Време е за ИКЕА! - Тема 36

• 40 206
  • 754
  •   2
Отговори
# 480
След седем месеца на кашони най-сетне махнахме поне половината. Следващия месец другата половина. Серията е Беста, горните шкафчета са бронзовите, долните - другият по-тъмен цвят.

# 481
  • In transit
Много елегантно изглеждат. Честито!

# 482
Много елегантно изглеждат. Честито!
.

Благодаря. Много се чудех как ще изглежда въпросната комбинация от двата цвята вратички. Струва ми се добре, макар че аз досега винаги съм имала и купувала много светли мебели. Ама явно след една определена възраст човек си променя вкуса 🤣 Да видим какво ще я правя другата стена, че тя е с по-сложна концепция.

# 483
След седем месеца на кашони най-сетне махнахме поне половината. Следващия месец другата половина. Серията е Беста, горните шкафчета са бронзовите, долните - другият по-тъмен цвят.
Здравейте, много ми харесва. И мога да направя с Беста точно, каквото искам. Гледах ги на живо. Притеснява ме само, че са от някакъв тънък материал, който е с хартиено фолио. Дали този материал е по-издръжлив от ламинираното ПДЧ?

# 484
Не знам за икейското фолио, но имахме мебели с хартиено фолио, от тези, на които казваха "полски" и наводниха пазара по едно време, а се оказаха произведени в Беларус, на които повърхността на 4-тата година започна да се амортизира... На 10-тата ги изхвърлихме. Никога повече няма да купя нещо с хартиено фолио, който и да го е произвел.

# 485
На предна страница има отзиви и отговори на нъпроса за трайността на беста и др.мебели.
В крайна сметка, вървете и ги вижте на място, и преценете. Щом имате притеснения.
Аз нямам такива.

# 486
Здравейте, много ми харесва. И мога да направя с Беста точно, каквото искам. Гледах ги на живо. Притеснява ме само, че са от някакъв тънък материал, който е с хартиено фолио. Дали този материал е по-издръжлив от ламинираното ПДЧ?

Здравейте, аз всъщност не разбрах какво е с хартиено фолио според вас. Предполагам, че за вратичките говорите. Конкретни тези не са с хартиено фолио. За другите вратички на Беста не мога да твърдя със 100 процента, защото не съм се съсредоточавала върху тях, но не мисля, че и те са с хартиено фолио.

Структурата на Беста, както вече стана въпрос за Били, е пресован картон, омесен със стърготини (грубо казано), и няма много общо с Беста-та отпреди години, но това е положението. Колкото изкара, толкова. Досега проблеми с мебелите на Икеа не сме имали, а най-старите са на по 15 години. Само едни столове се счупиха миналата година, но пластмасата им остаря. Единствено леглата у дома не са на Икеа. Моето е съвсем различно и няма с какво икейско да го сравня, но на детето например леглото е изключително скъпо спрямо алтернативата в Икеа, а не смятам, че е някакво уау качество. Правено е от мека дървесина и ако се загледаш внимателно, се виждат чукнатите места.

# 487
Някаква промоция има за днес...22% дават, ако купиш днес за над 20-22 лв...
Имейл получих.
https://www.ikea.bg/offers/voucher-next-purchase

# 488
Аз тъкмо се бях наточила да си купя нещо, ама като им прочетеш условитя и падаш:
"получавате 22% от реално заплатената сума, като отстъпка под формата на ваучер за следващо пазаруване във всички магазини ИКЕА."
Ако купуваш нещо голямо си заслужава, ама такива като мен просто за ваучера...няма смисъл:smiles:
Satisfied

# 489
Да, и аз така.
Но викам може на някого да му е от полза, та го качих Simple Smile

# 490
  • София
При покупка на определени стоки, които не е ясно какви са.

# 491
Знае се . По-долу пише .

# 492
  • Пловдив
Ех, тъкмо се зарадвах на офертата и сега ме попарихте с "определени стоки" .Ще им прочета условията .
Знам ,че бяха обсъждани металните етажерки преди ,но като не ми е трябвало ,не съм запомнила .
Трябват ми да килера , на сухо и топло ще стоят .По-скоро ме притеснява здравината им ,защото ще са основно за буркани .Видях изискванията за килограми на рафт ,няма да ги подминавам .Понеже ми трябват 5 етажерки   , преди да се набутам ,реших ,че може да дадете отзвук .

# 493
Мда, имам такава етажерка метална, от ниската само че. На тераската ми е, парти грилчето ми е там. Исках нещо евтино.
Тесничка е , да знаеш.. едва ли ще побира много.
Лимбизе си е, няма какво да се лъжем. Клати се..
Моята беше за 18 лева.

А тази гледала ли си? Имам такава на работа...и тя е лимбизе, но поне цената е надолу...
https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/stands/albert-etazherka/00111994

Оп, и нея са вдигнали. За 25 я взех ..

# 494
  • София
Знае се . По-долу пише .
пише за кои не се отнася, а също:
Пълна информация за участващите продукти, както и за промоционалната кампания, ще намерите в магазини ИКЕА София и ИКЕА Варна, сектор „Обслужване на клиенти”, на касите в магазин ИКЕА Mall of Sofia и  ИКЕА Центрове за поръчки – гр. Бургас и гр. Пловдив, както и на www.IKEA.bg.

Трябва да се отиде и пита на място явно.

Общи условия

Активация на акаунт