🐑 Фермата 7: след финала & Между два сезона - тема 16 🐄

• 116 800
  • 1 791
  •   1
Отговори
# 90
И кои се събраха с нея? Все магнити, Любо, Киро, Ива, малките, Тедка, Коце.
Ми като изключим лагера на Живка състоящ се от 5-6 човека другите си бяха все около нея,дори Стефан в началото я харесваше. Може да не я харесваме, но нека признаем, че явно жената има някаква харизма с която дърпа хората към себе си

# 91
  • гр.София
Забравих да спомена, че нарече останалата групичка аутсайдери... Не може да ѝ се отрече, че за разлика от Фермата, тук мисълта ѝ течеше гладко и направо си беше сладкодумна като се хвалеше колко е истинска и работна и как публиката, която не я харесва, явно не харесва такива хова:joy: Аха-аха да я харесам:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 92
А аз се накефих, че Мартина и Киро не спечелиха. Тяхното участие беше нелепо в сезона, може би за друго риалити щеше да бъде подходящо, но не и за това

# 93
Може би е коментирано, но с кратко търсене не го откривам та да попитам: Кирил доил ли е животните, обгрижвал ли ги е? И само той ли не е бил ратай?

# 94
Може би е коментирано, но с кратко търсене не го откривам та да попитам: Кирил доил ли е животните, обгрижвал ли ги е? И само той ли не е бил ратай?

Само той, гнидата, не стана ратай. Това не му пречеше да критикува останалите как ратайстват, разбира се

# 95
  • Варна
Ми като изключим лагера на Живка състоящ се от 5-6 човека другите си бяха все около нея,дори Стефан в началото я харесваше. Може да не я харесваме, но нека признаем, че явно жената има някаква харизма с която дърпа хората към себе си

Не се заяждам, дай ми една причина да я харесам, една.

# 96

Не се заяждам, дай ми една причина да я харесам, една.

Готвеше за останалите, докато други субекти бяха само с цигарките натам-насам Simple Smile

# 97
Сезонът, за мен, е наравно слаб заедно с предишния. Разликата е, че в този имаше няколко участници, на които симпатизирах, докато миналата година нямаше такива. Но миналата година беше поне по-цветно откъм преживявания, докато тази гледахме почти само злоба, комплексирани хора и се наблегна най-вече на разделението на лагери.  От друга страна, миналата година заради липсата на фаворити, спрях да гледам в един момент.

На мен ми се гледа Фермата - All stars и се надявам скоро да видим и такъв сезон. Мисля, че в годините е имало много интересни участници, които ако ги съберат, ще се получи добре.

# 98
Не видях да е коментирано интервюто на Живка.
Нищо кой знае какво, освен, че призна, че скандала с Георги в началото е било стратегия.
С влизането е искала да предизвика най-силния мъж.
Реверанси към Лора направи.

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 16:32 от flambe

# 99

Само той, гнидата, не стана ратай. Това не му пречеше да критикува останалите как ратайстват, разбира се
Когато се стигаше до това кой ще е ратай,той веднага заплашваше, че няма да пипне нищо ,ще саботира и ще спи.Толкова  за великия работар

# 100
  • София
Случайно попаднах на статия за класацията на Forbs за най-влиятелните българи в шоубизнеса , според която "Две от най-известните лица на bTV също влизат в Топ 10 на най-успешните български звезди – това са Иван и Андрей, които направиха истински фурор в българския ефир с хитовото риалити „Фермата“. "
Имам чувството, че за пореден път след като зрителите казват, че едно предаване е било пълен провал се опитват да ни кажат, че няма такова нещо.

# 101

Когато се стигаше до това кой ще е ратай,той веднага заплашваше, че няма да пипне нищо ,ще саботира и ще спи.Толкова  за великия работар

Мен ме отврати с отношението си към Ваня. Не че тя беше идеална, напротив, с 1000 кусура е, но не може да има такова отношение на уж голям мъж към едно момиче - агресивно, просташко. А пък двамата с Ивайло бяха още по-жалка картина.
Кажи си какво мислиш за нея кротко и благо, пък се скрий някъде, щом си агресивен тип, поне да не те снимат камерите що за л....но си,

# 102
Ми той Кирчо голям нервак, ама не го видях да се дзвери така на някой мъж.
Ако аз бях на мястото на Ванчето, после мм щеше да го върже на възел и може би повечето мъже.
Но той пък, съвсем случайно тормозеше необвързани жени.

# 103
  • София
отбор Фермата 7 🙂

Когато имитираш, чичо Жоро... 😄

Вижте това малко момиченце, хихи. Не знам дали е племенница на Георги или 'рандъм' попадение/фенче, ама Жорката го е споделил.

# 104
Ми той Кирчо голям нервак, ама не го видях да се дзвери така на някой мъж.
Ако аз бях на мястото на Ванчето, после мм щеше да го върже на възел и може би повечето мъже.
Но той пък, съвсем случайно тормозеше необвързани жени.

Много добре казано! Simple Smile
То май пишман "големите мъже" май са си със заешки сърца, само на слабичките скачат. Отврат.
Най-агресивните сцени ги излъчваха в деня на борбата срещу домашно насилие. Тогава се чудех това не е ли откровена гавра. Все още се чудя.

Общи условия

Активация на акаунт