🐑 Фермата 7: след финала & Между два сезона - тема 16 🐄

• 116 724
  • 1 791
  •   1
Отговори
# 30
Ваня не качва само снимки. Вчера в инстаграм е публикувала баснята Бухал и светулка, във фейсбук освен профил, има и страница и преди час имаше live, но не съм го гледала.
Да имаше,гледах малко

# 31
Много ми е трудно да кажа дали този сезон или предишният беше по-слаб. Този сезон определено имаше повече хора, които ми допадаха и на пръв поглед трябва да значи, че този сезон ми е харесал повече, но всъщност това остава горчивина в мен, повече от миналия сезон. Миналият сезон беше страшно негативен, не можех да понасям червенобузестия Калоян и другите мухльовци, но дори и без техния тормоз, пак нямаше толкова симпатични участници, за които да си кажа жалко, че не сме видяли повече от тях, заради фокуса върху обидите. Докато този сезон съм сигурна, че ако не бяха цингото и миризливеца, можеше да видим много повече забавни моменти, интересни дискусии и повече индивидуални разкрития. Ако искате, дори студената война между Живка и Мартина не видяхме в целия й блясък, защото остана на заден план, за да може да изпъкне вербалната помия на двамата помияра.

# 32
Беше кофти за гледане сезон заради групата на прекрасните. Надявам се в 8ми да няма Коцета

# 33
Ако искате, дори студената война между Живка и Мартина не видяхме в целия й блясък, защото остана на заден план, за да може да изпъкне вербалната помия на двамата помияра.
То добре, че бяха тия малоумници, че да изпъкне и Ванчето. Щото само със светлината и визуализирането нямаше да е толкова "изпъкнала" и да спечели всенародната любов.
На мен в последните епизоди започна да ми изглежда, че тя е имала стратегия, няколко пъти повтори, че била показала на зрителя, как на злото се отговаряло с добро.
Аз бях за Георги, ама и Живка става.

# 34
dany_nik, доколкото си спомням, Ники Николов е във Фермата още от сезон 1.
Ако греша, нека някой ме поправи, моля!
Само че аз все си мисля, че те се скараха с Тупарев и той се премести при Иван и Андрей.
........
🌺Благодаря ти, незнаех. Значи, не е негова вината за БигБрадърския облик на Фермата в последните сезони. Не само негова.

# 35
Много слаб сезон. Не ми харесват и повечето новости във формата. Не можах да го гледам с кеф.

# 36
Честита ни нова тема...още ли ще пишем за Фермата 7!? Wink

# 37
  • Варна
Честита ни нова тема...още ли ще пишем за Фермата 7!? Wink

Предпочитам да не чета за Ивайло.
Благодаря за темата.

# 38
Diavolo, мерси за новата тема.
На мен би ми било много по-приятно, ако няма Цък за Ивайло тук, Цък за Ивайло там, но ще го преживея.

Такааам.
Хранителен магазин с претенции за качество дава най-доброто място на витрината си на двама (трима?) доставчици на помия и други съмнителни продукти. (Тази история започва странно.)
Двамата решават, че ще наредят бурканчета с отвратителна помия. За да вървят по-добре продажбите, поръсват помията с малко розова боя и захар отгоре и я етикират като "Най-доброто сладко от ягоди".
Минавам аз като нищо неподозиращ обитател на дивани, виждам "Най-доброто сладко от ягоди" и си казвам - я, яде ми се такова, ще си взема.
Отварям, загребвам с лъжицата, опитвам - БЛЯАААК!!! В този момент ми се иска да ида в магазина и да им излея от помията на главите, да видят какво е. Осъзнавам, че на тях не им пука.

Не съм единственият прецакан, валят оплаквания. Доставчиците се появяват усмихнати в магазина, дават малко морални напътствия на излъганите си ядосани клиенти и им казват, че помията им си е супер.
Поради големия успех, догодина ще извадят нова партида.

