🐑 Фермата 7: след финала & Между два сезона - тема 16 🐄

• 117 263
  • 1 791
  •   1
Отговори
# 1 440
# 1 441
  • Пловдив
Това същия Тишо ли беше? Не го познах .

# 1 442
  • София
Тихомир явно не може да намери себе си и се лута в различни физически превъплъщения.
Емили е член на "Свидетели на Йехова", вероятно и Тихомир е залитнал натам. Преди Емили се е казвала Даниел.

# 1 443
  • Варна
Мен ме избива на агресия като гледам емили.

# 1 444
  • Sunshine state
И мен.. 🙄

# 1 445
  • Варна
Ми не е нормално да му дават изобщо ефирно време на това същество и не е нормално да не е закопчано и глобено.

# 1 446
Абсолютно съм съгласен. Тези хора не са нормални, меко казано, а кой знае колко деца и по-скоро тинейджъри ще ги копират в простотиите, които вършат.

# 1 447
Емили е член на "Свидетели на Йехова", вероятно и Тихомир е залитнал натам.
Е, това какво значение има? Техен избор. И Принс е бил член на JW.  В Молдова това е третото по численост вероизповедание, пък за африканските страни да не говорим.
По време на пандемията Тихомир/Мелиса беше също жена, както и Даниел/Емили. И се бяха превърнали в първите транс-лесбийки, поне така се обявиха публично. Сега той е решил да бъде мъж и си възвръща стария вид, макар, че се е сбабичосал в лице. Беше казал някъде, че през 2023 пак ще бъде жена.
Но ако се загледате във видеото от вчера, той си има абсолютно мъжко поведение, няма грам феминизираност, нито в двиежнията, нито в начина на говорене. Също както си беше и по време на Фермата.
Докато има такива, дето не си сменят пола, ходят си с брадите, ама пищят като онзи с котарачетата

# 1 448
Да, но има доста страни, където пък е забранена тази секта. Сигурно има защо.

# 1 449
  • Великобритания
отвратителна история , тия двамата само се чудят как и къде да се наврат да ги показват по тв .. болни мозъци
не разбирам само защо им дават това ефирно време , че да ги популяризат повече и повече
Гадост 

# 1 450
  • при късмета
Нека ги дават, колкото може повече. Като се появиха по ТВ със сменената сексуалност и започнаха да се оплакват колко е несправедлива системата и как не могат да си пишат в документите каквото си поискат, събраха доста симпатизанти от съпричастност колко са прецакани. Сега се представят в съвсем друга светлина, пак отрицателна, та много добре се вижда колко са онеправдани

# 1 451
И аз това това се чудя... Разбирам, че за внимание тези същества си сменят пола всеки месец и сигурно сами забравят понякога какви са всъщност, разбирам, че за същите цели си рискуват живота, а и съдбите на всички нещастни участници в движението, имали нещастието да са по едно и също време на пътя с тях. Не разбирам, обаче, защо им се отделя такова внимание от медиите, а липсва такова от полиция и прокуратура

# 1 452
  • при късмета
Аз от репортажите останах с убеждение, че глобата за каквото и да е нарушение с ел. скутер е 50лв. Водят се ППС, а не МПС, нямат регистрации, застраховки и т.н. и затова. Предполагам, че малоумника е бил наясно и 50лв. са нищо, за известността, която си мисли, че ще набере. Обаче единственото, което лъсна е колко куха лейка е

# 1 453
  • Великобритания
нямам нищо против сексуалността им , ама имам против това да ми навират в очите постоянно - то по тв , по разни youtube канали , а бе изскачат отвсякъде
И накрая кво - 50 лв глоба - ми малко на подигравка бие , и мазната куха лейка да се киска как подминавала колите

# 1 454
  • Mediterraneo
Водят се ППС, а не МПС, нямат регистрации, застраховки и т.н. и затова.
Ами затова не са виновни ползвателите им обаче. Тук тротинетките имат задължителна застраховка, има минимална възраст за карането им( при нас е 16 години), както и е задължителна каската. Спират и глобяват. Ама, ясно, това в Бг няма как да се случи.

Общи условия

Активация на акаунт