🐑 Фермата 7: след финала & Между два сезона - тема 16 🐄

• 116 963
  • 1 791
  •   1
Отговори
# 1 470
Петър поне имаше повече акъл от Виктор, а и по-добре изглежда честно казано.
Но май няма да е той, беше се подиграл с новината вчера.

Цвети е с Ивайло, да, даже са се сгодили (пак).

# 1 471
  • earth
Колегата още ли е безработен?

# 1 472
Здравейте! Вчера се замислих - не е ли време вече да започнат леко да промотират предстоящия сезон ? Ако отново започне началото/средата на Септември, то нищо чудно от другата седмица да започнат с  "Очаквайте скоро/от Септември" и в предстоящите седмици да изнасят малко по малко информация за сезона. Тъй като знаем, че тази година се снима много по-рано от обикновено (дори е вероятно снимките вече да са приключили или да приключват в близките дни) си мислех, че тази година ще започне една идея по-рано, но щом все още не се промотира никъде, то най-вероятно ще започне отново както всяка година. А и въобще не ми се мисли какво ще става със спойлерите - миналите години се снимаше и излъчваше едновременно и отново излизаше информация, а сега от самото начало вече ще са ясни кои са финалистите и нищо чудно още тогава да излезе информация Smile !

# 1 473
През тоя сезон никой не гледа телевизия. По-добре да врътнеш някоя реклама за 20 сек., отколкото нещо, което масовката си знае кога ще се излъчва.

eidt: Неделчо и Верислав ще коментират ли и "Фермата" или акцентът ще са само Игрите на воля ?

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 13:58 от fermata72021

# 1 474
Неделчо и Верислав ще коментират ли и "Фермата" или акцентът ще са само Игрите на воля ?
Малко вероятно е, но аз лично не изключвам напълно тази вероятност.
Всъщност, гледаемостта на сезона ще определи дали ще го коментират .. ако има сериозна аудитория и дял на пазара предаването съм убеден, че Надкаста няма да пропусне вълната Simple Smile

# 1 475
Верислав беше казал, че Фермата не гледа в един от епизодите. От Неделчо ще дойде инициативата най-вероятно.

# 1 476
  • София
Зависи от рейтингите. Ако новата Ферма е добра и се коментира доста в социалните мрежи ще говорят и за нея, но и според мен 90% ще е за ИВ.

Теди не е с Пламен (явно е било чук и беж). Скарала се е лошо с Любо, който я бил предал според нея. А може би той се е отдръпнал от нея след като тя се е разделила със съпруга си. Нали били приятели с Любо. Кой знае. Нз. Големи хора са, да се оправят. Но е жалко, че поредно семейство се разтури заради риалити формат.
Теди в момента си е в щатите и не мисли да се връща в България.

# 1 477
  • София
Изненада ме, защото Пламен, качи две снимки поне тази седмица с нея, имаше и едни, на които е със скрито лице, но по телесложение ми се стори тя.

Ето едната:

# 1 478
Е, щом го е блокирала, определено не са заедно вече.
Смятайте какво е чудо Добринка, щом и Пламен не можа да я изтърпи дълго.

# 1 479
Зависи от рейтингите. Ако новата Ферма е добра и се коментира доста в социалните мрежи ще говорят и за нея, но и според мен 90% ще е за ИВ.

Теди не е с Пламен (явно е било чук и беж). Скарала се е лошо с Любо, който я бил предал според нея. А може би той се е отдръпнал от нея след като тя се е разделила със съпруга си. Нали били приятели с Любо. Кой знае. Нз. Големи хора са, да се оправят. Но е жалко, че поредно семейство се разтури заради риалити формат.
Теди в момента си е в щатите и не мисли да се връща в България.
Откъде е инфото, лайв ли е правила?

# 1 480
  • София
От поредица нейни сторита.

# 1 481
  • София
На мен от неговото поведение ми се стори, че по-скоро той се опитва да ѝ привлече вниманието, а тя е дала заден.

Впрчвм той тъкмо пусна стори по темата:

На мен той все още ми е симпатичен, докато тя ми е много анти. Това с енергиите и капките, които продава, е толкова далеч от мен, както и на Ваня глупостите. Беше ми мъчно като беше вътре, но не бих общувала задълбочено с нея. Предпочитам здраво стъпилите на земята хора.

# 1 482
Пламен ако не беше тази "любовна драма" с Теодора щеше той да спечели формата поне за мен, защото ми беше фаворит след Георги, но така и не стана.

# 1 483
  • Разпиляна във въображението
Като е свободен да влиза като Ергенин и да търси любовта.

# 1 484
Пламен ако не беше тази "любовна драма" с Теодора щеше той да спечели формата поне за мен, защото ми беше фаворит след Георги, но така и не стана.

Нямаше да има шанс. Прекалено пасивен му беше образа. Явно съдържанието, което е предложил, е било в по-умерен стил и накрая го орязаха. Единствения умен ход щеше да бъде, ако се беше прехвърли в другия лагер на доста по-ранен етап. Щеше да е малко по-голяма конкуренция, отколкото беше.

Общи условия

Активация на акаунт