# 39
  • В тъмната гора.
Киро е неоткриваем, някъде се е забил с ловджийската пушка из балкана.
Той и преди не публикуваше, камо ли сега... Живка най-накрая пусна една снимка след месеци тишина. Тази в която Жоро и Чочо я вдигат на ръце на 1 стр.
Относно Ивайло, знам, че повечето ви дразни, но има любопитни хора, които нямат време и разчитат на инфо само от темата. С удоволствие бих пуснал нещо на Ваня, Ралица, Жоро, Живка, Цоньо, ама не публикуват. Ваня е активна ама само снимки качва, пускал съм и, но 90% са един и същи и няма смисъл да се повтарям. Стефан особено с професията която има очаквах да е по-активен социално, но и той от дъжд на вятър пуска нещо. Боби и той не е активен. Общо взето групата на готините и шумните са активните. Те като цяло и са и повече ИВ таргет като външен вид, визитки и поведение.  Докато тези които изброих с редки изключения са типичните фермери дето от интернет много, много не увират. 😉

Ваня пусна лайф снощи, цели 43 минути. Обеща цялата седмица до Коледа, точно в 20,00 часа да се включва и да отговаря на въпроси.

В крайна сметка, всеки намира каквото му трябва.
И аз съм против ЦЪК.

# 40
  • София
Аз следя по традиция в Инстаграм. Фейсбук не е точно за такива неща, странно че Ваня е решила да прави трафик във фейсбук, почти никой друг не го прави, но това си е личен избор разбира се.

Относно т.нар. лайфове, те са много по-интересни от стандартните, заучени и скучни изяви по телевизиите. Много по-истински, а го има и допира с феновете и се разкриват много повече пикантерии отколкото когато са в ефира на някоя телевизия.

Изгледах първия лайф на Ваня след Фермата

за любопитните, лайф с Ваня:

Тя и Стефан са се чувствали смазани психологически от агресивната агитка на полуфиналите и не могли да дадат най-доброто от себе си на Арената...

Много хора и пишат, че подарила победата на Живка и изпуснала сигурни 100 000 лв.
Съгласна е с всичко това, но ако е била избрала Живка, то е щяла да потъпка собствените си принципи и вярвания. Не можела и не искала да подари финала на човек като Мартина...
Въпреки, че с Живка ги разделя много като ценностна система, начин на игра и пр. то в крайна сметка, Ваня каза, че победата на Живка във формата е заслужена.
Малко по-късно се разплака от всенародната любов, която я заливала.

Нито един участник и в нито един момент по време на престоя и във Фермата не и е казал нито една добра дума. За нищо, за нито една свършена работа.

Все още има синини и болежки от Арената (месеци по-късно).

Психологически се е предала в полуфинала с Мартина. Рухнала е отвътре. Нещо в нея се е счупило още на дуела на Киро със Стефан. Усещала е, че няма повече сили, а е знаела, че 2 дена по-късно дори и да бие Мартина ще я чака нов дуел с Живка. Не е издържала и не искала повече.
Потвърди моите думи, че битките на финала са били броени дни след като са предали ключовете за Манастира.
2 дена по-късно след излъченото в петък (вдигането на камбаната) са се състояли финалните битки между Кирил и Пламен и Живка и Мартина.

Все едно бях в секта. Начина на говорене, думите, всичко. Заболя ме главата от толкова много проповед за светлината.
По едно време все едно попаднах във фентъзи сериал. Тя е доброто и светлината. Кирил и Иво са злото, Мордор?!

Търсила е щастие и любов на грешните места. Така се е отдала и на наркотиците. Никой и нищо не е могъл да и донесе щастие, освен тя самата себе си за себе си.
Аз, аз, аз - това трябва да е водещото у всеки, за да е щастлив. Мхмхм, това не е ли дефиниция и за егоизъм?

Рекламира си яко продуктите, бизнес прави. Пише книга в момента. Завършила е първите две глави.

Като цяло общи приказки. Каза някои интересни неща, но не чух да отговаря на конкретни въпроси. По принцип лайф не се прави така. Но като за първи лайф е нормално, не е свикнала още. А и въпросите сигурно са хиляди и няма как да смогне. Предполагам и повечето са свързани с тормоза на който беше подложена. И с Живка.
Щяла да направи обаче няколко поредни лайфа на които да селектира и да отговори на всички въпроси. Дано наистина започне да дава конкретни отговори, кратки и ясни. Ще и гледам и следващите лайове, но ако отново продължава с тези дълги проповеди и излияния съм пас.

