Време е за ИКЕА! - Тема 36

• 40 207
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
Аз не пазя за леглото и гардероба. Сега се усетих че нямам.

# 466
Точно. И аз вече съм сканирала някои бележки, като встрани съм си отбелязвала за кой артикул става дума и съм записвала с каква гаранция е. Обаче за много други не съм го правила. Ето, и сега ако не бях погледнала подматрачните рамки, нямаше да видя 25 годишната гаранция. По-интересно ми е какво точно мога да прочета в подчертаното - Информация за условията ще намерите в гаранционната карта. А ако артикулът не се предлага вече?

# 467
Чела съм условия на гаранции в сайта.
Сега обаче не мога да ровя, утре вероятно като към по свободна.

# 468
  • Перник
Някой да има идея защо на сайта като поръчвам и ми дава,че няма опция за доставка-или е някакъв бъг-става дума за диван?

# 469
Много хубаво с тази голяма гаранция за подматрачните рамки. Само дето сега взех да се чудя дали ще стане като леглото не е икейско.

# 470
За подноса, мисля, че се бъркате. Този за 45лв е нов и с по-голям диаметър. А старият и евтин е SNUDDA.

# 471
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Майка ми има вече натрупани 16 000 точки.Има нов дом и го обзаведе,без кухнята,изцяло с Икеа,затова натрупа толкова много изведнъж.
Как ги изразходвате тези точки? Четох в сайта,но никъде не пише конкретно какво се купува с точките..

# 472
  • Бургас
15 000 точки са 60 лв - 2500 т=10лв. Ако поръчва от сайта има поле под кошницата, от където може да избере колко лева да ѝ се приспаднат. Може цялата сума, половината или само 10 лв от тях да използва. Аз също имах толкова и си поръчах чинии, като доплатих остатъка с карта. На каса в магазина също могат да се използват точките. Просто се приспада сумата.

# 473
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много ти благодаря за информацията.

# 474
Знае ли някой къде в Икеа София да търся релса за окачване METOD 2 метра?

# 475
  • София
Знае ли някой къде в Икеа София да търся релса за окачване METOD 2 метра?
Не търсите, отивате в отдел кухни, те я изписват, почти сигурно ще ви кажат, че ще може да си я вземете след 3-4 дена.

# 476
[video]Здравейте, заслужава ли да поръчам мебели за хол от серията [Besta или Platsa. Качествени ли са? Ако са бели на цвят, лесно ли се замърсяват, как ги почистват? /video]

# 477
  • In transit
Krasi, цялата ми дневна е със серията Беста в бяло. Не се цапат толкова лесно, но пък се почистват лесно. Единствено на шкафа под ТВ има някакво леко петънце, което не излиза. Но там мм слага какво ли не понякога, така, че за мен е нормално.
Отделно, че имаше плотове за такива шкафове и все се каня да ги разгледам и да сложим един.

Платса имам в коридора, пак в бяло. Съвсем чисти са. Пак лесно се поддържат с влажна кърпа(или с мокра кърпичка от антибактериалните), ако се изцапат.

# 478
[video]Здравейте, заслужава ли да поръчам мебели за хол от серията [Besta или Platsa. Качествени ли са? Ако са бели на цвят, лесно ли се замърсяват, как ги почистват? /video]
Всичко зависи от вас как цапате и поддържате. Мебелите са универсални. Не са дърво.
Аз имам Бяла серия Tyssedal мисля беше името в спалнята. С акрилно покритие. Почистват се както всяка друга мебел - кой с каквото си чисти.
Имам и черни на Икея. И такива с естествено фолио - същото е по отношение на почистването.
Същото.

# 479
Еднаква ли е сумата на доставка ако си купиш от магазина и ако поръчаш онлайн?

Общи условия

Активация на акаунт