Време е за ИКЕА! - Тема 36

• 40 272
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
Сега разгледах, всички цени нагоре, че няма процентно съотношение, както им дойде така са ги слагали тия цени.

# 346
Леле ужас! Не се сърди човече, и на мен ми хареса това бюро и съм почти склонна да си го купя, но дали и него не са го вдигнали?

# 347
Леле ужас! Не се сърди човече, и на мен ми хареса това бюро и съм почти склонна да си го купя, но дали и него не са го вдигнали?
Вдигнали са го. Беше 148 лв., сега е 162 лв. Но и на тази цена си заслужава.

# 348
  • Перник
Всичко се увеличи от днес-скрина,който гледах е с 10 лв нагоре,а дивана-с 40лв...

# 349
Само един органайзер за кабели си стои на 10 пари Joy

Можеха да предупредят..така е малко грубо към клиента..

# 350
Вдигнали са го. Беше 148 лв., сега е 162 лв. Но и на тази цена си заслужава.
Ще взема да ида да го купя докато не е скочило още

# 351

Можеха да предупредят..така е малко грубо към клиента..

Имаше десетки статии из медиите, че ИКЕА си вдига цените на глобално ниво.

Хляба в магазина всеки път, когато го увеличат ли персонално уведомяват всеки един потребител?

Друг е въпросът, че информацията беше за 9% и цитирам:
Цитат
Oт швeдcĸaтa ĸoмпaния yтoчнявaт, чe собствениците на магазини в paзличнитe чacти нa Eвpoпa ще имат известна свобода да решат дали или до каква степен ще прехвърлят по-високите цени въpxy клиeнтитe.
Тук гърците са решили, че процентите няма да са 9, а повече. Sweat Smile

# 352
Ами не знам...на Пешо магазина няма сайт с толкова клиенти...

Датата бе редно поне да оповестят. Така смятам аз.

# 353
Преди 2 часа бяха задраскани цените (новите) и стояха старите, сякаш има намаление, а то няма, усетих се защото знам цените на следените артикули, а то изненада, повишение вече. Неприятна изненада.

# 354
То поне качеството да не падаше, ами то...

През октомври взехме за стаята на детето Били. Нищо общо със старото ни отпреди 13 години - гърбът му е абсолютна хартия.

# 355
Ахъм...то и на пакса гърбът не струва, извива се като трепетлика.

На гардероб STUVA от преди 8г..здрав и як гръб. Уж детски , но стабилен.

Паксът за възрастни, а гръбчето от гланцова хартия.

# 356
  • Пловдив
Само гръбчетата да бяха поевтинили...
Бях споделяла,че разликата в качеството на белия скрин Malm  е потресаваща.Цялото фолио няма нищо общо с това отпреди 10г.Сегашното е като хартиено,точно както на другите бели икейски шкафчета,които имам и успяха да се наранят само за няколко месеца.
Имам бели шкафчета и от Юск и покритието е идентично. Явно е масов способ за задържане на цената на продукта в годините.

# 357
Ахъм...то и на пакса гърбът не струва, извива се като трепетлика.

На гардероб STUVA от преди 8г..здрав и як гръб. Уж детски , но стабилен.

Паксът за възрастни, а гръбчето от гланцова хартия.

Моят Пакс обаче, купуван през ноември, е с хубав гръб. Дори на домашния майстор му направи впечатление, след като няколко седмици по-рано сглоби Били-то с боклучавия гръб. Ама толкова е зле, че съм предупредила детето да не бута книгите много навътре. Бих ви показала, ама със запълнени етажерки не се вижда. Плаца-та, пак в стаята на детето, също е с много нестабилен гръб, но нея не мога да сравня с нищо, тъй като за пръв път се занимавах тази серия.

# 358
Още снощи бяха така цените. Аз имах да поръчвам още една рамка Пакс, която я нямаше отново за поръчка онлайн и няколко вратички, но като не ставаше, сега следобед само видях новите цени и освен да ме е яд, няма какво друго да направя, като няма кой да ми ги купи на място Sad
За качеството съм 100% съгласна. Преди години купих от евтините подматрачни рамки с въженце (май бяха Luroy). 2020 г. ми се наложи да купя пак. Старите ламели бяха масивни и здрави, а новите рамки нищо общо като качество- клечки за зъби...

# 359
  • Бургас
Аз имам черен скрин Малм от преди 4-5 години и сега като видях белите съм потресена - нищо общо.

Общи условия

Активация на акаунт