🐑 Фермата 7: след финала & Между два сезона - тема 16 🐄

• 116 789
  • 1 791
  •   1
Отговори
# 75
Аз все още не съм се изказала за финала.
Изключително доволна съм от резултата - знаете, че Живка бе моят фаворит от самото начало. Факт е, че на битките беше разцентрована. Предполагам, че при излизането и срещата с близки и познати нещо се е разпиляла и затова така й липсваше фокус. Смятам, че можеше да се представи много по-добре. Според мен също Мартина беше се подсилила с някакви вещества - това мнение се шири и сред други бивши фермери.

На самия финал определено Кирил и Мартина бяха пропукани от "народната любов" и според мен не знаеха как да се държат, за да замажат нещата. Да не говорим, че реакциите на живо в залата също бяха показателни. А сред тях и няколко други личности от 7ми сезон наистина има някакво силно токсично усещане.

Яд ме е за Пламен. Него също го харесвах от самото начало, но гравитирането около групичката на Мартина и залитанено по Теодора му навреди. Иначе е много възпитан, сдържан и адекватен човек. И в изявите му след финала това е очевидно и му желая успех.

Мартина днес в интервюто си отново преповтори всичките си инста клишета. Пак оправданията със сценария, монтажа и хич не беше скромна по повод своята "харизматична" натура. Аз не я видях такава.

Ваня не я харесвам. Във фермата беше удоволствия да я гледам на арената, но поведението й извън това не резонира с мен. Аз също я виждам различна след края. Хубаво е, че аудиторията й засвидетелства такава подкрепа по повод извращенията. Но мисля, че това тотално може да й изкриви представите. Ваня не е подарила на Живка победата . Подарява се нещо, което е твое. Ваня направи своите избори и повтарянето на тоя рефрен за Живка мен много ме дразни.

# 76
Ванчето, ако още малко си повярва, може да е следващата Луна.😆

# 77
Имам проблеми със скрийншота, затова слагам линк, моля някой да качи и снимката Simple Smile явно това е представата на Цветка за коледна снимка ... надупена по бельо
https://www.instagram.com/p/CXvhUwaIEFD/?utm_source=ig_web_copy_link

# 78
моля някой да качи и снимката Simple Smile явно това е представата на Цветка за коледна снимка ...
Скрит текст:

# 79
  • гр.София
Mysterios_Former, може ли да ни кажеш (ако си била на финала) дали наистина групaтa на "готините" не поздрави Живка или просто не е показано по време на финалните надписи

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 18:57 от Mimi_Demi

# 80
Mysterios_Former, може ли да ни кажеш (ако си била на финала) дали наистина групите на "готините" не поздрави Живка или просто не е показано по време на финалните надписи

Не мога да ви кажа, защото не бях там.

# 81
  • Стара Загора
Аз я гледах.
Съвсем накрая каза, че поздравява Живка в нац. ефир "тъй като, явно не е било отбелязано това нещо"
Смотолеви, че била играла страхотно играта си и я поздрави за победата...ама с половин уста😆
Не я харесвам МарЧина, но водещите доста нахално, леко подигравателно и без никаква връзка с предаването я заразпитваха, що се оженила на 19, що се развела, що пак се оженила...🙄
  И накрая доста безцеременно я прекъснаха като си правеше реклама на чорапо-обувките и приключиха интервюто.

# 82
явно това е представата на Цветка за коледна снимка ... надупена по бельо

Жените не правят такива снимки за да отразят своите представи, целта е чуждите такива, най-вече на мъжете, в този смисъл, това си е представата на 99% от мъжете за коледно чудо (не е задължително да е Цветка, замества се по желание). Grinning

# 83
  • София
Хората се залъгват от това, което четат. Естествено, че на тях лично ще им пишат повече позитивни неща, но като отвориш официалната страница, фен групата и тук, се вижда истинското мнение на хората.

# 84
явно това е представата на Цветка за коледна снимка ... надупена по бельо

Жените не правят такива снимки за да отразят своите представи, целта е чуждите такива, най-вече на мъжете, в този смисъл, това си е представата на 99% от мъжете за коледно чудо (не е задължително да е Цветка, замества се по желание). Grinning
ако в моята представа, това е вулгарно за коледна снимка, то изобщо не ме интересува коледното чудо за мъжете, които харесват просташки снимки, пък и да се пльосна в ИГ

# 85
Цветка ще догонва другата Лозанова, явно!😀

# 86
  • Варна
Цветка ще догонва другата Лозанова, явно!😀

Ще догони на баба ми хвърчилото, тя толкова си може.

Значи, четох ви как преразказахте какво е казала Мартина, ама не написахте, че тя се има за много магнетична и привлекателна, ееее, ама сте значи 😂😂

Мартинке, един съвет от мен,плети си чорапите и не давай интервюта, моля те ❗

# 87
Според мен наистина в Мартина има нещо ,които привлича хората. Необяснимо ми е иначе как се събраха около нея толкова хора във Фермата

# 88
  • Варна
И кои се събраха с нея? Все магнити, Любо, Киро, Ива, малките, Тедка, Коце.

# 89
Благодяря, Diavolo! Попълних чинно анкетата. Flowers Chili люта чушка за тазгодишната Ферма. Simple Smile

Никакви интервюта не съм гледала все още. Благодаря, че ги преразказвате. Smiley

Дането беше писала, че и Фермата 10 ще има, да не би да имат договор с БТВ за 10 шоута?!

Общи условия

Активация на акаунт