Накрая отговори на един интересен въпрос. Защо са я хейтили, каква е причината?
Според нея, защото тя е била много горда и самоуверенa жена, която ходила с висока вдигната глава. Тя е била всичко това, което те никога не могли да бъдат. Тя била много успешна, силна, и уверена жена. Те усещали, че тя била нещо повече от тях (?!). И после пак за доброто и злото. Направи психологическа дисекция на Киро и Иво. Имали са властна майка или учителка, която ги е потискала като деца. Карала ги е да страдат (?!)
Когато мрака види светлината, мрака иска да разруши светлината. Дявола иска да унищожи доброто.
OMG 😮

# 41
  • earth
Diavolo, мерси за новата тема.
Хранителен магазин с претенции за качество дава най-доброто място на витрината си на двама (трима?) доставчици на помия и други съмнителни продукти. (Тази история започва странно.)
Двамата решават, че ще наредят бурканчета с отвратителна помия.
....
Не съм единственият прецакан, валят оплаквания. Доставчиците се появяват усмихнати в магазина, дават малко морални напътствия на излъганите си ядосани клиенти и им казват, че помията им си е супер.
Поради големия успех, догодина ще извадят нова партида.
Уффф, пак ли трябва да обяснявам:
1. Магазинът нямаше да им предостави най-дборото място на витрината (и догодина), ако стоката не се продаваше.
2. Ти не си им клиент; най-много да опиташ някоя безплатна мостра. Аз също.
3. Повечето клиенти, които сега се оплакват, догодина пак ще са на опашка за помията.
4. Теб щом това предаване те разстройва толкова, не дай боже да видиш някой новинарски репортаж за това, което се случва in the big wide world.

Аман от тези психолози. Или плямпат измишльотини (check out reproducibility crisis in psychology) или ненужно осложняват нещата (physics envy), за да не ги разкрием, че това, което обясняват е очевидно и просто.

# 42
Сега гледах Пламен в интервюто по БТВ вчера.
Общо взето само каза само хубави неща за Живка, потвърди, че заслужавала напълно.
За Мартина каза, че след
излизането разбрал за нейното отношение към него, вътре не го усетил.

На мен ми е симпатичен все повече, спокойно можеше да се сбори за първото място, ако не беше в агитката на Мартина.

# 43
Аз ще засегна друго.Повечето хора казват,че каста бил лош.Не,не е лош.Имаше много разнообразни и интересни характери,както и доста интелигентни (Стефан), а и емоционално интелигентни хора (Ваня).

Проблема на този,а и на предишните сезони са правилата !!!
На Запад никога няма да допусне предване с даже и минимална вербална агресия,а тук видяхме нещо страшно.
Това е проблем номер 1.
Отделно бяха измисляни правила в движение,други бяха променяни както им се иска ,трети очевидно бяха с цел да се побутне даден играч,а съществуващите пък такива изобщо не бяха спазвани (думата на фермера и т.н.)

Просто самата продукция НЕ СТАВА .
И това е толкова очевидно.

Да не забравя и нулевите мерки за безопастност на дуелите,което също говори за въпиюща некомпетентност и престъпна небрежност.Да пускаш дуел при непрестанен и то силен дъжд е престъпление !
Само късмета помогна някой от у-ците да не си тръгне инвалид.Видяхме Ванчето пада два пъти,единия на главата си ,както и жоро от 3 метра височина и си счупи лицева кост.

Горните неща потвърждават ,че Продукцията е много слаба в почти всеки един сектор и е крайно време това предаване да бъде спряно или от БТВ или от СЕМ.
Тотално изчерпани са,предаването върви на самотек и стара слава и няма абсолютно никакви интересни нововъведения ! Даже всичко което се променя ,е все в отрицателна посока.

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 08:02 от ernfeto

# 44
  • София
Girls Power! 😮

Ами така си е, Фермата се превърна в женско царство. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт