня да е ратайствал.

# 110
  • София
Киро не го слагаха ратай, защото всяваше респект у всички. И мъжете и жените се бояха от него според мен под една или друга форма. Може би заради характера му, гласът му и това че е авджия. Бе не знам, но се усещаше това нещо, то си личеше. А и явно е бил много ценен за ежедневната работа по строежите, така че едното + другото.

Иначе е доил много пъти животните. И когато беше фермер и преди и след това. Помагал е. Даваха го няколко пъти.

# 111
О, Мери грешиш. Живка беше ратай, когато Марта беше фермер.

# 112
  • Другата България
Ако е така, което не помня, се извинявам.
А Любо? И той ли е бил?
Смятай колко са ми били интересни, щом съм забравила.

# 113
Ако е така, което не помня, се извинявам.
А Любо? И той ли е бил?
Смятай колко са ми били интересни, щом съм забравила.
Мерка, ти изкоментира Живка колко е организирана и как кухнята свети. Забравила си. Марта прозявайки се каза на Живка за чай. Живка беше приготвила закуска, кафе и чай.

# 114
Киро не го слагаха ратай, защото всяваше респект у всички. И мъжете и жените се бояха от него според мен под една или друга форма. Може би заради характера му, гласът му и това че е авджия. Бе не знам, но се усещаше това нещо, то си личеше. А и явно е бил много ценен за ежедневната работа по строежите, така че едното + другото.

Иначе е доил много пъти животните. И когато беше фермер и преди и след това. Помагал е. Даваха го няколко пъти.
Според мен не са го пращали ратай защото просто ако не бяха Кирил и Георги нямаше кой друг да работи по задачите. Пък и повечето седмици фермери бяха все от лагера на готините, кой да го прати в обора Grinning

# 115
Аз съм доволен, че киро успя да разкрие "най-доброто" от себе си (специални благодарности на Ванчето, защото без нея имаше голям шанс това да не стане Grinning), защото този тип имаше големи шансове да се бори за титлата, както беше подкарал стратегията на самотник и скромен ексцентрик, пускащ от време на време "мъдрости", здраво дърводелско бачкане и крив на арената. Особено след като смаза Пацо на финала, без "бекграунда" си - кой знае. А щеше да си е същият гнил човек от вътре, просто ние никога нямаше да научим.

# 116
  • Варна
И Чочо готви, и Живка, и Лора, това изобщо не е достатъчно, за да се впечатля, а бяха група, защото имаха еднакво IQ.

# 117
  • София
Това с ратайството трябва някак да го организират всеки да мине ,както и през дуел.
Ако иска да е на финал-и фермер да е бил+ратай и дуелист.Така е честно.
И също да редуцират нещата.А не да гледаме едни и същи хора на Арената ( държа да върнат старата,закрита) ,и в обора.
Това може да се случи много лесно като си върнат правилото,който спечели дуел да става автоматично фермер.
Лично за мен нещата тръгнаха надолу след победата на момичето от село Борима Simple Smile
Такъв добър каст,със запонящи се и до днес участници и накрая ми отрязаха желанието за гледане.
Сезон 6 и 7 за мен са почти идентични-може би в този все пак имаше малко повече хора,на които да симпатизирам.
При всички случаи продуцентите трябва много дълбоко да се замислят.
ИВ тази година ги размаза във всяко едно отношение,макар че там си знаем гледалите какви манипулации се случиха,но зрителят ги предпочете.
Аз следях и двете-тук повече четях.отколкото да се включвам.Но все пак искам да блогадаря на автора на темата,на статистика и на всички вас!
Пожелавам ви хубави празници и бъдете здрави!

# 118
Предния сезон ми хареса повече, писала съм, че и самата идея беше страхотна и "иновативна" за шоуто. Жив и здрав да е Андрей да си развива бизнеса, да има приятели, познати и желаещи да ползват миналогодишните постройки и да им е леко на душите.
Такъв смях като миналата година не знам ще има ли скоро. Комичния триъгълник, който се заформи в края Данчо-Даяна-Петър(коя зодия беше Smiley), Ачо, Боби, Дана с интуицията, Мария с "впечатляващи" включвания, която развихри дискусии, но с гьостерицата по Калоян се хилихме седмица. А Калата с официалния костюм като се помъкна на дуел Satisfied И Стоян, и Милена...Ваня-шкафчето, аз си я харесвах и бях за нея. Надя, която докрая ми беше толкова безразлична...С всичките си простотии и годеницата с лютеницата, но Фермата 6 ми носи усмивки. Тогава ревяхме, че трябва да премахнат бутона на Алманаха, а сега ревем, че изобщо липсва и мнозина се молят да няма нов сезон. Smiley

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 19:24 от Cafelate

# 119
  • Sunshine state
Никак не ми е било чак толкова забавно предната година. Даяна и Даянчо направо ме караха да сменям канала и ми бяха втръснали до болка, а Калата, Пешо и останалите им спътници го докарваха на ВИС2. Истината е, че след Фермата 4 нещата вървят на много зле. Част от вината е в постоянната промяна на правилата, които в край на сметка май не се спазват от никого и всеки взема да си прави каквото иска.

Общи условия

Активация на акаунт